Sveikos! Gal kuri yra siuvusi silta ziemini palta? Gal galite patarti koki pasiltinima geriau deti ir kur Vilniuje butu pasiltinima galima nusipirkt? Esu macius sintepona Kalvariju g., bet kazin ar cia geriausias variantas...?
Sveikos, ieškau Vilniuje storesnio neperšlampamo audinio, tokio kaip striukei, tik tikrai tvirto, buvau toj didelėj parduotuvėj prie Kalvarijų, bet ten iš storesnių tik arba juodas arba kamufliažinis (dėmėtas kaip kariškas) nelabai patiko spalvos... gal žinote kur galėčiau tokio audinio rasti? būčiau labai dėkinga už info
Sveikos, kur perkate audinius Kretingoje/Klaipėdoje? Kretingoje buvau užsukusi į parduotuvę prie Sodros, bet labai menkas pasirinkimas pasirodė, o Klaipėdoje žinau tik Herkaus galerijoje parduotuvę, bet ten labai brangu. Gal žinote daugiau parduotuvių? Noris prisimint senus siuvimo įgūdžius
merginos, gal kas žinote, kur būtų galima įsigyti vilnonio apkloto/užkloto audinio (-ių)( kitaip adijalinį , pledinį ) ?
kažkas tokio
kažkas tokio
QUOTE(irmulia @ 2012 11 29, 11:59)
merginos, gal kas žinote, kur būtų galima įsigyti vilnonio apkloto/užkloto audinio (-ių)( kitaip adijalinį ) ?
Bijau suklaidinti, bet lyg tai kazkada Audejo baldiniu audiniu parduotuveje maciau Toje kur salia Audejo, is sono iejimas.
ačiū, solnyszko , bandysiu ten nulėkti savaitgalį - tikiuosi pavyks rasti
Gal kam reikia Burdos gruodzio menesio pigiau?
Netycia turiu dvi Vietoj lapkricio nupirko man gruodzio
Netycia turiu dvi Vietoj lapkricio nupirko man gruodzio
QUOTE(Ri Art @ 2012 10 03, 21:40)
Sveikos meginos
TIULIS
Didžiausias ir gera kaina tiulio pasirinkimas vėlgi Gariūnuose, tik jis paprastai ant prekystalio neguli, pasirodo reikia klausti prekeivių, ir jie pateiks ir spalvų, ir kokybės (standus, minkštas) pasirinkimą. Mes pirkome vaikų darželio "šokėjėlėms" skaisčiai žalio tiulio - radome superinio ir pigiai.
TIULIS
Didžiausias ir gera kaina tiulio pasirinkimas vėlgi Gariūnuose, tik jis paprastai ant prekystalio neguli, pasirodo reikia klausti prekeivių, ir jie pateiks ir spalvų, ir kokybės (standus, minkštas) pasirinkimą. Mes pirkome vaikų darželio "šokėjėlėms" skaisčiai žalio tiulio - radome superinio ir pigiai.
Gal kas zinot kiek kainuoja tiulis Gariunuose?Perkant max 4 metrus Nesinoretu,kad atvaziavus pirkti isdurtu
QUOTE(smala @ 2012 11 30, 11:00)
Gal kas zinot kiek kainuoja tiulis Gariunuose?Perkant max 4 metrus Nesinoretu,kad atvaziavus pirkti isdurtu
Aš mokėjau lyg ir po 6Lt.
O gal kas zinote, kur galima isigyti odos Kaune? noriu sedmaisi pasiut
gal matet kur Kaune galima nusipirkti medziagos patalynei su disney personazais su Minnie Mouse ir Mickey Mouse ?