Įkraunama...
Įkraunama...

Grybų karalystėje!

QUOTE(Fasolka @ 2006 10 31, 05:51)

P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli. g.gif

Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis smile.gif))" aiškiai matosi kad suklijuota iš 2 nuotraukų. ar ši kartą tai leidžiama? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 10 31, 14:46)
Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis smile.gif))" aiškiai matosi kad suklijuota iš 2 nuotraukų. ar ši kartą tai leidžiama?  mirksiukas.gif

Cia nuotraukos fragmentas padidintas ( kaip suprantu ) ......
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 10 31, 13:46)
Černobiliniai turbūt todėl, kad pvz foto "Tai bent dydis smile.gif))" aiškiai matosi kad suklijuota iš 2 nuotraukų. ar ši kartą tai leidžiama?  mirksiukas.gif

doh.gif (negalima spamo, bet nera ka parasyt ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DukriukoMama @ 2006 10 30, 13:08)
O as, kadangi labiausiai megstu nepozuotas nuotraukas, tai man sita mieliausia. Manau ne bet kas gali nufotkinti, kad grybas butu ne rankoj (juo labiau mazylio) ir ne ant zemes thumbup.gif

user posted image

As tai irgi uz naturaluma thumbup.gif Man tai tos pozuotos tai irgi ne itin schmoll.gif Juk ne grybo dydis esme. Jei nori, tai gali dideliu grybu ir turguj nusipirkti, nereikia ne rinkti.
Atsakyti

Nemanau, kad leidžiama schmoll.gif Ir labai nesąžininga schmoll.gif Manau moderatorė viską išsiaiškins, o tada jau paskelbs verdiktą. mirksiukas.gif

QUOTE(babuska @ 2006 10 31, 15:00)
doh.gif  (negalima spamo, bet nera ka parasyt )  doh.gif

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif Trūksta žodžių ax.gif
Atsakyti
Pirmas mano laimikis: du metukai - ir du gražuoliai baravykiukai smile.gif - arba nuotrauka sumaisyta arba pavadinime klaida, nes man tai cia gryni silbaravykiai, ne baravykai tongue.gif biggrin.gif
arba sita Uogavau, uogavau kol ant šiiitokio baravyko "užsiroviau"! g.gif unsure.gif
(nieko blogo pries nuotraukas neturiu mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 31 spalio 2006 - 18:34

Aiskiai matosi juosta sioje nuotraukoje g.gif
Nors kol nepasididinau pagalvojau "Va pagaliau radau uz ka balsuosiu..." Dabar nezinau.... unsure.gif
Atsakyti
ech, jau nera tos foto- taip norejau ta juosta pamatyti biggrin.gif

mano favorite- Grybų karalystėje lengva apsirikti...bet tik ne tam, kuris vadovaujasi "grybų žinynu" thumbup.gif:

o paveikslelyje pavadinimu: "Šitas grybas mano. Ir kitas smile.gif" nematau as grybo ir viskas doh.gif ar jus matote?
Atsakyti
Onora, nugi vaikas pirštų galiukais tą grybą liečia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 10 31, 23:10)
o paveikslelyje pavadinimu: "Šitas grybas mano. Ir kitas smile.gif" nematau as grybo ir viskas doh.gif ar jus matote?

yra yra mirksiukas.gif
tokie šviesūs, su lapais labai susilieję, aš irgi vos įžiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
nu va, dabar matau ir as ir netgi tris grybus blush2.gif, matyt, per nakti paaugo grybai biggrin.gif
nu net geda dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 01 lapkričio 2006 - 13:55
liux konkurselis! o jau nuotraukyciu grazumas!
noriuuuu i gamtaaaa...... cry.gif cry.gif tik per savo pilva nesusilenkiu ne batu usiristi.... cry.gif
Atsakyti