Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal zinote kur Vilniuje butu galima silko nusipirkti (vienspalvio, nebrangiai) ax.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt patarti, kur Vilniuje būtų galima nusipirkti gražių siuvimo dekoro detalių? Įvairiausių gėlyčių, juostų, karoliukų ir pan. Siūnuosi proginę suknelę ir reik kažkaip padekoruot... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 03 29, 14:14)
Gal kuri galėtumėt patarti, kur Vilniuje būtų galima nusipirkti gražių siuvimo dekoro detalių? Įvairiausių gėlyčių, juostų, karoliukų ir pan. Siūnuosi proginę suknelę ir reik kažkaip padekoruot...  4u.gif

parašiau až 4u.gif
Atsakyti
paskutiniuoju metu beveik viską perku internetinėje parduotuvėje www.kasiulai.lt.
Siūlai pigiau nei kitose parduotuvėse, medžiagų pasirinkimas tikrai didelis, aptarnavimas ir pristatymas puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2008 08 06, 22:54)
Sveikos merginos,

Kur Kaune būtų galima nusipirkti lino audinio arba atraižų? Bandysiu susikurpti sūneliui krikštynų kostiumuką  bigsmile.gif

Man rodos pardavineja "Klasikine tekstile" Brastos g. 9 Tel. 360621 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 01 23, 19:12)
gal kas perka audinius internetu  g.gif , geriau butu is Europos. Ebay netinka  ax.gif

Mane šitas klausimas irgi domina.
Žinau, kad pas lenkus yra didelis pasirnkimas medžiagų ir pigiai. Bandžiau užklausti apie tie temoje kur merginos apsipirkinėja Lenkijoj, bet atsakymo taip ir negavau. Matyt, kad niekas tokių tinklapių nežino. verysad.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti , kur Šiauliuose galima įsigyti lino rūbeliams. Turgaus ir universalinės parduotuvėse nėra. unsure.gif
Atsakyti
gal zinot kur Vilniuj gaut naturalios odos nebrangiai ? (reik baldams aptraukti)
gall kokis ispardavimas kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 04 09, 12:15)
Mane šitas klausimas irgi domina.
Žinau, kad pas lenkus yra didelis pasirnkimas medžiagų ir pigiai. Bandžiau užklausti apie tie temoje kur merginos apsipirkinėja Lenkijoj, bet atsakymo taip ir negavau. Matyt, kad niekas tokių tinklapių nežino. verysad.gif

irgi domintų unsure.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mane irgi domina is kur galeciau atsisiusti medziageliu, gerai butu, kad is Europos ax.gif
Atsakyti
o as ieskau trikotazo, labai standaus, kad galima butu nestukisku kelniu ,,pilvui" naudot. prie kalvariju turgaus ner, gal matet kur?
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2009 05 04, 15:04)
o as ieskau trikotazo, labai standaus, kad galima butu nestukisku kelniu ,,pilvui" naudot. prie kalvariju turgaus ner, gal matet kur?

Pabandyk į Verkių/ Kareivių g. sankryžoje esančią parduotuvę užsukti, ten būna trikotažo. Esu pirkusi striukės apačiai, rankogaliams tokį storą
Atsakyti