Trikotazo Vilniuje galima sakyti nera kas liecia medvilnini, sintetiniu tikrai pilna ir visokiausiu paciu graziausiu, yra balto ,tikrai 100 % medvilne - pati pirkau parduotuveje prie kalvariju turgaus.... o siaip taip visur "gaudau", bet dabar praktiskai siunciausi is uzsienio e-shopu ...arba kas nors pasiulo
Gal kuri žinote ar matėte kur galima įsigyti mutono ar natūralios odos (avikailio) audinių?
yra Gariūnuose medvilninio trikotažo, pas tokį dieduką jau ne pirmąkart pirkau:)
QUOTE(Eliandra @ 2012 10 14, 21:24)
yra Gariūnuose medvilninio trikotažo, pas tokį dieduką jau ne pirmąkart pirkau:)
geltonam angare?
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 10 15, 07:38)
geltonam angare?
as ir pirkau geltonam angare,bet pas moteriske tik reikia labai ziureti,nes pirma karta skubedama nusipirkau sintetinio paciupinejau viena,kita,o paskui paprasiau geltonos spalvos,tai tik namie apziurejau,kad net treska tik idomiai ten kainos.man sake kaip uz metra,o maciau,kad kiti perka pagal svori
Papildyta:
QUOTE(Amalija2 @ 2012 09 22, 19:36)
Sveiki! Gal pasakysite kur Vilniuje butu galima isigyti grazios vilnos ar pusvilnes? noreciau suknelei, bet nenoriu nei juodos, nei pilkos... noretusi pvz. zalios, violetines ir pan
Danesoj
QUOTE(marytejono @ 2012 10 17, 10:04)
as ir pirkau geltonam angare,bet pas moteriske tik reikia labai ziureti,nes pirma karta skubedama nusipirkau sintetinio paciupinejau viena,kita,o paskui paprasiau geltonos spalvos,tai tik namie apziurejau,kad net treska tik idomiai ten kainos.man sake kaip uz metra,o maciau,kad kiti perka pagal svori
Papildyta:
Danesoj
Papildyta:
Danesoj
Oi ir as ta geltona esu nusipirkusi, zinau apie ka kalba, uz svori perka tie kurie ima visa rulona ir jiems tada kita kaina.
QUOTE(Ausrinka @ 2012 10 22, 10:40)
Sveikos,
O kaip iš tikrųjų vadinasi ta medžiagytė, kur mamos vadina "peliuko kailis". Noriu pamušaliuką į kepurytę pasiūti.
O kaip iš tikrųjų vadinasi ta medžiagytė, kur mamos vadina "peliuko kailis". Noriu pamušaliuką į kepurytę pasiūti.
flyšas
Fleece (flysas).
Šiaip tai medžiagos audimo būdas. Jo gali būti ir natūralios vilnos ir medvilnės su pūkeliu ir tos sintetikos, pas mus prigijusios "peliuko medžiagos" pavadinimu.
Reikia vis tik žiūrėti ar ji nedirgina jautrios vaikų odelės...
Mes to sintetinio flyso kaip tik labai vengiam,
Ir aš ir vaikas labai jautrūs jam..
Šiaip tai medžiagos audimo būdas. Jo gali būti ir natūralios vilnos ir medvilnės su pūkeliu ir tos sintetikos, pas mus prigijusios "peliuko medžiagos" pavadinimu.
Reikia vis tik žiūrėti ar ji nedirgina jautrios vaikų odelės...
Mes to sintetinio flyso kaip tik labai vengiam,
Ir aš ir vaikas labai jautrūs jam..
Ne ten pataikiau.