sveiki,
norejau paklausti, kur Kaune pigiau isigyti flanele bei medvilne (vaikiskai patalynei/vystyklams) Be urmo bazes gal dar yra kokiu nebrangiu audiniu parduotuviu?
dekui
Vakar įsigyjau audinio patalynei audinių parduotuvėje Vilniuje, Kalvarijų turguje prie "Žalia stotelė" (audinių patalynei galima rasti nusileidus laiptukais žemyn) ir galiu pasakyti ten tikrai nuostabu Audinių pasirinkimas be galo didelis, kainos irgi labai geros Sakiau dar reikės nusipirkti kokio audinio suknelei
kadangi nesu vilniete, bet sekancia savite planuoju ivilniu vaziuot, tai prie kalvariju turgaus internete randu audiniu parduotuve adresu h.manto 3 Ar cia ta pati parduotuve kur prie zalios stoteles?ar reik ieskot dar kitos?
QUOTE(rimimita @ 2013 04 14, 14:50)
kadangi nesu vilniete, bet sekancia savite planuoju ivilniu vaziuot, tai prie kalvariju turgaus internete randu audiniu parduotuve adresu h.manto 3 Ar cia ta pati parduotuve kur prie zalios stoteles?ar reik ieskot dar kitos?
ta pati
Gal zinote kur Vilniuje galima nusipirkti gero trikotazo su elestanu.Reikia tik apie 30cm juodos spalvos.Noriu nestukei kelnes pasisiuti.
Papildyta:
O kaip cia uzsakyti?
Papildyta:
QUOTE(egluteskarota @ 2013 03 11, 13:48)
O kaip cia uzsakyti?
Noriu paklausti ar Kaune Urmo bazeje yra kur insigyti marles ?
domina paprasta ir su piesineliais.
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 03, 18:16)
Noriu paklausti ar Kaune Urmo bazeje yra kur insigyti marles ?
Sveika,
taip yra,, Urmo bazeje 5 sandelyje (ieinant is pietines puses) ten yra audiniu parduotuve, rasit ir marles - brangesnes, pigesnes, su piesineliais ir vienspalves, ir flaneles, ir lino, ir satino, ir atlaso.
Sveikos visos sugalvojau vestuvių metinėms pasisiųti gražią patalynę. Tik norėjau pasidomėti, gal kuri žinote kiek kainuoja Gariūnuose satinas arba linas? Kadangi reiks gana nemažo kiekio, labai brangiai mokėti nesinori
Labai reikia vos 1 metro balto tiulio. Iki gariūnų tikrai nenusigausiu artimiausiu metu, o Kaune niekur nerandu, gal kas kur matėte? Arba turite parduoti?
Neradau tinkamesnės temos
Vilnietės, kur perkate siūlus overlokui? Buvau parduotuvėj prie Kalvarijų turgaus, bet ten į mane kaip į ateivį pažiūrėjo, kai paklausiau, ar kitų spalvų turi (turėjo tik juodos ir baltos), o ir kokybė jų kažkokia neaiški... Danesoje pamenu, kad būdavo, bet ji taip nepakeliui Nejaugi daugiau niekur nėra?
Vilnietės, kur perkate siūlus overlokui? Buvau parduotuvėj prie Kalvarijų turgaus, bet ten į mane kaip į ateivį pažiūrėjo, kai paklausiau, ar kitų spalvų turi (turėjo tik juodos ir baltos), o ir kokybė jų kažkokia neaiški... Danesoje pamenu, kad būdavo, bet ji taip nepakeliui Nejaugi daugiau niekur nėra?
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 07 02, 09:43)
Neradau tinkamesnės temos
Esu pirkusi Dokle
Sveikos visos gal kuri esate gyvai buvusi apsipirkti sioje parduotuveje http://www.audiniai.net/kontaktai/ ? idomu ar verta vaziuoti is kito miesto, akd ten uzsipirkti norimu medziagyciu? Internetu jie neprekiauja