Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 08:20)
nu už vieną išleistą litą į kortelę duoda 1 centą  unsure.gif

Abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 16, 08:29)

taip, ir kai perki daugiau kaip už 10 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 03 16, 08:37)
taip, ir kai perki daugiau kaip už 10 Lt ax.gif

Aišku 4u.gif
Atsakyti
apie maxima ačiū pinigus - ne tik kapsi centai nuo išleisto lito, bet ir būna specialiai pažymėtų prekių, nuo kurių įkrenta iš karto kažkokia sumelė. be to dar kartais būna akcijos, kurių nuolaidos sukapsi į kortelę maxima pinigais mirksiukas.gif
taigi nebūtinai turėjo tą 13000lt grynais išleisti, kad surinktų 130 maxima pinigėlių 4u.gif

man tai pastaruoju metu patinka IKI apsipirkinėt, nes padarė savitarnos kasas, kuriose pati be jokių eilių (nes mažai dar kas jomis naudojasi - nemoka) labai greit apsiperku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 15, 21:21)
ar aš blogai skaičiuoju, ar tiems 130 Lt sukaupti Maximoj per metus išleidot 13000 Lt?  blink.gif  g.gif

man labiausiai pagal asortimentą ir kainas tinka Iki ir Norfa, tik kai kurių prekių užsuku į Rimi, o Maximoj aš retas svečias, bet šalia būsimų namų arčiausiai Maxima, tai matyt įpročiai šiek tiek koreguosis  rolleyes.gif

nu kad ne tiek daug tikrai neišleidus blink.gif , bet tikrai šiemet sausi pažiūrėjus į čeki buvo tokia suma g.gif bet kad aš visada pernai važiuodavau į maksima ir viska pirkdavau tik joje, paskaičiavus vien kiek aant pampersu palidavau doh.gif

o rimi pas mus nėra tai labai retai kada užsukdavau nebent kada nuvažiuodavau pas sese į kauna bet kad man ten nepatiko ir brangu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 03 16, 10:21)
man tai pastaruoju metu patinka IKI apsipirkinėt, nes padarė savitarnos kasas, kuriose pati be jokių eilių (nes mažai dar kas jomis naudojasi - nemoka) labai greit apsiperku thumbup.gif

O man tai nuolat gliučina ten kas nors - tai pradeda pysėt, kad neskanuota prekė ne vietoj, tai dar kažkas... Susiparinu tiktai biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu as moraliskai i Norfa eit,pas mus ten alhasos ir pensininkai problematiskieji sueina,toks jausmas,kad purvina ten,esu nuo Norfos maisto sublogavus,ner visu mano prekiu..as maximinis zmogus unsure.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 09:20)
nu už vieną išleistą litą į kortelę duoda 1 centą  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 16, 14:25)
Negaliu as moraliskai i Norfa eit,

Norfa ir man turi nekokią aurą unsure.gif Švaros ir tvarkos man ten trūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 03 16, 13:16)
O man tai nuolat gliučina ten kas nors - tai pradeda pysėt, kad neskanuota prekė ne vietoj, tai dar kažkas... Susiparinu tiktai biggrin.gif

O aš esu pastebėjusi, kad apsiperkant vienam didesniu kiekiu prekių (tarkim, virš 10 vnt.), labiau apsimoka eiti ne į savitarnos kasas - laiko atžvilgiu (žinoma, jei prie kasų ne kilometrinės eilės; kita vertus, jei eilės prie kasų, bus eilės ir prie savitarnos). Nes, kai prekes skenuoja pardavėja, tuo tarpu gali jas krautis į maišą ar pan.
O jei yra, kas gali padėti sukrauti prekes, tai tuomet reikia vengti įvairių papildomų maišiukų. Na, bet.. pienas gali išbėgti, cukrus - byra, sūreliai patogiau, kad būt krūvoj, jei perki daugiau, vaisių irgi pabirai neimsi, ir t.t. O dar kaip reikia sekti kainas! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 16, 14:25)
Negaliu as moraliskai i Norfa eit,pas mus ten alhasos ir pensininkai problematiskieji sueina,toks jausmas,kad purvina ten,esu nuo Norfos maisto sublogavus,ner visu mano prekiu..as maximinis zmogus unsure.gif
drinks_cheers.gif

aš irgi anskčiau neidavau į norfa nes buvo panšios, kaip apibudinai bet dabar pas mus yra atidaryta didelė ir netoli namu , kol švaru tol einu blush2.gif

tik va vyras nupirko geriamo jogurto ant pakuotės parašyta kad galioja dar 5 dienos, o atidarėm susuges blink.gif
Atsakyti
Na ką, paskaičiavau, kad per dvi kovo savaites, tryse, mes išleidom 206, 52 lt maistui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 16, 15:45)
Na ką, paskaičiavau, kad per dvi kovo savaites, tryse, mes išleidom 206, 52 lt maistui  ax.gif

be paramų jokių? g.gif mes tai dviese be paramų beveik 300 Lt blush2.gif
Atsakyti