Įkraunama...
Įkraunama...

Grybų karalystėje!

QUOTE(nataliux @ 2006 10 24, 09:01)
Galvoju, kad tai siek tiek nesazininga  ax.gif  blush2.gif 
Kad ir mazi, bet mes vaikai ir irgi dziaugemes grybu laimikiais  rolleyes.gif

Butent, kad nesaziniga. be to, man labai keista, kad kai kurias nuotraukas su vaikiukais prie grybu pintines kambaryje vis tik patvirtino, o maniskes su grybais isdeliotais pieveleje, nepatvirtino g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 10 19, 13:40)
sad.gif Labai jau siaura tema sad.gif Geriau siaip apie rudeni butu buve...

doh.gif
žinoma, kodėl gi nepavadinus konkurso RUDUO ir nepridėjus dviejų tūkstančių
kūdikių nuotraukų - kas paneigs, kad ne rudenį fotografuota? g.gif
Tam tokie konkretūs ir siauri konkursai vyksta, kad prie nuotraukų būtų padirbėta, pasistengta, nuotraukos būtų rinktinės, o ne bele kokios, kad tik sudalyvauti.
Atsakyti
Gražios nuotraukos, taip rudeniu kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Man šitoj fotkėj user posted image vaikas lyg iš kitos operos į žolytės foną įlipdytas g.gif Čia neesmė žinoma - koks skirtumas, lauke ar namie paveiksluota, (konkurso sąlygos tai leidžia, todėl manau, kad savo komentaru nieko neįžeisiu blush2.gif ). Bet šiaip įdomu. Ar čia tik man vienai vaidenas g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 10 25, 16:56)
Man šitoj fotkėj vaikas lyg iš kitos operos į žolytės foną įlipdytas g.gif 

kadangi turėjom tokių pat įtarimų, prieš tvirtindami konkursui šią versiją patikrinome - nepasitvirtino mirksiukas.gif Tad viskas ok smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kaip nusiųsti tas nuotraukas konkursui?
Atsakyti
šita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lijundra @ 2006 10 25, 19:05)

pačioj pirmoj žinutėj yra nuoroda mirksiukas.gif
arba kai nueini peržiūrėti nuotraukas tai yra viršuje "Dalyvavimo konkurse paraiška" mirksiukas.gif ant jos paspausk ir užpildyk
Atsakyti
RUDENS KVAPAS !!!!! super nuotraukytė thumbup.gif biggrin.gif man ji patinka.
Atsakyti
o mes irgi neturim nuotraukų šitam konkursui, tiek grybavom, o nusifotografuoti ir nesugavojom doh.gif

man šitoj foto, jau tooooookie milžinai grybai, kad skanu žiūrėti essen.gif
Atsakyti
Jetau cray.gif Pasižiūrėjau į nuotraukas ir taip užsimaniau grybauti unsure.gif O manęs šį rudenį niekas grybauti nevežė - tiksliau vyras nevežė, mat jam nepatinka slap.gif O kažin grybų dar yra? blush2.gif Tada laužčiau vyrą, kad ir mane nuvežtų ir aš galėčiau konkurse dalyvauti didis.gif hihihi.gif Tai kaip, yra dar grybų? g.gif

Man šita nuotraukytė graži, ypač mergaitė tokia simpatiška wub.gif Ir grybai kokie dideli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2006 10 26, 08:57)
Tai kaip, yra dar grybų?  g.gif

Praeitą savaitgalį dar tikrai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2006 10 25, 19:05)

va čia yra atskira tema užvesta apie tai spauskite čia

p.s.: matau kad jau mėginote pildyti paraišką, bet ji neužsipildžius iki galo - nuotrauka neprisikabino. Spėju, kad bandėte prikabinti per didelę nuotrauką. Sumažinkite ją iki 640x480 / 480x640 pixel'ių (taškų).
Atsakyti