noriu padovanoti vyrui viena proga tą kalibasą , na, tą indą, iš kurio geriama su tokiu vamzdeliu , kiek žinau, iš tokio geriama matė, bambilo arbata, kokios dar , ar turit tokį indą,ar naudojat, ar verta?
Turiu, megstu, naudoju. Geriu mate. Turiu dvi,- didesne ir mazhesne. Labiau megstu didesne (ju dabar mazai kur yra pirkti, visur mazhytes tik).
QUOTE (uups @ 2004 10 02, 05:41) |
Turiu, megstu, naudoju. Geriu mate. Turiu dvi,- didesne ir mazhesne. Labiau megstu didesne (ju dabar mazai kur yra pirkti, visur mazhytes tik). |
o kaip ten ta matė plikoma, kokia skanesnė, atrodo, yra matė su medum nebloga ir kur yra pirkt gerų arbatų ir pačių kalibasų???
QUOTE (lengvute @ 2004 10 02, 06:14) |
o kaip ten ta matė plikoma, kokia skanesnė, atrodo, yra matė su medum nebloga ir kur yra pirkt gerų arbatų ir pačių kalibasų??? |
na, cia as ne patareja.... kiekvieno skonis skirtingas. As nuosirdziai nekenciu jokiu arbatu/kavu su medum, kvapais, vaisiais ir kt priedais...taigi...
O mate plikoma kaip elementari arbata, tik i kalebase, isgeriama, vel tie patys tirsciai plikomi ir tt. bent kokius 5-7 kartus (aisku, jei negeri tik karta i savaite ) .Tiesa, pirmas 'plikalas' ispilamas lauk, nes plikai keleta sauksteliu, tai baisiai karti gaunasi.
Kalebasiu pirkt yra visose arbatu parduotuvese, bet dabar jos visur mazytes. Kaune zinau viena vieta kur dar turejo uzsilikusiu didesniu. Bet cia irgi skonio reikalas,- gal kam mazesnes ir geriau.
O siaip, patariu,- jei vyras mates nemegsta, tai geriau tos kalebases ir nepirk,- pazhais savaite ir numes... Na, nebent papuosht virtuvei nori....
Kelabasas tai paprasciausias moliugas Bet man tai jis labai patinka aisku niekas man jo nenuperka , tai teks turbut paciai i argentinieciu parduotuve nuvaziuoti ir nusipirkti
O arbata tai Yerba mate geriame.Labai mano vyrui patinka PLius turi savybiu skrandi isvalo ir skonis labai geras!!!
as sakiau kai grisiu i lietuva tai butinai broliams dovanu parveziu
O arbata tai Yerba mate geriame.Labai mano vyrui patinka PLius turi savybiu skrandi isvalo ir skonis labai geras!!!
as sakiau kai grisiu i lietuva tai butinai broliams dovanu parveziu
Jetus, as jau visai nuo gyvenimo atsilikus Kas tie kelabasai? Kuo ypatinga ta mate arbata???? Nu prasyciau painformuot mane...
Kazkur skaiciau, kad berods uzplikyta mate nenuseda i dugna, todel vamzdelis reikalingas tam, kad tirsciai burnoj neplaukiotu- siurbi nuo dugno ir jokiu nepatogumu!
Nu ko tik ant svieto nera. Ir dar turbut nemazai kainuoja Bet cia manau tiems, kas turi laiko, ir visokiems uzsiemimams prijauciantys
nu nereik perdaug laiko matei isgert...va uzsiplikai kalebase (ishskobtas, isdziovintas moliugelis, kurio virshuje skylute, apkaustyta metalu), pasidedi shalia kompo, sedi ir siurbchioji pro metalini shiaudeli....
O mate tai tipo labai sveika (mineralai, vitaminai), neturi kofeino ir dar priedo slopina alkio jausma Man mate daug aitresne uz zaliaja arbata.
O mate tai tipo labai sveika (mineralai, vitaminai), neturi kofeino ir dar priedo slopina alkio jausma Man mate daug aitresne uz zaliaja arbata.
Nu jomajo, tai kaip supratau, tas kali... kaip ten, pamirsau, yra paparastu paparasciausias moliugas
Tai kaip uz moliuga, tai sorakas lt sakyciau brangoka
Tai kaip uz moliuga, tai sorakas lt sakyciau brangoka