Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Amalija2, nea, jie Žvėryne yra ( juk adresiuką parašiau biggrin.gif ) jie turi savo psl. mirksiukas.gif ir ten orietacinės kainos nurodytos, taip, kai kurių rūšių šilkų kainos siekia irgi ~ 200 lt, bet aš ieškojau būtent naturalaus, be to vadinamo blizgesio šilko, konkrečios spalvos būtent ten ir radau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 03 09, 22:57)
Gal kas zino kokia internetine audiniu parduotuve Lietuvoje?  ax.gif ar is kokia, kuri i Lietuva siustu?

Sveiki,

Galite pasidairyti čia: Audiniai smile.gif
Atsakyti
labas, medziagu medziotojos 4u.gif
gal gali pasidalinti, kur Vilniuje gipiuriniu audiniu dairytis?..vestuviniai suknelei..kur pasirinkimas platesnis..
Atsakyti
O man įdomu kur Kaune ieškoti taftos, šifono audinių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutius @ 2013 03 23, 12:50)
labas, medziagu medziotojos 4u.gif
gal gali pasidalinti, kur Vilniuje gipiuriniu audiniu dairytis?..vestuviniai suknelei..kur pasirinkimas platesnis..

Sveikos. mane iri domina kur butu pasirinkimas didesnis..Gariunuose nieko nera kokybisko..Madoje kainos kosmines apie 400lt uz metra gipiuro. Danesa pora yra idomiu, bet kazko tokio..dar nerandu visai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2013 03 24, 22:34)
Sveikos. mane iri domina kur butu pasirinkimas didesnis..Gariunuose nieko nera kokybisko..Madoje kainos kosmines apie 400lt uz metra gipiuro. Danesa pora yra idomiu, bet kazko tokio..dar nerandu visai sad.gif

ach beda..kur jo suzvejoti..
Atsakyti
kur Kaune geriausia ieškoti audinio vyriškam laisvalaikio švarkui? Ir gal kuri galit siuvėją Kaune parekomenduoti, kuri gražiai švarkus siuva?
Atsakyti
Gal kas žinote, kur rasti antialerginio sintepono ( rodos dar skalbiamu silikoniniu jį vadina) ? 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje, parduotuvėje Pylimo g. prie buvusio Lietuvos kino teatro didelis audinių išpardavimas. smile.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune ar Vilniuje (arba internetinėje parduotuvėje) užmatėt žydros medvilnės su baltas rutuliukais (na, ne visai taškeliais, kiek didesniais)? labai ieškau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif Gal kuri esate Kaune užmačiusi, kur būtų galima nusipirkti gražaus satininio audinio ( kad butų vienspalvis ir įvairių spalvų) g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 03 23, 13:57)
O man įdomu kur Kaune ieškoti taftos, šifono audinių? g.gif

sveiki,prekiauju audiniais jai domina, turiu sifona, ivairiu spalvu.galiu atsiust nuotrauka,jai domina.
Atsakyti