Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

Apklausa: Kur perkate medžiagas rankdarbiams? (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(laisveja @ 2007 06 26, 23:49)
Labas visoms  4u.gif
Aplaksciau visas Klaipedos audiniu parduotuves, Kaune centre taip pat...Ieskau grazaus balto gipiuro nuotakos suknelei. Taciau nesu pasiruosusi moketi 400 Lt uz metra  doh.gif Kazkas mestelejo minti (o gal susapnavau  blush2.gif ), kad Gariunuose yra neblogu audiniu ir pigiau. Sakykit, ar Gariunuose yra pirkti gipiuro, kad nesitrenkciau ten be reikalo is pajurio?  ax.gif

Visko yra Gariunuose. Kas liecia audinius, ilysi i turgavietes giluma, pamatysi atskira dideli audiniu paviljona. Ten visko labai daug. Kai paskutini karta buvau, tai maciau kad net keletoje vietu prekiauja vien tik prabangiais audiniais, ta prasme, proginem suknelem. O kainos Gariunuose gerokai mazesnes nei parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(Vaidule1 @ 2007 07 05, 10:31)
Visko yra Gariunuose. Kas liecia audinius, ilysi i turgavietes giluma, pamatysi atskira dideli audiniu paviljona. Ten visko labai daug. Kai paskutini karta buvau, tai maciau kad net keletoje vietu prekiauja vien tik prabangiais audiniais, ta prasme, proginem suknelem. O kainos Gariunuose gerokai mazesnes nei parduotuvese

Jau buvau mirksiukas.gif Klaipėdoje toks pat gipiūras kainuoja 220 ir daugiau litų, o Gariūnuose - 90 litų thumbup.gif
Atsakyti
Kaune tai nežinau, bet Klaipėdoje man labai patinka parduotuvė Galinio pylino gatvėje priešais sonoąjį turgų. Ten visko gali rasti, audiniais neprekiauja, bet įvairiais nėrinukais, sgomis, siūlais, Įvairiom aplikacijom ir t.t. Visko net neišvardinsiu. Pasakiška parduotuvė. thumbup.gif
Atsakyti
Kaune tai urmo bazeje budavau, dabar jau seniai nebuvau, tai nepasakyciau ir kuris sandelis.
Atsakyti

As noreciau pasisiuti palta bet is l geros medziagos kad nesiglamzytu nerinktu puku ir nesiveltu, kas gali rekomenduoti tokius audinius Kaune?

Litekse kiek pirkau atraizas visos veliasi doh.gif
Atsakyti
laba smile.gif noreciau paklausti gal vaiksciodamos po audiniu parduotuves matete ka nors panasaus i tokia medziaga:

http://i193.photobuc.../medziagyte.jpg

ar seip kazkokios medziagos marinistine tema, kad butu praktiska ir tiktu pervilkti sedimaja sofutes dali g.gif

dekuj notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 07 06, 10:20)
Kaune tai nežinau, bet Klaipėdoje man labai patinka parduotuvė Galinio pylino gatvėje  priešais sonoąjį turgų. Ten visko gali rasti, audiniais neprekiauja, bet įvairiais nėrinukais, sgomis, siūlais, Įvairiom aplikacijom ir t.t. Visko net neišvardinsiu. Pasakiška parduotuvė.  thumbup.gif

Man irgi ši parduotuvė labai patinka thumbup.gif
O medžiagas dažniausiai perkuosi TikTau H. Manto g. (prie kareivinių)
Atsakyti
Labukas, uretu pardavineti buvusio "Pasimatymo" antrame aukste, ten dabar berods Iki. Cia Kreves pr. . Tiksliai nezinau ar ten pardavineja audinius, bet skaiciau internete, kad viska rankdarbiams, tai turbut ir audinius.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2007 07 30, 12:30)
Labukas, uretu pardavineti buvusio "Pasimatymo" antrame aukste, ten dabar berods Iki. Cia Kreves pr. . Tiksliai nezinau ar ten pardavineja audinius, bet skaiciau internete, kad viska rankdarbiams, tai turbut ir audinius.

laba smile.gif "Pasimatymo" antram aukšte pardavinėja visokius siūvimo reikmenis, bet iš audinių turi tik pamušalų, dirbtinio kailio keletas rulonų, o medžiagų kitokių nėra... na gal ir dar flanelės berods yra, jei nepainioju. siūvimo reikmenų tikrai daug, taip pat prekiauja Swarovskio kristalais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiwa: 06 rugpjūčio 2007 - 12:14
Vilniuj pigiausiai galima audinius nusipirkt Manto g. Parduotuve, berods Zalioji stotele vadinasi. Bet ten reik pirkt atsargiai, nes pasitaiko nekokybisku audiniu. Ir sales darbuotojos, kurios atkerpa audinio pirkejams, neretai apgaudineja (pasako: eikit i kasa sumokekit, o as atkirpsiu. Ir kai naudojasi proga, kai nematai). Kasoj irgi kartais blogai kaina ismusa. Zodziu, ten reik viska tikrint biggrin.gif
Atsakyti
Aš medžiagą siuvinėjimui perku parduotuveje Kūlių Vartų gatvėje prie senojo turgaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Imagee @ 2007 08 22, 14:23)
Vilniuj pigiausiai galima audinius nusipirkt Manto g. Parduotuve, berods Zalioji stotele vadinasi. Bet ten reik pirkt atsargiai, nes pasitaiko nekokybisku audiniu. Ir sales darbuotojos, kurios atkerpa audinio pirkejams, neretai apgaudineja (pasako: eikit i kasa sumokekit, o as atkirpsiu. Ir kai naudojasi proga, kai nematai). Kasoj irgi kartais blogai kaina ismusa. Zodziu, ten reik viska tikrint biggrin.gif

Gal nuo pardavėjos priklauso, kokia pasitaiko. Aš vieną kartą šitoj parduotuvėj jau buvau išsirinkus medžiagą, tokį ploną trikotažą, norėjau pirkt, tai pati pardavėja atkalbėjo, kad labai prastos kokybės ir parodė, kad vietom net įplyšęs...
Atsakyti