Kiek žinau daug kas perka kažkur priešais "Juzę" kitoj gatvės pusėj kieme.
QUOTE(mari4 @ 2005 07 14, 12:15)
nebrangiu, bet geru audiniu kazin ar rasi
as siuvuosi is tekstiles instituto audiniu. ten kainos tikrai juokingos. bet spalvos nekokios o yra ten trikotazo, lino, pamusalu ir kt audiniu. eksperimentavimui neblogai nusipirkti
as siuvuosi is tekstiles instituto audiniu. ten kainos tikrai juokingos. bet spalvos nekokios o yra ten trikotazo, lino, pamusalu ir kt audiniu. eksperimentavimui neblogai nusipirkti
o kur juos pardavinėja?
QUOTE(Aga @ 2005 07 08, 17:15)
Kiek žinau daug kas perka kažkur priešais "Juzę" kitoj gatvės pusėj kieme.
AUDINIAI TEN ,NA KAINOS TRUPUTI DIDOKOS.TURIU TEN NUOLAIDĖLE 10%,O ATRAIŽOM ATRODO 50%.
Tai va buvau aš toj priešais Juze audinių parduotuvei.Na kokių grožybių ten yra,labai įvairūs audinei,o grožis .Dabar ten trys parduotuvės,pirmame aukšte viena ir antrame dvi.Na kainos visai normalios,kaip buvau prieš kokius du metus tai buvo lyg ir didokos.
QUOTE(ilja @ 2005 07 14, 12:31)
o kur juos pardavinėja?
vilijampolėje prie neries krantinės yra minima. tai prieš minimą kitoj gatvė pusėj - pirmam aukšte.
QUOTE(dėja @ 2005 08 23, 23:17)
Tai va buvau aš toj priešais Juze audinių parduotuvei.Na kokių grožybių ten yra,labai įvairūs audinei,o grožis .Dabar ten trys parduotuvės,pirmame aukšte viena ir antrame dvi.Na kainos visai normalios,kaip buvau prieš kokius du metus tai buvo lyg ir didokos.
Niu reiks rytoj uzeiti...As viena gera parduotuve zinau, Savanoriu pr, netoli Patranku, prie Bizon parduotuves. Ten kainos tikrai mazos, as ten daug kartu pirkau, ir pardavejos labai malonios, pazeria patarimu kaip drabuzi pasiuti..
QUOTE(dėja @ 2005 08 25, 10:59)
O kokie ten audiniai?
Visokiausiu yra, siandien kaip tik ten buvau. Na, nebent baldiniu ir uzuolaidiniu nera.
O tos parduotuves priesais Juze neradau Gal jinai uzsidare? Nes anksciau as maciau iskaba, o dabar jos nera..
QUOTE(dontstop @ 2005 08 25, 15:00)
Visokiausiu yra, siandien kaip tik ten buvau. Na, nebent baldiniu ir uzuolaidiniu nera.
O tos parduotuves priesais Juze neradau Gal jinai uzsidare? Nes anksciau as maciau iskaba, o dabar jos nera..
Ta parduotuvė yra šia savaite buvau ten kur seniau buvo Marius tokia lygtai technikos parduotuvė,tai ten yra įvažiavimas į kiema.Ten ta parduotuvė,dar yra siuvikla ,baldai ir ten reklamos iškabintos.
sakykit, o nors vienoj pardej matet, militaristinio audinio? na kareisviko(zalio demeto?). Man labai reikia, bet nezinau kur ieskoti. Gal kas matet?
Esu mačius bazej, tik tiksliai nepamenu 4 ar 5 sandely
5 sandėlyje, pačiam gale.