Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Gabimik @ 2006 08 29, 21:10)
Geriausia yra vaziuoti i Panevezio lino fabrika.
Ten yra firmine linu parduotuve.
Akys raipsta. bigsmile.gif
Vaziuociau, bet vienai brangu. biggrin.gif

blush2.gif Maždaug kurioje vietoje yra lino fabrikas?
Papildyta:
Kaune ieškau gražių flanelinių medžiagėlių. Ar kas nors matėte, kur būtų galima įsigyti ? bigsmile.gif Urmo bazėje 5 sandėly jau buvau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikutis: 02 rugsėjo 2006 - 19:49
Panevezyje Kerbedzio g. 23. O kurioje vietoje nepaaiskinsiu, nes pati tik viena karta buvau. biggrin.gif
Atsakyti
Kaune senamiestyje, einant nuo Rotušės link Soboro, dešinėje pusėje yra audinių paduotuvė, kurioje prekiauja linu. Kaina 10,50 ar 10,90 už metrą (plotis 1,5 m)...yra spalvų pasirinkimas.. Gamintojas atrodo, kad Panevėžio Linas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 06 rugsėjo 2006 - 19:32
Šalia Kalvarijų turgaus yra pastatas, kurio antram aukšte audinių parduotuvė. Bet ten šilakas su raštu, vienspalvių neturėjo. Gal situacija pasikeitė.
Kiek dar prisimenu antra parduotuvė Žvėryne, kuri turėjo daug šilko.
Čia nuoroda, kur šią parduotuvę rast, nes pamiršau pavadinimą
http://www.maps.lt/n...maps&lang=lt-LT

Eidama Kęstučio g. pamatysi iškabą. Parduotuvė šalia Kęstučio g.1 namo.
Atsakyti
Mačiau šilko ir spec.dažų dailininkų parduotuvėje Vilniuje, Jogailos gatvėje
Atsakyti
Kaune, Tekstilininkų galerijojr, Valančiaus gatvėje( JI PRIEŠAIS KATEDRĄ)
Atsakyti
Aš irgi užvakar pirkau Kaune, senamiestyje, kažkokioje dailininkų parduotuvėje. Šilkas ten ir jau apsiųtas (nosinės, skarelės), ir karpomas, atrodo, 90 cm pločio, 29 Lt/1m.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri "atradote" kur dabar Kaune būtų galima nusipirkti plonos vilnelės? Tik pigiau nei Auskrynėje, nes ten metras - 100- 200 litų...
Atsakyti
Gal kas zino kur Vilniuje galima rasti kokybihsko gan standaus trikotazinio audinio???? brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(gyga @ 2006 09 23, 09:41)
Sveikos, gal kuri "atradote" kur dabar Kaune būtų galima nusipirkti plonos vilnelės? Tik pigiau nei Auskrynėje, nes ten metras - 100- 200 litų...

drobes firmineje parduotuveje. ten kaina 40-60 Lt/m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2006 10 03, 10:19)
drobes firmineje parduotuveje. ten kaina 40-60 Lt/m  smile.gif

Dėkui 4u.gif už patarimą, bet ir aš pati jau radau - apsipirkau audinių parduotuvėje Savanorių pr. prieš Juzę . Yra ten ir brangesnių, ir pigesnių medžiagų, bet pasirinkimas tikrai nemažas.
Atsakyti
QUOTE(radasta_ @ 2006 10 17, 15:21)
Sveikos merginos, gal kas žinote kur galima gauti Kaune spalvoto dirbtinio kailio (ilgo plauko)? Man reikia nedidelės atraižos.

„Pasimatymo" 2 aukšte Krėvės pr. drinks_cheers.gif
Atsakyti