Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kristuciukas @ 2005 10 17, 15:11)
Busiu labai dekinga.  biggrin.gif

tai va, papasakojo taip: isivaizduoji, kad esi priesais Kalvariju turgu, pries tave iejimas, tada eini i kaire nuo turgaus ir suki i pacia pirka gatvele, ten atseit turetu buti baltas didelis pastatas mirksiukas.gif na tikiuosi taip nupasakojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2005 10 17, 19:13)
tai va, papasakojo taip: isivaizduoji, kad esi priesais Kalvariju turgu, pries tave iejimas, tada eini i kaire nuo turgaus ir suki i pacia pirka gatvele, ten atseit turetu buti baltas didelis pastatas  mirksiukas.gif  na tikiuosi taip nupasakojau  smile.gif

Tai čia ta pati parduotuvė esanti Herkaus Manto 3,prie Kalvarijų turgaus.
Mano mama Ibrahime ir H.Manto parduotuvėj dažnai apsiperka,ypač kai būna išpardavimai,o medžiagos labai gražios.
Atsakyti
drinks_cheers.gif su Fanta, kiek esu bezhiurejusi ir beklaidzhiojusi po medzhiagu parduotuves, tai thumbup.gif yra ta prie Kalvariju turgaus, ten kur Zhalia stotele..ir pigu, ir pasirinkimas geras 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mane domintų kur Kauno siuvėjėlės perka medžiagas? Yra tokia tema, tai vilnietės pasidalino info, tikiuosi kad ir kaunietės žinos tokių vietų. Šiaip domintų medvilnės, lino, perkelio kur galima nusipirkti.

4u.gif
Atsakyti
Gera parduotuve yra Savanoriu ,kitoj gatves pusej pries Juze,toliau kiemuose.
O lino,perkelio ir pan. yra bazese ,vakaru rampoj 5 sand. Bet siaip tai-geriausia nuvaziuot i Gariunus.
Atsakyti
Laisves alejoje yra parduotuve "Lino namai" lininis audinys ivairiomis kainomis, Senamiestyje yra parduotuvele tokioj gatvelej issukus is Vilniaus g.,kur prekiauja atraizomis lino ir ne tik atraizomis po 10.90lt uz m. Dar senamiestyje yra Suvenyru parduotuve su tokia medine iskaba, kur lino atraizos po 6lt m. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 02 vasario 2006 - 20:04
"Lino namai" praktiškai priešais centrinį knygyną, šalia - kelionių agentūra "Delta".
Atsakyti
Atraizos ivairios nuo puses metro iki pusantro metro. O suvenyru parduotuve tiesiog Vilniaus gatvej einant yra medine iskaba kur parasyta "linas , gintaras" ir dar kazkas. Labai tiksliai nenupasakosiu tiesiog eini link rotuses ir ziuri i kaire puse.ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 03 vasario 2006 - 17:33
Vilniaus gatvėj einant link Rotušės, reikia sukti į gatvelę po kaire. Ten nebrangios atraižos, yra ir didesnių dabalų, didelis pasirinkimas. Ir kokybė nebloga
Atsakyti
reiks senamiesty paziureti.

šiandien buvau Rėdoj. Tai nei lino, nei medvilnės ten nebūna. Bet už tai visokių nėrinėlių, juostelių, raištelių, pagražinimų tai begalės blink.gif
Atsakyti
noriu pasisiuti kokia striukyte, bet niekur nerandu striukines medziagos doh.gif
auskrynej neturi, ten kur prie parduotuves marius antram aukste yra gal kokios 5 medziagos, bet man jos nepatinka....
Gal zinot kur striukiniu audiniu yra?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 03 11, 17:02)
Man reiktu vilniuje ir dar kaina nepamaisytu jei kuri zinot

as pirkau audiniu parduotuveje, prie kalvariju turgaus. Kaina berods 8 litai us metra, ten dar nuo storio priklauso.
Atsakyti