Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kur galima nusipirkti pigiau dirbtines ir naturalios odos? Pageidautina Kaune.
Atsakyti
Aciu uz ats.
Dar prisirinkau ideju, tai ir klausima turiu, vat toks grozis:
user posted image
http://www.flickr.co...ade/3765498358/
Kas cia per medziaga?
panasu i kazkoki veltini, bet neturiu supratimo ar tikrai taip galima ji vadint, ir gal isivaizduojat kur pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulipa: 05 rugpjūčio 2009 - 17:06
Labas mergaites darbstuoles mirksiukas.gif

Gal galite pasakyti kur VILNIUJE perkate sluoksna????
Kiek zinau kur parduoda vis karsinys doh.gif
Ar nesiseka man ieskoti g.gif blush2.gif

Labai reikia, is anksto aciu 4u.gif

ax.gif gal paklausiau ne ten kur reikia, bet gal but kas zino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :-)): 19 rugpjūčio 2009 - 21:07
Gal kas žinote kokią šaunią parduotuvę, kur yra lininių audinių pirkti Vilniuje? bigsmile.gif Žalią stotelę žinau- ten ne visada būna g.gif
Atsakyti
dar, rodos, nieks nepaminejo Diteksos zveryne. As ten siulu kartais nusiperku, bet yra ir medziagu nemazai, tik labai viskas susigrude
Atsakyti
Gal kaunietes pasakys ar kaune kur nors yra tokių audinių parduotuvių. Mane labaiusiai domina kur galėčiau rast kokių nors audinių su vaikiškais paveiksliukais. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri Vilniuje žinote gerą lininių audinių parduotuvę, kur galėčiau rasti balinto lino ( arba natūralaus) audinių parduotuvę prie Kalvarijų turgaus žinau - ten jų retokai būna....
Atsakyti
Bandete ziureti "Lino Namuose" Pilies38, Vilniaus12, Universiteto10 ? Turetu buti ir audiniu, ir atraizu. Bent jau Kaune , tikrai nemazas lino pasirinkimas. keista kad Kalvariju gatveje nera, ten toks nemazas skyrius rusyje bigsmile.gif
http://www.linenshop...ang/2//cl/start
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 10 04, 20:52)
keista kad Kalvariju gatveje nera, ten toks nemazas skyrius rusyje bigsmile.gif

deja, ten labai retai būna balinto lino doh.gif ( aišku, ten kainos ir kokybės santykis iš ties labai geras) o lino namai, sakyčiau , truputį brangininkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2009 08 05, 18:05)
Aciu uz ats.
Dar prisirinkau ideju, tai ir klausima turiu, vat toks grozis:
user posted image
http://www.flickr.co...ade/3765498358/
Kas cia per medziaga?
panasu i kazkoki veltini, bet neturiu supratimo ar tikrai taip galima ji vadint, ir gal isivaizduojat kur pirkti? 4u.gif

cia yra gatavas veltinis
jis parduodamas rankdarbiu prekiu parduotuvese A4 formato mazadaug lapais
vienas psalva gal 2-3 lt

irmulia - lino namuose gal kiek ir brangiau, bet ten pasirinkimas yra tikrai neblogas.. ir spalvu yra ir margu visokiu, man ten visai patinka - buten kai prireikia lino spalvoti ar margarascio
o naturalios spalvos lino tai tikrai turi but ten kur prie kalvariju ....
Atsakyti
Mama Gulbe, aciu, pasirodo tai visai paprasta, net geda lotuliukas.gif o kokiu tik as pavadinimu neprisigalvojau. Geras daiktas. Daug graziu dalykeliu galima pridaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiko, merginos ir moterys smile.gif
Gal galėtume pasakyti, kur galėčiau nusipirkti medžiagų atraižų? Esu visai naujokė, gyvenime nieko nesiuvus, na vaikystėje lėlėms rūbus biggrin.gif tačiau man reiktų lino atraižų, ketinu Kalėdoms siūti kvapius maišelius ( na gerai ne aš siūsiu, močiutė) Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti