Man labai faina shita
ir shita
Man šitas konkursas tai Jau buvo atsibodę tie konkursai, kur nuotraukų virš dviejų šimtų ir iš jų dagiau nei pusė labai nekokybiškos. Net tingėdavau nuotraukytes peržiūrėt ir paieškot gražesnių ir balsuot Gaila, kad mano vyras nemėgsta grybaut ir kad pabijojom erkių, nes iš nuotraukų matyti, kad grybavimas vaikams gali suteikti dauuuug džiaugsmo
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 10 27, 16:27)
Kokiam cia mieste grybai auga salia daugiabuciu namu?
O kuo jie ten negali augt? Nu pasitaiko gi...nežinau kaip tuo atveju, bet būna. Kas sakė, kad netoli nėra miško ar pušynėlio. Savo tėvų sodyboj, kas yra nevisai miške irgi rasdavom po grybą karts nuo karto...galvoji grybai renkasi prie daygiabučio jam augt ar ne?
O kad ir padėtas, na ir kas...kiti gal miške nupjautus grybus sustatė
mano favorintė - "rudens kvapas"
QUOTE(Patieška @ 2006 10 27, 18:14)
kiti gal miške nupjautus grybus sustatė
nu skaniai nusijuokiau
nesuprantu, kodel netinka leliukai, prie kuriu padeti grybai? ka jie jais dziaugtis nemoka? Paimti, prikisti prie burnytes nemoka? as siaip pasisypsoti budami prie stalo nukrautu grybais? tokiu foto su didesniais vaikais yra, o jau leliukas tai netiktu?
Man shaunus konkursas gaila mes grybu cia apart parduotuviniu nematom...
kaz kaip 'ni v kaif" su shampinjonais fotografuotis
P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli.
ehma.. ot pavydziu.. grybai, bulvytes, krapiukai..
kaz kaip 'ni v kaif" su shampinjonais fotografuotis
P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli.
ehma.. ot pavydziu.. grybai, bulvytes, krapiukai..