Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(Sophi @ 2009 03 16, 23:09)
Bandau atsisakyt įpročio kasdien eit į parduotuvę - šiandien nebuvau, ryt eisiu, trečiadienį ne ir taip kas antrą dieną. Tik nepratus planuot maistą porai dienų į priekį - čia kaip trečias darbas man blush2.gif

O saldumynus 9 kartus iš 10-ies keičiu vaisiais. Nuo rytojaus "Maximoj" apelsinų akcija - tik kažin, ar bus valgomi ax.gif

aš susidarau meniu savaitei-dviems į priekį ir kaifuoju, kad nereikia kasdien sukti smegenis ką pasidaryti valgyt wink.gif

apelsinai šiuo metų laiku jau nebelabai ir man skanūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 16, 23:09)

Nuo rytojaus "Maximoj" apelsinų akcija - tik kažin, ar bus valgomi ax.gif

Tikrai skanūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes praeitą savaitę 2 kartus buvom, vakar irgi buvom, tai praeitos savaitės "Maximos" pasiūlymais pasinaudojom. Grįžę namo paposėdžiavom apie išlaidas maistui, aptarėm, kur galima keistis, ką darom gerai, ką galima daryti geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 17, 01:09)
Bandau atsisakyt įpročio kasdien eit į parduotuvę - šiandien nebuvau, ryt eisiu, trečiadienį ne ir taip kas antrą dieną. Tik nepratus planuot maistą porai dienų į priekį - čia kaip trečias darbas man blush2.gif

Apie įpročius pirktis:
skaičiau šiame blog'e: The Simple Dollar - tik dabar niekaip nerandu kur - tikriausiai senokas post'as - apie pirkimąsi parduotuvėje kartą per mėnesį. Man, pavyzdžiui, taip netiktų, bet pasiskaityti įdomu ax.gif

O apie planavimąsi:
doh.gif doh.gif doh.gif
Man labai sunku planuoti vien jau dėl to, kad kol kas moku pagaminti ne per įvairiausius patiekalus, o planuoti, ką išmoksiu tą ar kitą dieną... tongue.gif nepatinka...
Bet, vis dėlto, kartą susikaupiau (tiksliau, tvarkiau šaldytuvą ir žiūrėjau, ką būtinai reikia suvartoti, kad nesugestų)- ėmiau, užsirašiau ir esu labai labai laiminga! Planavimo vargas numeta visos savaitės stresą dėl maisto ax.gif Ir pirktis daug lengviau thumbup.gif
Ir plius lanko džiaugsmas dažnai, kad, "o, šiandien nieko nereikia pirkti" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ei tu: 17 kovo 2009 - 10:58
Maxima išgirdo mano šauksmą ir buitinei chemijai -25 proc. nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 11:19)

Gal reikės langų plovikliu apsirūpinti? Pavasaris tuoj... Kokį naudojate?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 07:46)
aš susidarau meniu savaitei-dviems į priekį ir kaifuoju, kad nereikia kasdien sukti smegenis ką pasidaryti valgyt wink.gif

Aš irgi bent savaitei meniu pasidarau,taip ir patogiau planuoti sąrašiuką kokius produktus pirkti ir vyrui patinka žinoti ką sekančią dieną valgys tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 17, 12:24)

Man Ajax Floral Fiesta labai patiko, gerai valo ir jokiu dryziu nelieka. Anakart pirkau per akcija, reiks ir sia savaite nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 17, 13:19)

Rašo, kad Norfoje 27 proc. tongue.gif

O šitą sviestą bandėte.. g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ei tu: 17 kovo 2009 - 11:39
QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 11:38)
82-rieb-175-gr-189-lt-buvo-269-lt]šitą[/url] sviestą bandėte..  g.gif ?

Aš ne unsure.gif ir man jis kažaip net nematytas blush2.gif perkam dažniausiai "Rokiškio","Dvaro" ar "Kelmės"
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 12:38)

O šitą sviestą bandėte..  g.gif ?

Man jis irgi kazkoks itartinas, nes niekur tokio nesimate, o cia eme ir akcija padare g.gif Nebent i koki troskini ar padaza ltiktu, bet siaip valgyt tai gali buti ir nelabai skanus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 17, 11:24)

nežinau, langų plovimu seniai nesirūpinau blush2.gif nors kiek pamenu, sesė vis sakydavo pirkti pigiausią mastau.gif

QUOTE(ramirėja @ 2009 03 17, 11:37)
Aš irgi bent savaitei meniu pasidarau,taip ir patogiau planuoti sąrašiuką kokius produktus pirkti ir vyrui patinka žinoti ką sekančią dieną valgys tongue.gif

o jo, man irgi tas labai patinka. pas mus vis galvosūkis dabar ką vakarienei valgyt. tai 7dienį pasidariau meniu ir vakarienei, vakar atsiverčiu - sakau valgysim keptas šaldytas daržoves thumbup.gif

QUOTE(ei tu @ 2009 03 17, 11:38)
Rašo,  kad Norfoje 27 proc.  tongue.gif

O šitą sviestą bandėte..  g.gif ?

ačiū aciuks.gif man Norfa labiau pakeliui ax.gif
o sviestas gali būti normalus, reikia pačiupinėt paką, pažiūrėt sudėtį smile.gif
Atsakyti