Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir vat dar labai idomu,ar pirktumete internete prekes,negalejusios jų pačiupinėti g.gif
O apklausą sugalvojau, nes su drauge apsipešėm-aš sakiau,kad internete pirkti-geriausia, nes pigiau, o prekė ta pati,tačiau jai atrodo,kad geriausia pirkti firminėj parduotuvėj,nes jos atsako už savo produkciją,nors ir kaina-dviguba blink.gif

Ir pakomentuokit savo atsakymą,jei nesunku 4u.gif

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 18 spalio 2006 - 16:44
as tai kaip tikra lietuve pirkciau ten kur pigiau... biggrin.gif nematau reikalo uz ta pacia preke moketi 2x brangiau tongue.gif o be to kuo pigiau tuo daugiau galima prekiu nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Labai šaunu būtų pirkti internetu thumbup.gif
Skaitydama rusiškus forumus supratau, kad Rusijoje jau galima siūliukus ir kitas rankdarbių prekes pirkti internetu, tai vis pagalvodavau, kaip gaila, kad Lietuvoje to nėra unsure.gif O gal yra, o aš tik nežinau? doh.gif
Kad negalima būtų pačiupinėti - ne bėda irnesakyk.gif Sudėtis, metražas - svarbiausi parametrai, dar + nuotrauka photo.gif , ko daugiau reikia rolleyes.gif O patogumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2006 10 18, 17:21)
Ir vat dar labai idomu,ar pirktumete internete prekes,negalejusios jų pačiupinėti g.gif
O apklausą sugalvojau, nes su drauge apsipešėm-aš sakiau,kad internete pirkti-geriausia, nes pigiau, o prekė ta pati,tačiau jai atrodo,kad geriausia pirkti firminėj parduotuvėj,nes jos atsako už savo produkciją,nors ir kaina-dviguba blink.gif

Ir pakomentuokit savo atsakymą,jei nesunku 4u.gif

Ačiū

Internetu ir perku daugiausiai - juk rankdarbiai.com internete biggrin.gif Net jei ir negalėčiau pasiimti pati, vis tiek ten man patogiausia. O dar kai nuvažiuoju pati pasiimti tai ir spalvą pasirenku ir atsisakyti galiu jei netinka thumbup.gif
Kad firminės rankdarbių parduotuvės atsakytų už produkciją tai nežinau... Ta pati parduotuvė ir tiek. Iš tiesų tai turguj net dažniau galima gražinti prekes ar paprašyti, kad pakeistų ax.gif
Atsakyti
Aš stengiuosi pirkti tik kokybiškas medžiagas rankdarbiams, nesivaikau pigesniųsmile.gif
Gaila laiko ir įdėto darbo, kad pirkčiau vien dėl pigumo smile.gif

Beveik viską perku Casa Lana, Verpaluose, Gerose akyse ir Burdoje.
Perku ir internetu (pirkau schemas siuvinėjimui, rėmą siuvinėjimui), bet taip pat iš parduotuvių, ne iš e-Bay cool.gif
Atsakyti
Dažniausiai perku ten kur pigiau, pvz.: skudurynuose, gali rasti tai ko niekur kitusr nerasi tik pasiknisti reikia...
Taip pat perku internetu Rankdarbiai.com kokybiskos prekes, neteko nusivilti o firminesi tai dažniausi moki dvigubai vien už garsu pavadinimą, man taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2006 10 19, 09:24)
Bet jei kalbama apie identišką daiktą g.gif

Tiesiog neturiu laiko lakstyti ir ieškoti. Bet jei kam pavyksta identišką prekę rasti pigiau, tai aišku, kad reikia pigiau pirkti:) Bet kai sudedi laiko sąnaudas...tai kažin ar pigiau gaunasi tas ieškojimas smile.gif

Atsakyti
Aš perku betkur, kad tik būtų tai ko reikia konkrečiam rankdarbiui. Kartais ir kaina ne tiek svarbu biggrin.gif Renkuosi kiek galima kokybiškesnę prekę ir, aišku, smagu jeigu pasiseka nusipirkti pigiau. Kadangi gyvenu nedideliame mieste, tai nelabai gali pasirinkti. Būtų šaunu, jei galėtume daugiau įsigyti internetu 4u.gif
Atsakyti
as labai ivairiai perku medziagas vienas gerose firminese parduotuves pvz.: Casa Lana arba Geros akys, kitas internete - rankdarbiai.com, vienai savo nertai suknelei nusipirkau 18 kamuoliuku labai graziu nauju nerimo siulu padevetu drabuziu parduotuveje, turbut tik turguj nieko rankdarbiams dar nepirkau. bet manau viskas priklauso nuo to kokiu medziagu reikia ir pasiulos ivairiuose taskuose blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš atradau karoliukų parduotuvę Klaipėdoje .ten labai didelis pasirinkimas ivairiausiu karoliuku ,čekiškas stiklas ,Swarovski kristalo karoliukai naturalūs perlai ,akmenys, uzsegimai ,auskariukai nu zodziu specializuota parduotuve .Man labai patiko galima susiverti vietoje it.t.Pasirodo ji tik pirmadieni atsidare .Jei kam idomu prie Kiro prekybos centro vadinasi berods Stiklė .Toj pačioj gatvelej kur ir Artmanija. thumbup.gif
Atsakyti
man patinka kai aš galiu daiktą pačiupinėyi.nors bandysiu ir internetu užsisakyti ,nes kai kurių prekių kokių noriu mūsų krašte nėra nusipirkt.Ojei būtų pirkčiau iš parduotuvės.
Atsakyti
Sveikos:) O gal zinote, kur Vilniuje galima nusipirkti naturalaus kailiuko- kuo minkstesnio ir lengvesnio- noriu siuti striukes pamusala vaikui ir norisi, kad atkeltu nuo zemes drabuzi..smile.gif))) O gal kas nebrangiai ir pasiutu pamusala- irgi but neblogai. Nes audiniu parduotuvese vien dirbtini kaili randu...
O svajonese naturalus, o jei dar padazytas kokia ryskesne spalva..ach..smile.gif))
Atsakyti