Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lliucija6 @ 2012 08 18, 08:06)
O tai kur dar galima ,nusipirkti audiniu tokiu naturalesniu uz didmenine kaina,ar cia tik gariunuose,o gal dar kur zinote?

cia tikriausiai

Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kuri žinote kur Vilniuje ar jo apylinkėse galima užsipirkti veltinio dideliais kiekiais (sienų apdailai)?
Būsiu labai dėkinga už informaciją biggrin.gif
Atsakyti
http://www.fetras.lt/ cia bandykit kreiptis, jie prekiauja techniniu veltiniu. gal tiks
Atsakyti
gal zinote kur galima nusipirkti treninginio audinio?

Buciau labai dekinga uz nuorodas
Atsakyti
gal galite pasakyti kur nusipirkti audiniu kaune, apvaziavau kelias vietas, bet radau tik pamusalines medziagos, buvau prie redos, ir salia dar vienoj..lb domina veliuras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 09 12, 18:06)
gal galite pasakyti kur nusipirkti audiniu kaune, apvaziavau kelias vietas, bet radau tik pamusalines medziagos, buvau prie redos, ir salia dar vienoj..lb domina veliuras smile.gif

Savanoriu prospekte, Laives alejoje
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 09 10, 13:22)
gal zinote kur galima nusipirkti treninginio audinio?

Buciau labai dekinga uz nuorodas

Laba diena,

Aš turiu natūralaus trikotažo ir treninginio audinio. Parašykite man į až, kokios spalvos domina, sutarsime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 09 12, 17:06)

As vis matau audiniu parduotuviu paciam Savanoriu pr. gale ir pacioje Savanoriu pr. pradzioje... dar yra Ozeckienes gatveje nebloga parduotuvike, pilna pasirinkimo, bei Savanoriu 192, KaSiulai parduotuvele, bet ten brangesni audiniai, nors tikrai labai kokybiski ir piesti garsiu dizaineriu.. verta kazka isigyti ir is ten
Atsakyti
Gal kas zinote gal kur yra Kaune isigyti flaneles ir medvilnes patalynei nebrangiai, zinau kad urmo bazeje yre, bet gal dar kas kokia kita vieta zinote?
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, kur jus perkate toki kaip pavyzdyje kelniu apacioms trikotaza 4u.gif trikotazas

apejai Siauliuose nemazai audiniu parduotuviu-nera doh.gif
Atsakyti
Sveiki! Gal pasakysite kur Vilniuje butu galima isigyti grazios vilnos ar pusvilnes? smile.gif noreciau suknelei, bet nenoriu nei juodos, nei pilkos... g.gif noretusi pvz. zalios, violetines ir pan smile.gif
Atsakyti
Sveikos meginos

kantriai perskaičiau visą temą ir galiu pasidalinti savo patirtimi ir susirinkta informacija

DITEKSAS

Tai mini bazė / parduotuvė. Beža vadinamus "stokus" - audinių ir siūlų kolekcijų likučius iš garsių firmų sandėlių, daugiausia Italijos. Ant rulone esančio audinio kraštelio pastebėjau ir Versači vardą, ir dar kažkokių dizainerių. Kokybė man pasirodė gera, kainos - priklausomai nuo ... skonio ir piniginės. Beje iš jų mačiau kad perka mažos audinių parduotuvės ir užsideda kelių šimtų procentų antkainį (visgi "firminiai" audiniai) mirksiukas.gif

DANESA

Tos danesos, kokia buvo prieš kelis metus, jau ... nebeliko g.gif Dabar ten verta pirkti tik juosteles, apdailinius dalykėlius ir viskas, kainos nežmoniškai sukeltos, kokybe abejočiau. Kas ten parduodama audinių skyriuje - viskas yra Gariūnuose, tik gerokai pigiau.

NOSTRA
Anksčiau ji buvo Vilkpėdės 8 bazėje Vilniuje, deja bet neseniai išsikėlė kažkur netoli Vievio. Iškaba dar kabo, bet jau jų ten nebėra. Parduoda tik rulonais, mažiausias kiekis 60 metrų, taip kad mano poreikiams ir netiko g.gif

Jūs vis ieškote tiulio

TIULIS

Didžiausias ir gera kaina tiulio pasirinkimas vėlgi Gariūnuose, tik jis paprastai ant prekystalio neguli, pasirodo reikia klausti prekeivių, ir jie pateiks ir spalvų, ir kokybės (standus, minkštas) pasirinkimą. Mes pirkome vaikų darželio "šokėjėlėms" skaisčiai žalio tiulio - radome superinio ir pigiai.

Ir pati nerandu niekur Vilniuje natūralaus trikotažo pasiūlos. Anksčiau mačiau, o kai prireikė savo poreikiams vaikiško - nerandu niekur. Gal tų parduotuvių jau irgi nebėra?

Merginos, labai prašau. pasidalinkite informacija kur Vilniuje perkate visokius storesnius ir plonesnius trikotažiukus vaikams? Man jau reikia irgi žiemai vaikus rengti wub.gif drinks_cheers.gif Noriu ir bernui ir panelytei, tad domina abiejų spalvų gamos ir skirtingi storiai bei šiluminė "varža" 4u.gif
Atsakyti