O kur dar Vilniuje galima butu nusipirkti medziagu ( kad didesnis pasirinkimas butu)? Dabar gyvenu ne Vilniuje, tai per tuos kelis metus labai pasikeite parduotuves, daugelis uzsidare, o nauju vietu nezinau. Gal galit parasyti kelias...
"Edmisa" Ševčenkos gatveje, ant kampo
Siuveju gildija - Palangos g.
na Pylimo ir Palangos kampas.
ten labai dideles nuolaidos daba geriems audiniams
na Pylimo ir Palangos kampas.
ten labai dideles nuolaidos daba geriems audiniams
gal zinot kaune ka nors tokio ? ir domina atraizos. maniskiui reikia jo darbui atraisu per visa ploti ir kad ir po kaskiek cm. gal zinot kur reiktu ieskot
sveikos gal galetumet patarti kur isigyti zebro rasto medziagos kaune? auskrynej jau buvau ir savanoriuose prie baldu kur kieme yra nebloga tokia audiniu parduotuve irgi buvau ir nei ten nei ten nera. daugiau nezinau kur ieskot..
mergaites kur galima butu rast Kaune silko? Laisves alejoj audiniu parduotuvej jau radau pakankamai grazu, bet metras 180 lt. Buvau dar tose parduotuvese kur kylant i savanorius.... bet kad ten nieko tinkamo neradau. Gal kas zino kur daugiau gali but silko pasirinkimo? Jei jau rasciau labai patinkanti..... tai ir tu 180 nepagaileciau
siūliukus visada perku parduotuvėje, o medžiagą arba parduotuvėje, arba užsisakau internetu.
QUOTE(svieske @ 2007 12 28, 18:27)
Gal žinote ar yra kur nors pirkti įdedamų mažų žiedelių (akučių)? Anksčiau tokius dėdavo taip vadinamuose buitiniuose kiek pamenu. Tai toks mažiukas žiedelis su skylute, į kurią galima įverti kokį tai šniūrelį...
http://www.rankdarbi...cPath=33_36_101
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 28, 19:26)
Ačiū už nuorodą, bet čia tokių neradau. Jie turėtų būti tokie dvipusiai, na kažkas panašaus į tuos kurie dedami į užuolaidas, tik mane domina visai mažiukai, kuriuos būtų galima įspausti į audinį.
Sveikos,
Audinių didelis pasirinkimas yra Ibrahim salone, o medžiagytę siuvinėjimui ir kt. "pribumbasus" perku GA.
Audinių didelis pasirinkimas yra Ibrahim salone, o medžiagytę siuvinėjimui ir kt. "pribumbasus" perku GA.