paziurekit kiek graziu fotkiu!, net nežinau už kokia balsuoti
aš užkietėjus grybautoja.Grybaučiau ir nakti su prožektorium . Pernai, paskutini kart grybavau kelias dienas prieš gimdant (2005.09.04), ir šiemet kibirais tempiau. Tik gaila mano Mažius tik metuku buvo, tai i miška netempiau, juk ir erkiu buna, pavojinga . Aš net isivaizduoju, ka ten išdarinėtu !!!!!!!!! o jau fotkių būtų.
bet matyt tik kitais metais.
bet matyt tik kitais metais.
SVARBI INFORMACIJA:
Šiandien paskutinė nuotraukų priėmimo diena, todėl atsiųsti jas turėtumėte iki 17 val. Vėliau atsiųstos nuotraukos į konkursą nebepateks.
Dar primename vieną konkurso taisyklę:
Šiandien paskutinė nuotraukų priėmimo diena, todėl atsiųsti jas turėtumėte iki 17 val. Vėliau atsiųstos nuotraukos į konkursą nebepateks.
Dar primename vieną konkurso taisyklę:
! | Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso. |
o man imponuoja natūralioj gamtoj padarytos nuotraukytės, jos žymiai įdomesnės, o ne namie prie grybų susodinti vaikai.
Mes jau prabalsavom Tikėkimės visos nuotraukytės liks pastebėtos,nes visos tikrai žavios
QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 20:31)
Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai - arba nuotrauka sumaisyta arba pavadinime klaida, nes man tai cia gryni silbaravykiai, ne baravykai
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"!
(nieko blogo pries nuotraukas neturiu )
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"!
(nieko blogo pries nuotraukas neturiu )
O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis ? Jam visi grybai gali atrodyti kaip baravykai, vertingiausias grybas vis tik...
Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose
QUOTE(bye-bye @ 2006 11 03, 20:23)
O ar 2m. vaikas gali atskirti, baravykas čia, ar šilbaravykis ? Jam visi grybai gali atrodyti kaip baravykai, vertingiausias grybas vis tik...
Beje, kaip suprantu, čia gi ne grybų žinovų konkursas, o tiesiog "grybavimo ypatumai" turėtų atsispindėti nuotraukose
o mano dvimetukui visi grybai yra GRYBAI
Man rodos pavadinimus rase mamos
Aisku, kad ne tame esme
QUOTE(babuska @ 2006 11 03, 21:02)
Aisku, kad ne tame esme
Babuska, ir raudonikis yra baravykas jei jau kibt prie pavadinimų - vadinasi "baravykas raudonviršis". Taigi plati baravykų giminė Taigi šilbaravykis visai teisėtai jai priklauso
prabalsavau... bet šįkart užteko vieno balso atsirado tik viena dėmesio verta nuotrauka