Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 18, 14:33)
as cia jau su makro objektyvu Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro.
esu tikra, ir su 18-55 gerai pavyktu, ypac kaip ta, kur is toliau. prizoomink, kiek leidzia, nustatyk didziausia skyle, laikyk tiesiai aparata, ir fokusuok. kaip jau sakiau, uzstacius Manual Focus, galima is siek tiek arciau fotkint, nei Auto focus.

mirksiukas.gif

4u.gif
kadangi turiu laisvą popietę einu mokytis, tik, įtariu, reikia nuvažiuoti stovą nusipirkti fotikui rolleyes.gif

Ajas, fainas vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 18, 14:43)
[i] 4u.gif
tik, įtariu, reikia nuvažiuoti stovą nusipirkti fotikui  rolleyes.gif

gera mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui, rsaulyte 4u.gif Tu kazkaip vienintele likai mums padedanti, kiti kritikai dingo unsure.gif

Tikrai geriau apkirpta thumbup.gif Del akiu ir as pastebejau, sufokusavau ne ten doh.gif Mokysimes... As gi ackarike cool.gif , tai truputi daugiau problemu - nors cia nesiteisinu blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 18, 14:43)
Ajas, fainas vaikas  wub.gif [/i]

Tai kad visi tie vaikai tokie mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2006 10 18, 14:54)
Dekui, rsaulyte  4u.gif  Tu kazkaip vienintele likai mums padedanti, kiti kritikai dingo  unsure.gif
Tai kad Rsaulytės patarimai, manau, geriausi iš geriausių, viskas taip aiškiai ir išsamiai thumbup.gif Nebelieka daugiau ką ir patart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 10 18, 14:00)
Tai kad Rsaulytės patarimai, manau, geriausi iš geriausių, viskas taip aiškiai ir išsamiai  thumbup.gif  Nebelieka daugiau ką ir patart blush2.gif

drinks_cheers.gif visada pataiko į dešimtuką thumbup.gif dar vyras vienoj vietoj kai paskaičiau foto komentara norėjo ginčytis, bet kai pamatė redaguotą variantą sako "ale tikrai..." thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 18, 14:27)
Ei, pasakykit jūs man, ar labai smarkiai čia su Photoshop nuotraukytės apdirbtos?
Vilkaa nuotraukos

Man jos  wub.gif
Nu kad apdirbtos, tai tikrai biggrin.gif Vienos labiau, kitos mažiau...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 18, 12:36)
vyras atgabeno PShopą (dar neįsidiegiau), bet sakė, kad ten tas pats bus sad.gif jis pažiūrėjo ir susirodė jam, kad GIMP'as patogeesnis, daugiau funkcijų...

Pirmą kartą gridžiu, kad kas nors sakytų, kad GIMP turi daugiau funkcijų nei PS doh.gif Man vyras net neleidžia instaliuoti GIMP'o, sako, kad vistiek PS geriau hihihi.gif O aš noriu, nes PS įvaldyti reikia daug laiko, kurio man pastaruoju metu trūksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 17, 22:46)
user posted image

Ar skaitėte kas nors šią knygą? g.gif Jai dabar didelė nuolaida KNYGŲ KLUBE ( Kaina knygynuose: 39.00 Lt , Klubo kaina: 14.99 Lt ), mąstau, gal nusipirkti, jei verta dėmesio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 18 spalio 2006 - 16:45
QUOTE(Will @ 2006 10 18, 16:45)
Ar skaitėte kas nors šią knygą?  g.gif  Jai dabar didelė nuolaida KNYGŲ KLUBE ( Kaina knygynuose: 39.00 Lt , Klubo kaina: 14.99 Lt ), mąstau, gal nusipirkti, jei verta dėmesio  ax.gif

Nebloga nuolaida thumbup.gif O gal ir kitom knygom yra tokių nuolaidų g.gif Vis noriu nusipirkti "skaitmeninė fotografija" rolleyes.gif
Atsakyti
Man mamike jau nupirko "Skaitmeniniai fotoparatai", tai savaitgaly turechiau gaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 10 18, 15:54)
Pirmą kartą gridžiu, kad kas nors sakytų, kad GIMP turi daugiau funkcijų nei PS  doh.gif  Man vyras net neleidžia instaliuoti GIMP'o, sako, kad vistiek PS geriau  hihihi.gif  O aš noriu, nes PS įvaldyti reikia daug laiko, kurio man pastaruoju metu trūksta  blush2.gif

o ką aš žinau doh.gif , bet sakė, kad jam GIMP'as labiau patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 18, 18:58)
o ką aš žinau  doh.gif , bet sakė, kad jam GIMP'as labiau patiko g.gif

Jis paprastesnis 4u.gif
Atsakyti