Įkraunama...
Įkraunama...

Grybų karalystėje!

paziurekit kiek graziu fotkiu!, net nežinau už kokia balsuoti g.gif doh.gif
Atsakyti
aš užkietėjus grybautoja.Grybaučiau ir nakti su prožektorium biggrin.gif . Pernai, paskutini kart grybavau kelias dienas prieš gimdant (2005.09.04), ir šiemet kibirais tempiau. Tik gaila mano Mažius tik metuku buvo, tai i miška netempiau, juk ir erkiu buna, pavojinga verysad.gif . Aš net isivaizduoju, ka ten išdarinėtu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!!!!!!!! o jau fotkių būtų.
bet matyt tik kitais metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 02 lapkričio 2006 - 16:20
SVARBI INFORMACIJA:

Šiandien paskutinė nuotraukų priėmimo diena, todėl atsiųsti jas turėtumėte iki 17 val. Vėliau atsiųstos nuotraukos į konkursą nebepateks.

Dar primename vieną konkurso taisyklę:

! 
Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

Atsakyti
va čia labai natūralus vaikučio džiaugsmas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man imponuoja natūralioj gamtoj padarytos nuotraukytės, jos žymiai įdomesnės, o ne namie prie grybų susodinti vaikai.
Atsakyti
Mes jau prabalsavom thumbup.gif Tikėkimės visos nuotraukytės liks pastebėtos,nes visos tikrai žavios clap_1.gif
Atsakyti
good.gif good.gif good.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Prabalsavau smile.gif
Kai kurios nuotraukytės toookios nuoširdžios, kad neįmanoma nepastebėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 20:31)
Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai smile.gif  - arba nuotrauka sumaisyta arba pavadinime klaida, nes man tai cia gryni silbaravykiai, ne baravykai  tongue.gif  biggrin.gif 
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"!  g.gif  unsure.gif
(nieko blogo pries nuotraukas neturiu  mirksiukas.gif )

O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis g.gif lotuliukas.gif ? Jam visi grybai gali atrodyti kaip baravykai, vertingiausias grybas vis tik... mirksiukas.gif
Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bye-bye @ 2006 11 03, 20:23)
O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis  g.gif  lotuliukas.gif ? Jam visi grybai gali atrodyti kaip baravykai, vertingiausias grybas vis tik... mirksiukas.gif
Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose mirksiukas.gif

biggrin.gif o mano dvimetukui visi grybai yra GRYBAI tongue.gif
Man rodos pavadinimus rase mamos lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Aisku, kad ne tame esme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 11 03, 21:02)
Aisku, kad ne tame esme  4u.gif

Babuska, ir raudonikis yra baravykas jei jau kibt prie pavadinimų - vadinasi "baravykas raudonviršis". Taigi plati baravykų giminė lotuliukas.gif Taigi šilbaravykis visai teisėtai jai priklauso smile.gif
Atsakyti
prabalsavau... bet šįkart užteko vieno balso blink.gif atsirado tik viena dėmesio verta nuotrauka rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti