Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveiki,
norejau paklausti, kur Kaune pigiau isigyti flanele bei medvilne (vaikiskai patalynei/vystyklams) smile.gif Be urmo bazes gal dar yra kokiu nebrangiu audiniu parduotuviu?

dekui 4u.gif
Atsakyti
Vakar įsigyjau audinio patalynei audinių parduotuvėje Vilniuje, Kalvarijų turguje prie "Žalia stotelė" (audinių patalynei galima rasti nusileidus laiptukais žemyn) ir galiu pasakyti ten tikrai nuostabu smile.gif bigsmile.gif Audinių pasirinkimas be galo didelis, kainos irgi labai geros smile.gif Sakiau dar reikės nusipirkti kokio audinio suknelei 4u.gif
Atsakyti
kadangi nesu vilniete, bet sekancia savite planuoju ivilniu vaziuot, tai prie kalvariju turgaus internete randu audiniu parduotuve adresu h.manto 3 Ar cia ta pati parduotuve kur prie zalios stoteles?ar reik ieskot dar kitos?
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2013 04 14, 14:50)
kadangi nesu vilniete, bet sekancia savite planuoju ivilniu vaziuot, tai prie kalvariju turgaus internete randu audiniu parduotuve adresu h.manto 3 Ar cia ta pati parduotuve kur prie zalios stoteles?ar reik ieskot dar kitos?

ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Vilniuje galima nusipirkti gero trikotazo su elestanu.Reikia tik apie 30cm juodos spalvos.Noriu nestukei kelnes pasisiuti.
Papildyta:
QUOTE(egluteskarota @ 2013 03 11, 13:48)
Sveiki,

Galite pasidairyti čia: Audiniai smile.gif

O kaip cia uzsakyti? ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar Kaune Urmo bazeje yra kur insigyti marles ?
domina paprasta ir su piesineliais.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 03, 18:16)
Noriu paklausti ar Kaune Urmo bazeje yra kur insigyti marles ?
domina paprasta ir su piesineliais.

Sveika,
taip yra,, Urmo bazeje 5 sandelyje (ieinant is pietines puses) ten yra audiniu parduotuve, rasit ir marles - brangesnes, pigesnes, su piesineliais ir vienspalves, ir flaneles, ir lino, ir satino, ir atlaso. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos thumbup.gif sugalvojau vestuvių metinėms pasisiųti gražią patalynę. Tik norėjau pasidomėti, gal kuri žinote kiek kainuoja Gariūnuose satinas arba linas? g.gif Kadangi reiks gana nemažo kiekio, labai brangiai mokėti nesinori blush2.gif
Atsakyti
Labai reikia vos 1 metro balto tiulio. Iki gariūnų tikrai nenusigausiu artimiausiu metu, o Kaune niekur nerandu, gal kas kur matėte? Arba turite parduoti? blush2.gif
Atsakyti
Neradau tinkamesnės temos 4u.gif

Vilnietės, kur perkate siūlus overlokui? Buvau parduotuvėj prie Kalvarijų turgaus, bet ten į mane kaip į ateivį pažiūrėjo, kai paklausiau, ar kitų spalvų turi (turėjo tik juodos ir baltos), o ir kokybė jų kažkokia neaiški... Danesoje pamenu, kad būdavo, bet ji taip nepakeliui doh.gif Nejaugi daugiau niekur nėra?
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 07 02, 09:43)
Neradau tinkamesnės temos 4u.gif

Vilnietės, kur perkate siūlus overlokui? Buvau parduotuvėj prie Kalvarijų turgaus, bet ten į mane kaip į ateivį pažiūrėjo, kai paklausiau, ar kitų spalvų turi (turėjo tik juodos ir baltos), o ir kokybė jų kažkokia neaiški... Danesoje pamenu, kad būdavo, bet ji taip nepakeliui  doh.gif Nejaugi daugiau niekur nėra?

Esu pirkusi Dokle
Atsakyti
Sveikos visos thumbup.gif gal kuri esate gyvai buvusi apsipirkti sioje parduotuveje http://www.audiniai.net/kontaktai/ ? idomu ar verta vaziuoti is kito miesto, akd ten uzsipirkti norimu medziagyciu? Internetu jie neprekiauja verysad.gif
Atsakyti