Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 01, 21:04)
As kalbu apie ta funkcija, kai viena kadra padarai ir fotkini sekanti, ten susikeicia vaizdas pries tai fotkintas ir esamas (nemoku paaiskint). Ji yra uzsidejus Scene rezima ir pasirinkus panoramme assistent. Nebandei tokio dalyko?

Oi, sorry blush2.gif Dabar supratau. Tos funkcijos pagalba kelis kartus esu fotkinus, bet nežinau kaip su kompo pagalba jas viena prie kitos prilipdyti blush2.gif doh.gif

QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 01, 21:22)
Samanta, ta 16 kadru funkcija daroma judantiems daiktams, kiek suprantu. Bet ne esme..Esme tame, kaip jas isskaidyt, kad isliktu normalus vaizdas ir kokybe?
Va kaip gaunasi:
user posted image

Aha, gaunasi taip. Čia gal tokias ir neišskaidysi. g.gif Pritariu baubui, kad kažkokia nereikalinga funkcija schmoll.gif biggrin.gif Arba reikalinga-tik neišsiaiškinom lotuliukas.gif

QUOTE(Lindra @ 2006 11 02, 00:06)
(jei neapsirinku) Samanta  thumbup.gif liuks, naktinės foto  wub.gif

Dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 02 lapkričio 2006 - 08:40
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 01, 21:22)
Samanta, ta 16 kadru funkcija daroma judantiems daiktams, kiek suprantu. Bet ne esme..Esme tame, kaip jas isskaidyt, kad isliktu normalus vaizdas ir kokybe?
Va kaip gaunasi:

Mano senoji muilinė turėjo tokią pat funkciją. Tos nuotraukytės niekaip neišsididina, kad būtų gera kokybė. Čia tokia funkcija - daug mažų nuotraukėlių vienoje. Kartais galima visai įdomiai su jom sužaisti, va kaip čia

http://www.photosig....d=viewportfolio

Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 02, 09:38)
Aha, gaunasi taip. Čia gal tokias ir neišskaidysi. g.gif Pritariu baubui, kad kažkokia nereikalinga funkcija  schmoll.gif  biggrin.gif Arba reikalinga-tik neišsiaiškinom  lotuliukas.gif

man tai ta funkcija visai nereikalinga, tik siaip idomu, kaip kas veikia bigsmile.gif

O su tuo panoraminiu fotografavimu dar reikia pasiaiskinti g.gif Man atrodo, kad su fotiko programike kompe galima jas sujungti g.gif
Atsakyti
fainu nuotraukyciu idejot wub.gif
Bet man tas menulis tai mistika blink.gif kaip jis nufotografuotas? g.gif kazi ar man kazkas panasaus pavyktu su mano aparatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 11 02, 10:29)
fainu nuotraukyciu idejot  wub.gif
Bet man tas menulis tai mistika  blink.gif  kaip jis nufotografuotas?  g.gif  kazi ar man kazkas panasaus pavyktu su mano aparatu  ax.gif

Joo, tas menulis tai kazkas tokio bigsmile.gif Sunku net patiket is tikro, kad siaip megejo fotkintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 11 02, 08:46)
Mano senoji muilinė turėjo tokią pat funkciją. Tos nuotraukytės niekaip neišsididina, kad būtų gera kokybė. Čia tokia funkcija - daug mažų nuotraukėlių vienoje. Kartais galima visai įdomiai su jom sužaisti, va kaip čia

http://www.photosig....d=viewportfolio

Na, tokiam prisiminimui, gal ir nieko mažos nuotraukytės biggrin.gif

QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 02, 09:15)
man tai ta funkcija visai nereikalinga, tik siaip idomu, kaip kas veikia bigsmile.gif

O su tuo panoraminiu fotografavimu dar reikia pasiaiskinti g.gif Man atrodo, kad su fotiko programike kompe galima jas sujungti g.gif

