Gal zinote kur Vilniuje butu galima silko nusipirkti (vienspalvio, nebrangiai)
Gal kuri galėtumėt patarti, kur Vilniuje būtų galima nusipirkti gražių siuvimo dekoro detalių? Įvairiausių gėlyčių, juostų, karoliukų ir pan. Siūnuosi proginę suknelę ir reik kažkaip padekoruot...
QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 03 29, 14:14)
Gal kuri galėtumėt patarti, kur Vilniuje būtų galima nusipirkti gražių siuvimo dekoro detalių? Įvairiausių gėlyčių, juostų, karoliukų ir pan. Siūnuosi proginę suknelę ir reik kažkaip padekoruot...
parašiau až
paskutiniuoju metu beveik viską perku internetinėje parduotuvėje www.kasiulai.lt.
Siūlai pigiau nei kitose parduotuvėse, medžiagų pasirinkimas tikrai didelis, aptarnavimas ir pristatymas puikūs
Siūlai pigiau nei kitose parduotuvėse, medžiagų pasirinkimas tikrai didelis, aptarnavimas ir pristatymas puikūs
QUOTE(Eimutė @ 2008 08 06, 22:54)
Sveikos merginos,
Kur Kaune būtų galima nusipirkti lino audinio arba atraižų? Bandysiu susikurpti sūneliui krikštynų kostiumuką
Kur Kaune būtų galima nusipirkti lino audinio arba atraižų? Bandysiu susikurpti sūneliui krikštynų kostiumuką
Man rodos pardavineja "Klasikine tekstile" Brastos g. 9 Tel. 360621
QUOTE(Aristokratė @ 2009 01 23, 19:12)
gal kas perka audinius internetu , geriau butu is Europos. Ebay netinka
Mane šitas klausimas irgi domina.
Žinau, kad pas lenkus yra didelis pasirnkimas medžiagų ir pigiai. Bandžiau užklausti apie tie temoje kur merginos apsipirkinėja Lenkijoj, bet atsakymo taip ir negavau. Matyt, kad niekas tokių tinklapių nežino.
Gal kas gali patarti , kur Šiauliuose galima įsigyti lino rūbeliams. Turgaus ir universalinės parduotuvėse nėra.
gal zinot kur Vilniuj gaut naturalios odos nebrangiai ? (reik baldams aptraukti)
gall kokis ispardavimas kur
gall kokis ispardavimas kur
QUOTE(babouziuke @ 2009 04 09, 12:15)
Mane šitas klausimas irgi domina.
Žinau, kad pas lenkus yra didelis pasirnkimas medžiagų ir pigiai. Bandžiau užklausti apie tie temoje kur merginos apsipirkinėja Lenkijoj, bet atsakymo taip ir negavau. Matyt, kad niekas tokių tinklapių nežino.
irgi domintų
mane irgi domina is kur galeciau atsisiusti medziageliu, gerai butu, kad is Europos
o as ieskau trikotazo, labai standaus, kad galima butu nestukisku kelniu ,,pilvui" naudot. prie kalvariju turgaus ner, gal matet kur?
QUOTE(juanita @ 2009 05 04, 15:04)
o as ieskau trikotazo, labai standaus, kad galima butu nestukisku kelniu ,,pilvui" naudot. prie kalvariju turgaus ner, gal matet kur?
Pabandyk į Verkių/ Kareivių g. sankryžoje esančią parduotuvę užsukti, ten būna trikotažo. Esu pirkusi striukės apačiai, rankogaliams tokį storą