Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Artimiausiu metu siūsiuos suknele ir ieskau medžiagos, gal kuri žinote nebrangią, bet gerą audiniu parduotuvę Kaune?
P.S. jei tokia buvo tema sujunkit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 14 balandžio 2006 - 19:58
Kaune - Savanoriu pr. pries Juze kitoj gatves pusej kiemuose
gera parduotuvyte.Po to Savanoriu pradzioj prie troliku stoteles kelios parduotuvytes mazos, viena is ju audiniu.
Bet geriausia vistik Gariunai. smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje galėčiau įsigyti sintepono?
Ir kiek jis maždaug kainuoja?
Atsakyti
Ten pat prie Kalvarijų turgaus, o kaina priklauso nuo sintepono storio
Atsakyti
Mane domina kur galėčiau Vilniuje nusipirkti vienspalvio audinio (melsvos arba žalsvos) proginei suknutei. Ji būtų 2 sluoksnių, viršutiniam tiktų plonytis šilkas arba šifonas, apatiniam atlasas, šilkas ir pan.
Apėjau Ibrahim'ą ( ir Ditekse buvau) , bet šifono radau, o apatiniam sluoksniui tinkamos medžiagos ne... Palengvintumėte mano paieškas jei kažkas matėte ar pačios ieškojote - padėkite/patarkite ax.gif
Atsakyti
Nesu Vilniete, bet pasisakysiu..

apie Zalia stotele patylesiu doh.gif
Ibrahimas thumbup.gif gali susirasti isskirtiniu audiniu. tokiu, kad suknele gali buti ir super paprasta, bet audinys jai neleis atrodyti nuobodziai rolleyes.gif
Niekas nepaminejo Pylimo g. 21.

ir dar yra pora super geru, bet man vakar nepavyko ju surasti verysad.gif

nebent cia visos snekejo apie piguma.. tuomet sorry, zalia stotele pats tas.
bet jei reikia graziu ir kokybisku audiniu, tai.. ieskokite toliau smile.gif
Atsakyti
Aš visas parduotuves apėjus to ko man reikia surada... Gariūnuose. Kainos mažesnės nei parduotuvėse.
Atsakyti
Sveikos, gal kurei nors uzmatete toki audinuka: ant tamsaus (juodo ar tamsiai melyno fono) balti zirniukai (noretusi 1 ct dydzio). Radau viena thumbup.gif Sklaiutu pynej, bet kaina doh.gif 130 lt/m , o man gali net 3.5 m. reiket + dar pasiuvimas ir visokie priedai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 04 19, 06:28)
Kaune - Savanoriu pr. pries Juze kitoj gatves pusej kiemuose
gera parduotuvyte.Po to Savanoriu pradzioj prie troliku stoteles kelios parduotuvytes mazos, viena is ju audiniu.
Bet geriausia vistik Gariunai. smile.gif

Savanorių pr. 192 prie Juzės parduotuvėje panaikino pigesnį skyrių pirmam aukšte. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės
Įdomu būtų sužinoti kur galima nusipirkti trikotažinės medžiagos. Na, tokios, kuri yra tampri 4u.gif
Ačiū už atsakymus
Atsakyti
as daug ka pirkdavau kaune Redoi, bet uzsidare kazkodel g.gif o dabar nzn kur ieskoti...
Atsakyti
QUOTE(flame @ 2006 08 07, 22:35)
as daug ka pirkdavau kaune Redoi, bet uzsidare kazkodel  g.gif o dabar nzn kur ieskoti...

Dabar tik už kelių šimtų metrų- buvusiam pasimatyme smile.gif
Atsakyti