Sveikos meginos
kantriai perskaičiau visą temą ir galiu pasidalinti savo patirtimi ir susirinkta informacija
DITEKSAS
Tai mini bazė / parduotuvė. Beža vadinamus "stokus" - audinių ir siūlų kolekcijų likučius iš garsių firmų sandėlių, daugiausia Italijos. Ant rulone esančio audinio kraštelio pastebėjau ir Versači vardą, ir dar kažkokių dizainerių. Kokybė man pasirodė gera, kainos - priklausomai nuo ... skonio ir piniginės. Beje iš jų mačiau kad perka mažos audinių parduotuvės ir užsideda kelių šimtų procentų antkainį (visgi "firminiai" audiniai)
DANESA
Tos danesos, kokia buvo prieš kelis metus, jau ... nebeliko
Dabar ten verta pirkti tik juosteles, apdailinius dalykėlius ir viskas, kainos nežmoniškai sukeltos, kokybe abejočiau. Kas ten parduodama audinių skyriuje - viskas yra Gariūnuose, tik gerokai pigiau.
NOSTRA
Anksčiau ji buvo Vilkpėdės 8 bazėje Vilniuje, deja bet neseniai išsikėlė kažkur netoli Vievio. Iškaba dar kabo, bet jau jų ten nebėra. Parduoda tik rulonais, mažiausias kiekis 60 metrų, taip kad mano poreikiams ir netiko
Jūs vis ieškote tiulio
TIULIS
Didžiausias ir gera kaina tiulio pasirinkimas vėlgi Gariūnuose, tik jis paprastai ant prekystalio neguli, pasirodo reikia klausti prekeivių, ir jie pateiks ir spalvų, ir kokybės (standus, minkštas) pasirinkimą. Mes pirkome vaikų darželio "šokėjėlėms" skaisčiai žalio tiulio - radome superinio ir pigiai.
Ir pati nerandu niekur Vilniuje natūralaus trikotažo pasiūlos. Anksčiau mačiau, o kai prireikė savo poreikiams vaikiško - nerandu niekur. Gal tų parduotuvių jau irgi nebėra?
Merginos, labai prašau. pasidalinkite informacija kur Vilniuje perkate visokius storesnius ir plonesnius trikotažiukus vaikams? Man jau reikia irgi žiemai vaikus rengti
Noriu ir bernui ir panelytei, tad domina abiejų spalvų gamos ir skirtingi storiai bei šiluminė "varža"