Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jutute @ 2013 02 23, 18:41)
Gal mergaitės Gariūnuose matėte natūralaus spalvoto šilko, ir kainą gal pamenat g.gif Labai reikia bigsmile.gif

Esu nesenai maciusi vienspalviu ten, tai kanaivao kazkur 80 Lt metras smile.gif plocio nezinau koks ten buvo smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit patarti, kur Klaipėdoje galėčiau nusipirkti tirkotažinio audinio. Domina kuo natūralesnis, kad tiktų sportiniam kostiumui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 02 27, 00:20)
Esu nesenai maciusi vienspalviu ten, tai kanaivao kazkur 80 Lt metras smile.gif plocio nezinau koks ten buvo  smile.gif

Dėkoju, bet man atrodo brangu, pardutotuvėje pigiau, nebent labai platus.
Kas galit patikslinti apie šilko kainą ir plotį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2013 02 28, 12:14)

Plotis to naturalaus silko Gariunuose, kuris kainuoja 70 lt yra 1,5 m. Auksrynej perkant metro kaina virs 200 lt. Dirbtinio silko galima gauti ir pigiau. O jo plotis tikrai nera didelis.
Atsakyti
Merginos, padėkit! Ieškau tokio tipo medžiagos, tinkamos lietpalčiui. Gal kur matėt? Įkeliu pavyzdžių foto.
user posted image, http://img.lrytas.lt...565367&s=11&f=4, http://gyvenimas.del...u.d?id=41077811
Atsakyti
Buvau toj medziagu parduotuvej prie Kalvariju turgaus, kur Zalia stotele, rojus ten, ne parduotuve! bigsmile.gif Ko ten tik nera, medziagu ivairiausiu. Tik ten kur zirkles visokias, uztrauktukus parduoda uz prekystalio jau du kartus susiduriau su labai nemaloniom pardavejom. Antroji tai ir nelabai nusimane, ka kalba, jau geriau butu pasakius, kad nezino. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2013 02 28, 12:14)

Naturalaus silko pigiau uz 70-80 Lt jokioj parduotuvej tikrai nerasit nebent pirksit kokia atraiza nedidele tai GAL pasiulys uz pan kaina. Pvz Vilniuj silkas min uz 100 Lt prie Traku st. esancioje pardeje, Ibrahime virs 200 kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino kokia internetine audiniu parduotuve Lietuvoje? ax.gif ar is kokia, kuri i Lietuva siustu?
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 03 01, 21:33)
Naturalaus silko pigiau uz 70-80 Lt jokioj parduotuvej tikrai  nerasit nebent pirksit kokia atraiza nedidele tai GAL pasiulys uz pan kaina. Pvz Vilniuj silkas min uz 100 Lt prie Traku st. esancioje pardeje, Ibrahime virs 200 kainavo  mirksiukas.gif

tikrai galima rasti ir už mažesnę nei 70-80 lt kainą natūralau šilko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 03 09, 23:05)
tikrai galima rasti ir už mažesnę nei 70-80 lt kainą  natūralau šilko  mirksiukas.gif

Prašau, pasakykite, kur? Nes Šilko tekstilėj neseniai už 178Lt/m pirkau, tikrai, kad pigiau norėtųsi blink.gif
Atsakyti
Reikal_inga, užsukite į Diteksą (čia Vilniuje, Kęstučio g. 1/9) mirksiukas.gif

pati, kai ieškojau natūralaus šilko , tai buvau pasibaisėjusi tuo, ką siūlo tiek ibrahimas, tiek ir ta kita aukščiau minėta parduotuvė trakų gatvėje, ne kiek dėl kainų , kurios gan "perspaustos", kiek dėl pačių audinių kokybės doh.gif
Atsakyti
g.gif Cia tas Diteksas yra gal netoli Ševčenkos gatvės? Aš vis tiek sunkiai įsivaizduoju, kad natūralus šilkas gali kainuot pigiau nei 70 lt biggrin.gif vien kai pasižiūri youtubej kiek reikia pastangų, kad išausti audinį ir pan... unsure.gif Pigus yra indiškas šilkas - jis toks permatomas, mano galva tinkamas skarelėms, labai lengvom vasarinėm suknutėm ir pan smile.gif
O, irmulia, dėl kokių priežasčių Jums netiko Ibrahimo ir kt. parduotuvės šilko kokybė? unsure.gif pati noriu ką nors iš natūralaus šilko pasisiūti, tai Jūsų patirtis būtų labai vertinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 10 kovo 2013 - 11:28