Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Sinuhe @ 2006 11 01, 18:34)
Pirmieji bandymai  ax.gif su nauju fotoaparatu  bigsmile.gif

sveikinimai isigijus Nikon D50, geras daigtas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2006 11 01, 20:20)
Sinuhe Nikon d50 pričiupai?? koks naujasis fotikas? ax.gif

Aha, tą patį bigsmile.gif

QUOTE(Baubazz @ 2006 11 01, 20:48)
sveikinimai isigijus Nikon D50, geras daigtas... 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sinuhe, sveikinimai dideliausi thumbup.gif
na, tai dabar pažersi superinių foto bigsmile.gif
kolkas tik dvi matau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 11 01, 20:51)
Aha, tą patį bigsmile.gif

koks objektyvas?
jei reikia turiu nikon d70 lt instrukcija, esme turetu buti tokia pati kaip ir d50
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 11 01, 12:26)
HELP, gal kas vis dėl to žino. Kaip išskaidyti foto, jei yra be perstojo nufotografuojama daugiau nei kelios foto rolleyes.gif

Iliuzija``, panoraminius vaizdus, saulėlydžius etc. fotkinu visą laiką su Landscape. Tu apie šitą kalbi?  rolleyes.gif

As kalbu apie ta funkcija, kai viena kadra padarai ir fotkini sekanti, ten susikeicia vaizdas pries tai fotkintas ir esamas (nemoku paaiskint). Ji yra uzsidejus Scene rezima ir pasirinkus panoramme assistent. Nebandei tokio dalyko?
Atsakyti
Samanta, ta 16 kadru funkcija daroma judantiems daiktams, kiek suprantu. Bet ne esme..Esme tame, kaip jas isskaidyt, kad isliktu normalus vaizdas ir kokybe?
Va kaip gaunasi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 01, 22:22)
Samanta, ta 16 kadru funkcija daroma judantiems daiktams, kiek suprantu. Bet ne esme..Esme tame, kaip jas isskaidyt, kad isliktu normalus vaizdas ir kokybe?
Va kaip gaunasi:
user posted image

nelabai suprantu ka jus cia darote???? tie visi 16 kadru yra identiski???? visiskai vienodi???
jei tiap tai nera jokios prasmes juos skaidyt. paprasciausiai tai fotike visiskai nereikalinga fukcija......
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2006 11 01, 21:00)
Sinuhe, sveikinimai dideliausi  thumbup.gif
na, tai dabar pažersi superinių foto  bigsmile.gif
kolkas tik dvi matau..  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Dar reik išmokt juo naudotis, kad būtų foto geros ax.gif

QUOTE(Baubazz @ 2006 11 01, 21:01)
koks objektyvas?
jei reikia turiu nikon d70 lt instrukcija, esme turetu buti tokia pati kaip ir d50

Kitinis 18-55 mm, bet jau artimuose planuose Sigma 70-300 mm APO ax.gif
Instrukciją turiu - davė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 11 01, 22:26)
nelabai suprantu ka jus cia darote???? tie visi 16 kadru yra identiski???? visiskai vienodi???
jei tiap tai nera jokios prasmes juos skaidyt. paprasciausiai tai fotike visiskai nereikalinga fukcija......

Baubazz, funkcija skirta judantiems vaizdams fotkinti ir jie nera identiski (mano ikeltoje identiski, nes monikas mano tikrai nejuda biggrin.gif ). Tai va, nufotkini sitaip ir tarkim vienas is tu 16 kadru pagavo koki super duper momenta. Bet kaip ji isskaidyt?
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 01, 22:34)
Baubazz, funkcija skirta judantiems vaizdams fotkinti ir jie nera identiski (mano ikeltoje identiski, nes monikas mano tikrai nejuda biggrin.gif ). Tai va, nufotkini sitaip ir tarkim vienas is tu 16 kadru pagavo koki super duper momenta. Bet kaip ji isskaidyt?

na nzn kas is tu daug mazu nuotraukyciu, gali kiekviena iskirpti ir isdidinti, bet kokybe liks tik tokia kad tiks tik istrinimui......
Atsakyti
Čia turbūt tokia ypatinga funkciją, kaip vienoje nuotraukoje parodyti, kaip vaizdas keičiasi per labai trumpą laiką bigsmile.gif
gal pamėgink paieškoti kitos fotiko funkcijos, kuri nedarytų taip, o tiesiog fotkintų paeiliui kelis kadrus smile.gif

man labai patiko Čiburaškos balandis, ir lapai kaikurie thumbup.gif wub.gif
ir mėnulis - aš apakus... ar su specialiu objektyvu?

ech... o aš taip atsilikau jau nuo jūsų, vos tik spėju paskaityt, o pafotkint, ... blush2.gif lašiuką prigavau ir užmigau ant laurų biggrin.gif bet bandysiu dar tobulintis biggrin.gif

(jei neapsirinku) Samanta thumbup.gif liuks, naktinės foto wub.gif
Atsakyti
Aš turbūt jau kelias temas pražiopsojau, o jūs jau profesionalais patapote ax.gif super nuotraukytės!

kokybė, o ypač naktinis fotografavimas - ne stiprioji mano pusė, tačiau neiškenčiau neįdėjusi kelių meksikietiškų Mirusiųjų dienos rezultatų - ėjau ir gaudžiau kadrus blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti