Artimiausiu metu siūsiuos suknele ir ieskau medžiagos, gal kuri žinote nebrangią, bet gerą audiniu parduotuvę Kaune?
P.S. jei tokia buvo tema sujunkit...
Gal žinote kur Vilniuje galėčiau įsigyti sintepono?
Ir kiek jis maždaug kainuoja?
Ir kiek jis maždaug kainuoja?
Ten pat prie Kalvarijų turgaus, o kaina priklauso nuo sintepono storio
Mane domina kur galėčiau Vilniuje nusipirkti vienspalvio audinio (melsvos arba žalsvos) proginei suknutei. Ji būtų 2 sluoksnių, viršutiniam tiktų plonytis šilkas arba šifonas, apatiniam atlasas, šilkas ir pan.
Apėjau Ibrahim'ą ( ir Ditekse buvau) , bet šifono radau, o apatiniam sluoksniui tinkamos medžiagos ne... Palengvintumėte mano paieškas jei kažkas matėte ar pačios ieškojote - padėkite/patarkite
Apėjau Ibrahim'ą ( ir Ditekse buvau) , bet šifono radau, o apatiniam sluoksniui tinkamos medžiagos ne... Palengvintumėte mano paieškas jei kažkas matėte ar pačios ieškojote - padėkite/patarkite
Nesu Vilniete, bet pasisakysiu..
apie Zalia stotele patylesiu
Ibrahimas gali susirasti isskirtiniu audiniu. tokiu, kad suknele gali buti ir super paprasta, bet audinys jai neleis atrodyti nuobodziai
Niekas nepaminejo Pylimo g. 21.
ir dar yra pora super geru, bet man vakar nepavyko ju surasti
nebent cia visos snekejo apie piguma.. tuomet sorry, zalia stotele pats tas.
bet jei reikia graziu ir kokybisku audiniu, tai.. ieskokite toliau
apie Zalia stotele patylesiu
Ibrahimas gali susirasti isskirtiniu audiniu. tokiu, kad suknele gali buti ir super paprasta, bet audinys jai neleis atrodyti nuobodziai
Niekas nepaminejo Pylimo g. 21.
ir dar yra pora super geru, bet man vakar nepavyko ju surasti
nebent cia visos snekejo apie piguma.. tuomet sorry, zalia stotele pats tas.
bet jei reikia graziu ir kokybisku audiniu, tai.. ieskokite toliau
Sveikos, gal kurei nors uzmatete toki audinuka: ant tamsaus (juodo ar tamsiai melyno fono) balti zirniukai (noretusi 1 ct dydzio). Radau viena Sklaiutu pynej, bet kaina 130 lt/m , o man gali net 3.5 m. reiket + dar pasiuvimas ir visokie priedai
QUOTE(neaiski @ 2006 04 19, 06:28)
Kaune - Savanoriu pr. pries Juze kitoj gatves pusej kiemuose
gera parduotuvyte.Po to Savanoriu pradzioj prie troliku stoteles kelios parduotuvytes mazos, viena is ju audiniu.
Bet geriausia vistik Gariunai.
gera parduotuvyte.Po to Savanoriu pradzioj prie troliku stoteles kelios parduotuvytes mazos, viena is ju audiniu.
Bet geriausia vistik Gariunai.
Savanorių pr. 192 prie Juzės parduotuvėje panaikino pigesnį skyrių pirmam aukšte.
Sveikutės
Įdomu būtų sužinoti kur galima nusipirkti trikotažinės medžiagos. Na, tokios, kuri yra tampri
Ačiū už atsakymus
Įdomu būtų sužinoti kur galima nusipirkti trikotažinės medžiagos. Na, tokios, kuri yra tampri
Ačiū už atsakymus
as daug ka pirkdavau kaune Redoi, bet uzsidare kazkodel o dabar nzn kur ieskoti...
QUOTE(flame @ 2006 08 07, 22:35)
as daug ka pirkdavau kaune Redoi, bet uzsidare kazkodel o dabar nzn kur ieskoti...
Dabar tik už kelių šimtų metrų- buvusiam pasimatyme