Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(solnyszko @ 2012 08 05, 22:02)
Nuotykiai Danesoje  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Uzlipau i antra auksta, ten kur audiniai. Tuoj pat priskreto tikraja zodzio prasme itin paslaugus pardavejas. Maniau sutaupysiu laiko ir paklausiau kur rasti medvilninio trikotazo. Pirmiausiai nuvede prie medvilniniu netrikotaziniu audiniu, tada patikslinau, kad man reikia tokios medziagos is kurios pagaminta jo maikute, tas sako "aha, supratau" ir nuvede prie blizgiu sintetiniu trikotazu  lotuliukas.gif
Pasigavau kita pardaveja ir issiaiskinau kad medvilniniu trikotazu, nei plonu, nei storu toje parduotuveje nera sad.gif

g.gif as ten buvau nusirpirkus pilka plona medvilnini, pati knisausi per visus rulonus skaitydama etiketes
Atsakyti
Aciukas uz konsultacija smile.gif net nebuciau pamaniusi, kad "skudurynuose" buna medziageliu, reiks nueiti apieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Prireikė pagalbos ax.gif Domina Klaipėdos audinių parduotuvės, o konkrečiai ieškau žalių atspalvių tiulio unsure.gif Kadangi pati ne klaipėdietė, tai audinių parduotuvių tik porą žinau
Atsakyti
O kur Vilniuje gauti grazaus smulkaus tiulio?
As radau Audiniu imperijoje, bet man toks grubus kazkoks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 05, 22:56)
g.gif  as ten buvau nusirpirkus pilka plona medvilnini, pati knisausi per visus rulonus skaitydama etiketes

Tokiu kur etiketeje parasyta kad medvilne 100% ir as anksciau esu radusi, bet paciupinejus jautesi kad viskoze sad.gif doh.gif Vieno tokio "medvilninio" buvau nusipirkusi, uzdegtas siuliukas susoko i kieta burbuliuka doh.gif doh.gif doh.gif Is viso, negalima tiketi tuo kas rasoma etiketeje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 08 06, 15:33)
Tokiu kur etiketeje parasyta kad medvilne 100% ir as anksciau esu radusi, bet paciupinejus jautesi kad viskoze sad.gif  doh.gif Vieno tokio "medvilninio" buvau nusipirkusi, uzdegtas siuliukas susoko i kieta burbuliuka  doh.gif  doh.gif  doh.gif Is viso, negalima tiketi tuo kas rasoma etiketeje sad.gif

doh.gif Nu joo...net etiketemis negalima tiketi..bet cia apie parduotuve rimta kalbat ar gariunus?
Nes gariunuose, tai bet ka parduos, jei nesuprasi pats medziagu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 08 06, 14:56)
doh.gif Nu joo...net etiketemis negalima tiketi..bet cia apie parduotuve rimta kalbat ar gariunus?
Nes gariunuose, tai bet ka parduos, jei nesuprasi pats medziagu doh.gif

Apie Danesa sad.gif Ar tai rimta parduotuve - abejoju. Tiek kad didele
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 08 06, 16:04)
Apie Danesa sad.gif Ar tai rimta parduotuve - abejoju. Tiek kad didele

Sita parduotuve zinau, bet neteko dar buti..tai jau zinosiu tada del patikimumo etikeciu doh.gif
Atsakyti

Merginos, gal kuri zinote kur galima nusipirkti bambuko, kanapes medziagu, nebutinai Lietuvoje ax.gif Taip pat organines medvilnes.
Ar internetiniu psl, ar tiesiogiai. Lietuvoje baisiai striuka smile.gif
Labai ieskau, aciu
Atsakyti
QUOTE(Editutee @ 2012 08 08, 12:09)
Merginos, gal kuri zinote kur galima nusipirkti bambuko, kanapes medziagu, nebutinai Lietuvoje  ax.gif Taip pat organines medvilnes.
Ar internetiniu psl, ar tiesiogiai. Lietuvoje baisiai striuka smile.gif
Labai ieskau, aciu

http://www.kanapinisirbambukinis.lt/
Atsakyti

Aga sita zinau, bet medziagu cia skurdokai smile.gif
Na ieskosim toliau, dekui vis tiek 4u.gif

QUOTE(sarmond @ 2012 08 08, 14:01)

Atsakyti
O tai kur dar galima ,nusipirkti audiniu tokiu naturalesniu uz didmenine kaina,ar cia tik gariunuose,o gal dar kur zinote?
Atsakyti