Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Will @ 2006 10 18, 17:56)
Jis paprastesnis  4u.gif

gali būt, instaliuosiuos PS
prieš tai mes su ACDSeee dirbom, tai GIMP daug fainesnių efektų yra...
Anyway, kai turėsiu PS prašysiu konsultacijų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Radau jus. Gavau fotoaparata dovanu. Fotografuoju daugiau is nuojautos, nei is zinojimo. Turiu labai daug klausimu, nes, matyt, savo fotiko neikirsiu dar ilgai. I kursus buvau uzsirasius, bet nepavyko nueiti. Pasilikau ateiciai. Kolei kas semsiuos is Jusu.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2006 10 18, 20:12)
Sveikos. Radau jus. Gavau fotoaparata dovanu. Fotografuoju daugiau is nuojautos, nei is zinojimo. Turiu labai daug klausimu, nes, matyt, savo fotiko neikirsiu dar ilgai. I kursus buvau uzsirasius, bet nepavyko nueiti. Pasilikau ateiciai. Kolei kas semsiuos is Jusu.

Labas prisijungusi 4u.gif
Rodyk savo sedevrus, o mes juos kritikuosim... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rodau ir laukiu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Liudnas uzdarytas strutis wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 18 spalio 2006 - 19:27
QUOTE(valanda @ 2006 10 18, 19:33)
Rodau ir laukiu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Liudnas uzdarytas strutis wink.gif

user posted image

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Nekritikuosiu labai, nes pati dar tik semiuosi info, bet man laaabai patinka pirma foto. Tokia paslaptinga šiek tiek rolleyes.gif Ir...blogai, kad horizontas kreivas. Reikia tiesinti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės, o aš vis nedrįstu savo fotkių rodyt blush2.gif bet kad jau raįšau, tai įkelsiu, pakritikavimui - minčių daugiau atsiras bigsmile.gif

user posted image
blush2.gif pamačiau vienos forumietės panašią foto ir labai smalsu pasidarė, kaip taip pagaut tą lašą, na, ir gavosi smile.gif tik man dar labiau norėtųsi to ryškumo - lašo išsiskyrimo iš aplinkos - ar čia fotike reikia kažką daugiau nustatyt, ar jau su PS? ir kokias funkcijas naudot? (tiesa, kol kas turiu tik Paint shopą )
beje, fotografuoju su KONICA MINOLTA dimage Z6 ... net nežinau, kas čia dar prie pavadinimo prisiskaito blush2.gif

user posted image
(truputį spalvos pakeistos su ACDSee)

user posted image

user posted image
ši neapdirbta visai

user posted image
ir ši neapdirbta ax.gif

tai šiam kartui tiek biggrin.gif
gal kiek daugokai? mastau.gif ...
Atsakyti
Horizonta -pastebiu pati, bet siuo atveju, deja, daugiau gaudziau saule, nei stebejau horizinta blush2.gif .Prie progos. Klausimukas toks. Ar visais atvejais horizintas turi buti islaikytas tiesioje linijoj. Jei ne, tai kokie tie isimtini atvejai.
Papildyta:
Kaminas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 18 spalio 2006 - 21:28
Įtraukit ir mane į sąrašą. Kelis metus fotografavau su muiline Sony DSC-P52, šią savaite išleidau į "pensiją" smile.gif
Pradėsiu draugauti su Canon Powershor S3 (atsiliepkit, jei kas tokį turit, iškilo keleta klausimų)...
Įdedu dar kelias foto, jūsų teismui ir laukiu kritikos. Atsiprašau, bet tamsinau šešėlius su photoimpact. Neišeina man neredaguoti.
user posted image

user posted image

o šitą mano MB labai išpeikė, ypač už juodą foną. O man ji kažko patinka...

user posted image

rsaulyte, o kam naudojamas unsharp mask? Paryškinti šviesesnes vietas?
Atsakyti
Lindra, ta su lasu - tai nereali thumbup.gif Ir ryskumo man ten pakanka, ir lasiukas puikiai issiskiria thumbup.gif
Isduok paslapti, su kokiais nustatymais fotkinai?
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2006 10 18, 22:29)
Atsiprašau, bet tamsinau šešėlius su photoimpact. Neišeina man neredaguoti.

O kas tai yra ir kaip veikia, ir kam? blush2.gif
Atsakyti
Ulead photoimpact labai panaši programa į photoshop, gal kiek paprastesnė. mano kompiuteris su PS nedraugauja (per silpnas) tai teko pratintis prie impact
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2006 10 18, 22:34)
Lindra, ta su lasu - tai nereali  thumbup.gif  Ir ryskumo man ten pakanka, ir lasiukas puikiai issiskiria  thumbup.gif
Isduok paslapti, su kokiais nustatymais fotkinai?

džiaugiuosi, kad patiko aciuks.gif , na tą vakarą, kai fotkinau ir pati neatsidžiaugiau "pagautu" lašiuku rolleyes.gif

net sunku pasakyt, kokie ten nustatymai buvo, kažkaip bandžiau bandžiau smile.gif manau, čia turėjo būti makro, ir trumpas išlaikymas turbūt, na Rsaulytė geriau pakomentuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 10 18, 21:29)
user posted image

o šitą mano MB labai išpeikė, ypač už  juodą foną. O man ji kažko patinka...

user posted image
rsaulyte, o kam naudojamas unsharp mask? Paryškinti šviesesnes vietas?

O man ši foto laaabai graži wub.gif O čia kokią puokštę fotkinai mastau.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti