Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 01, 11:22)
Va va, man irgi idomu, kaip jas isskaidyti?
Samanta, o nebandei panoramos fotkinti? Yra tokia funkcija pas mus..Niekaip nesuprantu doh.gif

HELP, gal kas vis dėl to žino. Kaip išskaidyti foto, jei yra be perstojo nufotografuojama daugiau nei kelios foto rolleyes.gif

Iliuzija``, panoraminius vaizdus, saulėlydžius etc. fotkinu visą laiką su Landscape. Tu apie šitą kalbi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 31, 23:53)
niekaip negaliu vaizdelio cia ikrauti
g.gif  g.gif 
http://images19.fotk....jpg?1162318417[/IMG]

cia didesne bet i langa nebeidedu blush2.gif

Man labai patiko tavo nuotrauka wub.gif

QUOTE(Baubazz @ 2006 11 01, 02:33)
a, del bangu.
pamastykim dabar, bangos juda greitai, purslai ir lasai turbut dar greiciau, tai turbut reiketu ir greita islaikyma nusistatyti.jeigu nuotraukos gausis tamsokos tada atidaryti diafragma, didinti ISO, jei islaikymas bus per ilgas tai gausis isplaukes vaizdas...
manyciau pagrinde zaisti su ISO, islaikymu ir diafragma....
blico stenkis nenaudoti....

Achiu 4u.gif Reiks pasinaudot tavo patarimu 4u.gif

QUOTE(rimulka @ 2006 11 01, 03:07)
dar nepaskaicius jusu patarimu bandziau fotkinti menuli, tai va kas gavos  ax.gif
user posted image

Wow blink.gif Grazhu........ wub.gif Su mano fotiku kazhin ar kazhkas tokio gautusi ax.gif
Atsakyti
Na va. Pagaliau ir aš lašiukus pagavau biggrin.gif Gal ir nelabai kokie, bet pagauti 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pora bandymu su lasiukais.
user posted image

Sitam truksta ryskumo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
taip klisai nufotkinau, kad negaliu... norec info: ar galima taip sutvarkyti foto, kad apacia nukirpti, o virsu patempti, kad gautusi proporcingai? aciu
user posted image

lasiukai jusu faini, uzkretet, aisiu ir as parymoti prie kriaukles biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu kiek lasiuku padaugejo, kaip fainai, saunuoles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu, Rimulka blink.gif Tai bent menulis bigsmile.gif Net krateriai matosi blink.gif Su kokiu fotiku fotkinai? LAAAABAIII thumbup.gif menulis
QUOTE(Samanta @ 2006 11 01, 11:26)
HELP, gal kas vis dėl to žino. Kaip išskaidyti foto, jei yra be perstojo nufotografuojama daugiau nei kelios foto rolleyes.gif

O fotiko instrukcijoje apie tai nieko neraso? g.gif

Samanta, valanda,thumbup.gif grazus lasiukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 01 lapkričio 2006 - 17:35
Pirmieji bandymai ax.gif su nauju fotoaparatu bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Dar tik mokausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 11 01, 17:29)
Nu, Rimulka blink.gif  Tai bent menulis bigsmile.gif  Net krateriai matosi blink.gif  Su kokiu fotiku fotkinai? LAAAABAIII thumbup.gif menulis

O fotiko instrukcijoje apie tai nieko neraso? g.gif

Samanta, valanda,thumbup.gif grazus lasiukai thumbup.gif

Dėkui. biggrin.gif Džiaugiusi pradžioj juos pagavus biggrin.gif ax.gif
O va instrukcijoj nieko nerašo schmoll.gif Ne net neišsivaizduoju, ką daryt su 16 tokių pačių foto unsure.gif
Atsakyti
Hmmm... del tu kitu reiks kazka pasitaisyti smile.gif Labai graz menulio foto, as ir kazkada bendziau pilnati, bet man nejo sad.gif o toks grazus vaizdas buvo smile.gif
Atsakyti
Sinuhe Nikon d50 pričiupai?? koks naujasis fotikas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 11 01, 17:29)
Nu, Rimulka blink.gif  Tai bent menulis bigsmile.gif  Net krateriai matosi blink.gif  Su kokiu fotiku fotkinai? LAAAABAIII thumbup.gif menulis

fotkinu su Sony alpha, zinau, kad daug kam jis ne labai, nu man tai jis super ax.gif

QUOTE(Sinuhe @ 2006 11 01, 17:34)
Pirmieji bandymai  ax.gif su nauju fotoaparatu  bigsmile.gif
Dar tik mokausi blush2.gif

labai grazi nuotrauka su gelyte wub.gif

QUOTE(Mergina_ @ 2006 11 01, 18:25)
Hmmm... del tu kitu reiks kazka pasitaisyti smile.gif Labai graz menulio foto, as ir kazkada bendziau pilnati, bet man nejo sad.gif o toks grazus vaizdas buvo smile.gif

as irgi laukiu pilnaties, kad pabandyt visa menuli nufotkinti, turetu buti super bigsmile.gif
Atsakyti