Kažkaip tikrai galima jas sujungti. Man tai ši funcija labai faina rolleyes.gif Tiesiog gali visą matomą vaizda 360 laipsiu kampu nufotkint drinks_cheers.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2006 11 02, 09:29)
fainu nuotraukyciu idejot  wub.gif
Bet man tas menulis tai mistika  blink.gif  kaip jis nufotografuotas?  g.gif  kazi ar man kazkas panasaus pavyktu su mano aparatu  ax.gif

Nepamenu, kas ten tą mėnulį nufotkino, bet atrodo tikrai įspūdingai thumbup.gif Koks pas tave fotikas? O su kokiu fotoaparatu buvo mėnulis fotografuotas? g.gif
Iliuzija``, mes tai tokio tikrai su "muiline" ir prie geriausių norų nenufotografuotume lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Uzsuku cia paskaitinet, noriu prisijungt rimciau 4u.gif
Samanta, Iliuzija, kokie jusu fotikai ? Cia as del tu panoraminiu klausiu...
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 11 02, 09:57)
Sveiki  smile.gif  Uzsuku cia paskaitinet, noriu prisijungt rimciau  4u.gif
Samanta, Iliuzija, kokie jusu fotikai ? Cia as del tu panoraminiu klausiu...

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Įkelk čia savo mėnuliuką biggrin.gif Liktai nebuvai čia įkelus rolleyes.gif Pasigrožėsim.

Mūsų "muilinės". Nikon coolpix 4600 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 02, 10:03)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif Įkelk čia savo mėnuliuką biggrin.gif Liktai nebuvai čia įkelus rolleyes.gif Pasigrožėsim.

Mūsų "muilinės". Nikon coolpix 4600  ax.gif

user posted image

Aciu smile.gif 4u.gif
Kad sujungti tas nuotraukytes turi but programoj galimybe tokia, ieskok jos ne ten, kur perziurineji, redaguoji nuotraukas, bet kazkur vos tik atidarius nikon programa, pagrindiniam lauke... Nezinau kaip paaiskint doh.gif galetu vadintis kazkaip photostich, panorama, autopanorama.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 11 02, 10:08)
user posted image

Aciu  smile.gif  4u.gif
Kad sujungti tas nuotraukytes turi but programoj galimybe tokia, ieskok jos ne ten, kur perziurineji, redaguoji nuotraukas, bet kazkur vos tik atidarius nikon programa, pagrindiniam lauke... Nezinau kaip paaiskint  doh.gif galetu vadintis kazkaip photostich, panorama, autopanorama.... unsure.gif

Bet pvz. kompo programa, kokiu photoshopu juk galima sujungti mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
vat del PS as nezinau, nes jos neturiu... bet pvz canonu darytu nuotrauku mano olympuso programa nejungia schmoll.gif tos paprastesnes programos, kaip mano pvz pikasa blush2.gif , tokio dalyko net neturi...
O neturi nikono programos, kur prie fotiko buna perkant ?
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 02, 11:58)
Na, tokiam prisiminimui, gal ir nieko mažos nuotraukytės  biggrin.gif
Kažkaip tikrai galima jas sujungti. Man tai ši funcija labai faina  rolleyes.gif Tiesiog gali visą matomą vaizda 360 laipsiu kampu nufotkint  drinks_cheers.gif
Nepamenu, kas ten tą mėnulį nufotkino, bet atrodo tikrai įspūdingai  thumbup.gif Koks pas tave fotikas? O su kokiu fotoaparatu buvo mėnulis fotografuotas?  g.gif
Iliuzija``, mes tai tokio tikrai su "muiline" ir prie geriausių norų nenufotografuotume  lotuliukas.gif

Noriu tokio MENULIO! 4u.gif blush2.gif
Pas mane Fujifilm s9600, gal kas irgi tokiu fotografuojate? Ir gal ka blogo ar gero apieji galite pasakyti tongue.gif Kaip matau dauguma su Nikon paveiksluojat smile.gif
Atsakyti