Įkraunama...
Įkraunama...

Grybų karalystėje!

Man labai faina shita wub.gif
user posted image

ir shita wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai liux

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man šitas konkursas tai thumbup.gif Jau buvo atsibodę tie konkursai, kur nuotraukų virš dviejų šimtų ir iš jų dagiau nei pusė labai nekokybiškos. Net tingėdavau nuotraukytes peržiūrėt ir paieškot gražesnių ir balsuot doh.gif Gaila, kad mano vyras nemėgsta grybaut ir kad pabijojom erkių, nes iš nuotraukų matyti, kad grybavimas vaikams gali suteikti dauuuug džiaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
man dar šita labai labai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sita nuotrauka keista.... Kokiam cia mieste grybai auga salia daugiabuciu namu? biggrin.gif biggrin.gif Ar jis parveztas is misko ir tik padetas "fotosesijai" ? g.gif bigsmile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 27 spalio 2006 - 15:28
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 10 27, 16:27)
Kokiam cia mieste grybai auga salia daugiabuciu namu? 

O kuo jie ten negali augt? Nu pasitaiko gi...nežinau kaip tuo atveju, bet būna. Kas sakė, kad netoli nėra miško ar pušynėlio. Savo tėvų sodyboj, kas yra nevisai miške irgi rasdavom po grybą karts nuo karto...galvoji grybai renkasi prie daygiabučio jam augt ar ne? lotuliukas.gif
O kad ir padėtas, na ir kas...kiti gal miške nupjautus grybus sustatė lotuliukas.gif
Atsakyti
mano favorintė - "rudens kvapas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 10 27, 18:14)
kiti gal miške nupjautus grybus sustatė  lotuliukas.gif

nu skaniai nusijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man va šita labai gera nuotrauka: ir graži ir temą puikiai atitinka didis.gif
Atsakyti
O as, kadangi labiausiai megstu nepozuotas nuotraukas, tai man sita mieliausia. Manau ne bet kas gali nufotkinti, kad grybas butu ne rankoj (juo labiau mazylio) ir ne ant zemes thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
nesuprantu, kodel netinka leliukai, prie kuriu padeti grybai? g.gif ka jie jais dziaugtis nemoka? Paimti, prikisti prie burnytes nemoka? as siaip pasisypsoti budami prie stalo nukrautu grybais? tokiu foto su didesniais vaikais yra, o jau leliukas tai netiktu? g.gif
Atsakyti
Man shaunus konkursas thumbup.gif gaila mes grybu cia apart parduotuviniu nematom...
kaz kaip 'ni v kaif" su shampinjonais fotografuotis 4u.gif

P.S. turbut atpratau as nuo normaliu grybu, man daug "konkursiniu' grybu kaz kokie "chernobiliniai" atrodo.. labai jau dideli. g.gif

ehma.. ot pavydziu.. grybai, bulvytes, krapiukai..
Atsakyti