Sveikos darbstuoles ir joms prijauciancios
Norejau paklausti, kal kuri zinotre, kur galeciau nusipirkti gobeleniniu audiniu atraizu Vilniuje arba Kaune?
sveiki, noreciau paklausti kur perkate medziaga siuvinejimui klaipedoje ir kokia kaina?
Sveikutes, gal kas galit patarti kur butu galima pigeu nusipirkti audiniu medvilnes ir silko, siauliuose arba klaipedoje, gal kokia baze audiniu yra? butu gerai kuo greiciau kad parasytumet, nes ryt jau planuoju vaziuot, aciu is anksto
gobelenu ir man reiktu. ju kazkada budavo kaune, savanoriu pr. tarp hyper maximos ir bms parduotuves. ten toks didelis pastats , nznau adreso
Gobelena pirkau Narsieciuose ( Kaunas) pigiai po 10-12 litu.Labai geras. Jei reikia, tai rasykit. Parasysiu firmos pavadinima( bijau cia gal reklamuoti).
Pappildysiu...kadangi daug kas domisi.
firma Dinasas daznai daro ispardavimus audiniu po 6- 12 litu/m. As pirkau po 10 litu.
Ji randasi Narsieciuose, Dulksnio 13, vaziuojant i Garliava po desine puse, bus nuoroda ant automobilio.
Sekmes
firma Dinasas daznai daro ispardavimus audiniu po 6- 12 litu/m. As pirkau po 10 litu.
Ji randasi Narsieciuose, Dulksnio 13, vaziuojant i Garliava po desine puse, bus nuoroda ant automobilio.
Sekmes
o jus gal internetu kokius flizelinus siunciates nes pas mus parduotuvej brangoka tai galvoju kur pigiau rast
Kas paskutini karta buvot audiniu parduotuveje Verkiu gatveje? Buvau ten nuvaziavusi, bet nieko neradau, jokiu iskabu,kad ten yra audiniai. Gal parduotuve kur isikele? Kaip ja ten rasti?Ar jokiu iskabu ir nera?
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 10 07, 16:44)
taigi, kad jei ten būna tai reikia imti iš karto didelį kiekį nes neaišku, kada vėl jo bus ar po pusmečio ar po kelių mėn....
dėl lino kažką esu girdėjusi apie audinių parduotuvę rodos Vytauto g. 1 ar Kęstučio g. 1 - gal kas nors žino daugiau apie šią parduotuvę?
QUOTE(violla @ 2010 01 31, 20:23)
Kas paskutini karta buvot audiniu parduotuveje Verkiu gatveje? Buvau ten nuvaziavusi, bet nieko neradau, jokiu iskabu,kad ten yra audiniai. Gal parduotuve kur isikele? Kaip ja ten rasti?Ar jokiu iskabu ir nera?
uzsidare
kas mate kur kaune velveto juodo smulkaus ar bent stambaus gauti ?
aciu
ieshkau dienu begi pirkti tikiuosi greit rasiu
gali buti ir atraizos. man apie 1.5 m reikia
aciu
ieshkau dienu begi pirkti tikiuosi greit rasiu
gali buti ir atraizos. man apie 1.5 m reikia