Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(ooo @ 2009 03 16, 16:33)
cia as per pirma savaite tiek  blush2.gif  nuo praeitos savaites sedau ant dietos ir saldumynams bei alkoholiui padariau stop  blush2.gif  nors alkoholio atsargos namie yra  ax.gif
praeita menesi maistui buvo 262, o sokoladui ir alkoholiui 172  blush2.gif

aš tai alkoholį metu lauk iš maisto sąrašo, nes alkoholis nėra maistas schmoll.gif pas mane jis atskira eilute padėtas akim pabadyt biggrin.gif nors dabar labai padoriai šiuo klausimu tvarkomės ir neišlaidaujam ax.gif
Atsakyti
Alkoholio pas mus kaip ir nerasta... Paskutinį kartą pirkau vyno per Maximos nuolaidas gal prieš mėnesį ar du.
Maistui trise per 2 savaites išleidome 420 Lt, kol kas ramiai įsipaišome į 28 Lt/d. Į tą laikotarpį įpuolė ir mano gimtadienis, tai gal kiek daugiau gavosi...
Atsakyti
hi hi smile.gif
O pas mus net saldumynams atskira eilutė lotuliukas.gif
Nes, nu, nors žemyn galva stovėk - sukus apsukus tie saldumynai vis tiek atsiranda.
Net jei griežtai neperki jokių saldainių, sausainių ir šokoladų, tada pradedi krapštyti maisto atsargas ir bandai "pasigaminti ką nors skanaus" lotuliukas.gif Ir pritrūksta kokio ingridiento... tai nusiperki jau vien iš gamybos intereso, kad užbaigtum, ką pradėjęs lotuliukas.gif
Paskaičiavau, kad iš tikrųjų labiau apsimoka apsirūpinti pigesniais sausainiais ir pan. ax.gif

Ir visgi... bandau keisti įpročius ax.gif
Reikia dažniau turėti riešutų ir džiovintų vaisių (jų kur kas mažiau susivalgo; bet esminis dalykas - su arbata tai vis tiek netinka...).
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 20:29)
aš tai alkoholį metu lauk iš maisto sąrašo, nes alkoholis nėra maistas  schmoll.gif 

Kam ne maistas, kam skysta duona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 16, 21:31)
Reikia dažniau turėti riešutų ir džiovintų vaisių (jų kur kas mažiau susivalgo; bet esminis dalykas - su arbata tai vis tiek netinka...).

elementarno, Vatson, meskit gert arbatą biggrin.gif aš tai mečiau, rimtai wink.gif
Atsakyti
Ir kavą, ir arbatą geriu be jokių užkandžių - neskanu man maišyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 16, 21:39)

nu nu, kur jau neskanu - sokoladuko plytele maloniai gomuri kutena, paskui ir kavyte is paskos gerai nuteikia biggrin.gif O jei rimtai, tai bandau ir as kovot su situo bjauriu iprociu slamsti saldumynus. Gerai tai, kad seimoj tik as viena juos ir megstu, vaikai ir tie gerokai maziau suvalgo, nesipuola labai blush2.gif

pradejau kai ka pirkti is Cestos, nors anksciau kazkaip niekad ten neuzsukdavau, bet dabar tikrai pradejo patikti - ir kainos, ir kokybe, ir prie namu salia, ir gal kiek patikimiau nei turguj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 16 kovo 2009 - 22:04
Nes, nu, nors žemyn galva stovėk - sukus apsukus tie saldumynai vis tiek atsiranda.

Aš su saldumynais nekariauju, nesinori visai visko atsisakyti ir likti tik prie sotaus sveiko maisto. Man kasryt kaip ritualas būna mažas puodeliukas balintos kavos ir 4 langučiai juodutėlio šokolado. Ir dukros įpratusios, kad iš parduotuvės kasdien po "skaniuką" parnešu.

QUOTE(Sophi @ 2009 03 16, 21:39)

Arbatą geriu be nieko, nes mėgstu visokias žolines, o kavą - tik kaip priemonę atsibudimui, tik darbo dienomis, ir tik su šokoladu biggrin.gif

Nors šiandien ir diena be parduotuvės, bet paišlaidavau: draugės kolegė parvežė iš kaimo skanių varškės sūrių, tai paprastą ką tik iškepiau - bus ilgesniam laikui, o prieskoninį dabar valgom thumbup.gif
Atsakyti
Ir visgi... bandau keisti įpročius  ax.gif

Keisti įpročius nėra lengva, bet įmanoma mirksiukas.gif

Beje, man asmeniškai džiovinti vaisiai prie arbatos skaniau nei saldainiai ar tortas. Žinoma, dažniau patinka viena arbata bigsmile.gif Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandau atsisakyt įpročio kasdien eit į parduotuvę - šiandien nebuvau, ryt eisiu, trečiadienį ne ir taip kas antrą dieną. Tik nepratus planuot maistą porai dienų į priekį - čia kaip trečias darbas man blush2.gif

O saldumynus 9 kartus iš 10-ies keičiu vaisiais. Nuo rytojaus "Maximoj" apelsinų akcija - tik kažin, ar bus valgomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 16, 15:45)
Na ką, paskaičiavau, kad per dvi kovo savaites, tryse, mes išleidom 206, 52 lt maistui  ax.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 15:50)
be paramų jokių?  g.gif  mes tai dviese be paramų beveik 300 Lt  blush2.gif

net grįžau paskaityti, nes iš pradžių pamaniau, kad per mėnesį doh.gif

Man Norfa tinka- lankomės TIK didelėse, jos paprastai būna naujos ir jokių bomžų ten nėra lotuliukas.gif Kol nebuvo mažiuko, visada važiuodavom po 21 val- kad būtų mažiau žmonių ir didesnė nuolaida, deja, tekdavo nusivilti dėl mažiau žmonių, nes tokių gudrių kaip mes daug... paskutinėmis minutėmis prieš parduotuvės uždarymą dar eilėje reikėdavo stovėti doh.gif Šiandien labai gerai apsipirkom- ne tik pasinaudojau paskutinę dieną galiojusia akcija vaikų prekėms, bet dar ir nauja, taigi dešrą vyro pusryčiams gavosi su nuolaida thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat perku, kai vyksta parduotuvese akcijos:jogurtus, miltelius, vaisius, bulves, traskucius, tual popieriu. Kai akciju nebuna, neperku pigiausiu prekiu, jei neturiu to, ko nereikia.JAu simta kartu atsikandau tu paciu pigiausiu doh.gif
Atsakyti