Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Avijacija @ 2007 12 12, 10:35)
mergaites kur galima butu rast Kaune silko? Laisves alejoj audiniu parduotuvej jau radau pakankamai grazu, bet metras 180 lt. Buvau dar tose parduotuvese kur kylant i savanorius.... bet kad ten nieko tinkamo neradau. Gal kas zino kur daugiau gali but silko pasirinkimo? Jei jau rasciau labai patinkanti..... tai ir tu 180 nepagaileciau  ax.gif

gal radai dar kur nors silko?? nes as ir ieskau patalynei 4u.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Sveikutes, noreciau informacijos apie audiniu parduotuve "Diteksas". Nusiziurejau ten paltines medziagos, bet nezinau ar verta vien del to trenktis i Vilniu, nes as gyvenu Kaune. Ar ten tikrai tokia gera medziagu kokybe ir ar atitinka kaina? Ar tik reklamos daug? g.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit info, kur Kaune galima būti įsigyti trikotažo? paprasto ir tokio išvirkščioje pusėje šiaušto, t.y. su pūkeliu? ax.gif
Atsakyti
Pasakykit -kur Kaune galima nusipirkt gobeleno? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 05, 15:43)
Pasakykit -kur Kaune galima nusipirkt gobeleno? g.gif

žinau, kad yra netoli Kalniečių poliklinikos parduotuvė, įvažiavimas iš Lukšio gatvės, šalia Mariaus Savanorių prospekte (kiemuose) bei Anūkėlio antram aukšte.
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu tit pacioje prazdioje ir noriu pasisiuti pavasariui ir vasarai maikuciu, tokiu paprastu visai. Gal galetumet pasakyt kiek paprasta trikotazine medziaga kainuoj mazdaug metras? Labai dekinga busiu.
Atsakyti
Sveiki, noriu pasisiuti baldu uzvalkalus. Gal galite patarti kur galima nebrangiai isigyti jiems medziagos Kaune? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrikute @ 2008 03 01, 10:02)
Sveikos. Esu tit pacioje prazdioje ir noriu pasisiuti pavasariui ir vasarai maikuciu, tokiu paprastu visai. Gal galetumet pasakyt kiek paprasta trikotazine medziaga kainuoj mazdaug metras? Labai dekinga busiu.

esu ir 6lt uz metra mokejus, vilniuje prie kalvariju turgaus toje audiniu parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 01 04, 21:20)
Sveikos,
Audinių didelis pasirinkimas yra Ibrahim salone, o medžiagytę siuvinėjimui ir kt. "pribumbasus" perku GA.

Man irgi Ibrahim parduotuvė patinka thumbup.gif ypač Brazauskienės skyrius, tik ten kainelės truputi kandžiojasi.
Atsakyti
o gal kas pasufleruosit, kur gauti grazaus satino patalynei.
Atsakyti