Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

QUOTE(edka @ 2006 09 21, 16:46)
o kodėl nepasimoka?  g.gif

na aš jį visą nukaulinau, išmečiau visą odą su riebalais ax.gif kurios buvo daugiau kaip kilas, nenukaulinau tik sparneliu ir kaklo (1,3kg) tai man gavosi apie 7kg GRYNOS mėsos ax.gif čia ir krūtinėlė ir kumpeliai ir tt... suskirsčiau porcijomis.. tai gavos maždaug mėnesiui ax.gif už kalakutą mokėjau 115lt, tai galim skaičiuot kad vieno kg kaina gavosvos ne 14lt doh.gif nu aišku jei nebūčiau nukaulinus ir nemetus odos tai gal būtų kokia 10lt kg... nu nzn man neapsimoka schmoll.gif kai baigsim bandysiu už 100lt pirkt vištienos... irgi išsidorosiu pagal save ir pažiesiu kiek išeis už tuos 100lt ax.gif

QUOTE(bulba @ 2006 09 21, 16:49)
Per brangu ar skonis nepatiko?

nu kaina gaunas kaip tyurguj pirkt g.gif ar bazej g.gif bet šiaip skanu, man patinka bigsmile.gif o svarbiausia nusiperki ir ramu.. šaldiklyje mėsos yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 21 rugsėjo 2006 - 16:18
Tikrai labai daug ismetei. As visa kalakuta kisu i orkaite ir iskepu. Nutekejusius riebalus supilu i stiklaini ir naudoju padazu gaminimui (vaikai ypac megsta uzsipilti ant bulviu koses). Mesa nuimu nuo kaulu, sudelioju i maiselius ir i saldikli, paskui po truputi atsisildau ir sudedu i salotas, sumustinius, uzkepele su obuoliais (mano firmine). O is kepto kalakuto kaulu galima issivirti sriubos. Kepto kalakuto odele labai skani, bet tik toms, kurios ne ant dietos...
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 09 21, 17:33)
As visa kalakuta kisu i orkaite ir iskepu.

Nutekejusius riebalus supilu i stiklaini ir naudoju padazu gaminimui (vaikai ypac megsta uzsipilti ant bulviu koses).

Mesa nuimu nuo kaulu, sudelioju i maiselius ir i saldikli, paskui po truputi atsisildau ir sudedu i salotas, sumustinius, uzkepele su obuoliais (mano firmine).

Kepto kalakuto odele labai skani, bet tik toms, kurios ne  ant dietos...

nu matai mano kalakutas 14kg buvo mirksiukas.gif nzn kiek laiko jį būt reikėję kept doh.gif o jis nei i orkaitę nubūtų tilpęs doh.gif

mes stengiamės naudot kuo mažiau riebalų ax.gif

kaulus ir aš nuviriau ir nuėmiau likusią ten mėsytę.. ir padariau su grybais dviem dienom ax.gif

tikiu kad skani, bet joje NIEKO vertingo rolleyes.gif nevalgau jos kaipir vištienos odelės rolleyes.gif
Atsakyti
Tada bandyk pirkti tik kalakuto krutinele~5kg. Bus kiek brangiau, bet nieko neismesi
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 09 21, 18:08)
Tada bandyk pirkti tik kalakuto krutinele~5kg. Bus kiek brangiau, bet nieko neismesi

irnesakyk.gif man vištiena skaniau rolleyes.gif

o va dabar iš maximos prisipirkau makaronų po 79 centus bigsmile.gif visada juos perku.. o kainuoja po 1,29, tai net 50centų pigiau bigsmile.gif tongue.gif o kadangi retai valgom tai iki metų galo užteks lotuliukas.gif

Atsakyti
thumbup.gif Tvarkinga labai parduotuve IKI, tik kainos didesnes, o šiaip džniausiai maksimoj apsipirkinejam, nes arčiausia smile.gif
Atsakyti
niu zinot paskaiciau ir apakau bigsmile.gif kaip jus taip mokat g.gif
Atsakyti
prasides sildymo sezonas... dar ne tokius gabumus pademonstruosim 4u.gif
dabar perku krutineles - kartais vistos, kartais kalakuto. Jas isverdu, susmulkinu, tada i dezutes ir i kamera - kai reikia, issitraukiu ax.gif svarbiausia, kad niekas neissimeta mirksiukas.gif
bandziau panasiai su visa vista elgtis... paskui paskaiciavau, kad parduotuvinemis kainomis nelabai apsimoka blush2.gif o siaip tai dar ir vistu kepeneles, ir vistu sirdutes megstu - tik retai jomis smaguriauju, tai gaunasi kaip delikatesas smile.gif troskindama kepeneles pilu baltojo vyno, gaunasi labai idomus skonis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2006 08 23, 18:30)
O UK maisiukai nemokami  lotuliukas.gif  Tai as maisu neperku  thumbup.gif  Bet vis is to lietuvisko skupumo, ir pas mane namuose pilna maisu  doh.gif


Man tai čia ne skūpumas, o taupumas ax.gif MX irgi maišiukai nemokami, įvairių dydžių, tai prikaupusi šimtus turiu blink.gif Šiukšles rūšiuojam išmetimui, ir vienai savaitei joms prisireikia iki 20 maišelių (pvz. organinės šiukšlės kasdien išnešamos, surištos į maišelį arba į du, kad visokie ten skysčiai nepersisunktų). Labai patogu blush2.gif specialių maišelių šiukšlėms tai tiek nepripirkčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 08 28, 17:30)
Niekas neatsakė, tai klausiu dar kartą  blush2.gif Kaip žinoti ar kiaulė sveika  g.gif  O jei papjovus ir mėsą patikrinus paaiškėja kad ji užkrėsta  g.gif  Kaip žinoti, jei perki iš svetimų žmonių  g.gif

bent jau mano babos kaime daugelis kiaulių yra su numeriukais ausyse, kaip ir karvės, taigi jos yra tikrinamos...mano tėvai išsirenka patikimą ūkininką ir važiuoja derėtis dėl kiaulės, jei mato, kad kiaulė su numeriuku, reiškia ji registruota, tikrinta, atitinkamai yra dokumentai, galima jų paprašyti... mirksiukas.gif

šiaip neskaičiavau, ar apsimoka visą kiaulę pirkti? g.gif tėvai perka ir mums šviežienos duoda.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bulba @ 2006 08 15, 23:53)
Sukuti, buk gera, pasakyk man miestietei kiek kilogramu kokios mesos iseina is kiaules? Ar moki uz gyva svori ar sveria jau isdorota mesa?
mokama už gyvą svorį, yra daug nesąžiningų ūkininkų, kurie gyvulį specialiai prišeria prieš skerdimą, kad daugiau svertų, tada ir daugiau sumoki, ir sunkiau skersti, nes prišertas gyvulys skerdžiamas apsi*****kakoja ir pan....
Atsakyti
Kepu likutinį pyragą. Pagrindas-kiaušiniai ir miltai. Kiaušinius išplaku. Sukraunu visus likučius-grietinės,margarino ar sviesto, varškės, uogienės,avižinius dribsnius, balto sūrio, razinų, kitų džiovintų vaisių, žodžiu spintelių apvalymo diena. Miltų, sodos. Kitą dieną pusryčiams irgi tinka, su kakava ar pienu.

O mano draugė ir mėsą valgo, tai į tokį patį likučių pyragą šluoja iš šaldytuvo dešrigalių, mėsgalių, kepsnių likučius, geltono sūrio, pripjausto svogūnų, papriką. Sako, skanu biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nepritaupysit, uždirbti ir investuoti reikia.
Atsakyti