Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 11:38)
Rašo,  kad Norfoje 27 proc.  tongue.gif

Norfoje jau vakar nuolaidos buvo thumbup.gif Stovėjau ir mąsčiau ar pirkti miltelių indaplovei, bet susilaikiau, dar pagalvosiu, nes kol baigsis, gal vėl akcija bus lotuliukas.gif

O man labiausiai patinka langus valyti su mikropluošto šluoste ax.gif Ne tik langus, bet ir veidrodžius- sušlapini, pavalai, tada nusausini ir viskas thumbup.gif Nereikia jokių purškalų (smarvė, chemija) ir laikraščių (mane jie nervina, nes rankas tepa) Dar turiu amway putas, valo super, bet irgi smirda ir reikia popieriaus... tai skudurėlis mielesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 17, 12:26)
O man labiausiai patinka langus valyti su mikropluošto šluoste  ax.gif Ne tik langus, bet ir veidrodžius- sušlapini, pavalai, tada nusausini ir viskas  thumbup.gif  Nereikia jokių purškalų (smarvė, chemija) ir laikraščių (mane jie nervina, nes rankas tepa) Dar turiu amway putas, valo super, bet irgi smirda ir reikia popieriaus... tai skudurėlis mielesnis  wub.gif

vuo bigsmile.gif aš pernai mikropluošto šluosčių už 20 Lt Thomas Phillips gal 7 užsipirkau, tai reikės išbandyt bigsmile.gif nes kol kas tai tik dulkes jomis šluostau ir kompą kartais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 17 kovo 2009 - 12:36
O mes langus valom su tokiais kotais,net nežinau kaip tiksliai jis net vadinas,esmė tai-purški ant lango valiklio ir brauki su tuo kotu nuo lango viršaus,tai viskas tolygiai,gražiai bei greitai nusivalo thumbup.gif

Mum darbe valymo įmonė taip langus valydavo ir rekomendavo
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 11:19)
Maxima išgirdo mano šauksmą ir buitinei chemijai -25 proc. nuolaida biggrin.gif

biggrin.gif

reikės važiuoti pirkti nes kaip tik baigėsi milteliai ax.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 03 17, 11:24)
Gal reikės langų plovikliu apsirūpinti? Pavasaris tuoj... Kokį naudojate?

aš tai nebenauduju nusipirkau iš norweks skuduriuka langams ax.gif čia aukščiau kažkuri mačiau aprašė tik nepigus velnias ale vistiek atsiperka g.gif
Atsakyti

"Clin" thumbup.gif daiktas ne tik langams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 14:09)
vakar atsiverčiu - sakau valgysim keptas šaldytas daržoves  thumbup.gif

Norėjau paklausti, o su kuo valgot ir kaip kepat? Ta prasme ant aliejaus, sviesto ar troskinat grietinėlėj? Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 13:38)
Rašo,  kad Norfoje 27 proc.  tongue.gif

O šitą sviestą bandėte..  g.gif ?

Kiek pastebejau, visos "maximos" paskelbtos akcijos "norfoje" buna 2 % didesnes - bet "norfa" per tv to nereklamuoja g.gif

Bet uz tai as ir myliu "norfa", o "maximoje" neatsimenu kada buvau g.gif Su "norfa" kortele nuo bendros sumos visada susidaro apie 5 - 6 Lt nuolaidu. Vis sis tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 03 17, 13:59)
Norėjau paklausti, o su kuo valgot ir kaip kepat? Ta prasme ant aliejaus, sviesto ar troskinat grietinėlėj? Ačiū  mirksiukas.gif

perku tuos mišinius šaldytus kepimui, kepu tiesiai ant aliejaus, kai kurie būna su pridėtais prieskoniais, į kitus reikia pačiai įsidėti smile.gif
dar patinka vienas variantas su šaldytų daržovių mišiniu "Azija": tas daržoves apkepinu ant aliejaus su kariu ir paskui sumaišau su virtais ryžiais - man skanu smile.gif
Atsakyti
aš langų nusprendžiau šiemet nevalyti, tiesiog visus juos pakeičiau
nepigiai gavosi, ale porą metų gal nevalysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 17, 16:32)
nepigiai gavosi, ale porą metų gal nevalysiu  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Aš irgi taip daryčiau, bet, sakom, kai krizė, reikia didesnių finansinių atsargų... ax.gif
Pakentėsim su tuo, kas yra, pasivalysim - labiau pavasaris pasijaus tongue.gif
Nu, gerai gerai, su naujais langais pavasaris gal labiau jaustųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 17, 14:32)
nepigiai gavosi, ale porą metų gal nevalysiu  lotuliukas.gif

Tai po dvieju metu vel keist reikes lotuliukas.gif Bet siaip variantas, as labai nemegstu valyti langu, o siemet, kaip matau, teks paciai ta daryti (anksciau galejau leisti sau valytoja... ax.gif
Atsakyti

Aš turiu "Cif" putas, sesuo kažkada ir UK parvežė pabandyti. Dabar užsisakiau iš Amway langų valiklį, bet ne purškiamą, o kur su vandeniu skiedžiasi, tai išbandysiu kas per dalykas ten.

Atsakyti