Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

Kaip gražu kai tiek daug lapų ir dar kai jie po kojomis šnara thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 20:21)
Nesupratau...  Kaip tai 16? g.gif Tu nelaikyk taip ilgai nuspaudus mygtuko... As tai isgirstu, kad kokius 3-5 kadrus padaro ir ziuriu.. pagavo ar nepagavo lasiuka...

Kad tame ir reikalas. Nuspaudus mygtuką, pasirinkus šią f-ciją, automatiškai jis ir padaro 16 fotkių. Pats nepasirinksi pageidaujamo skaičiaus doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2006 10 31, 20:26)

Man sita labiausiai patinka... Tik kaip Baubazz sake norisi, kad daugiau to kelio matytusi...
O kitose man kazko truksta g.gif

QUOTE(rimulka @ 2006 10 31, 20:48)
ciburaska, aciu tau uz patarimus, jau po truputi gaunasi tas laselis  thumbup.gif

gal galit pasakyt, kaip reikia nufotografuoti menuli? dabar tok ryskus  wub.gif

bet kai fotkinu tik toks sviesus taskas matos ir viskas  unsure.gif

dziugu, kad jau iseina clap.gif clap_1.gif

Na o del menulio... Pabandyk islaikyma didesni padaryti (net kelias sek), naudoti stova ar ant ko nors padeti fotika...

siulyciau ISO 50-200, F8-F16, dar su Ex pazaisk sviesiau, tamsiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 31 spalio 2006 - 22:06
QUOTE(Samanta @ 2006 10 31, 21:27)
Kad tame ir reikalas. Nuspaudus mygtuką, pasirinkus šią f-ciją, automatiškai jis ir padaro 16 fotkių. Pats nepasirinksi pageidaujamo skaičiaus  doh.gif  ax.gif

Idomiai cia pas tave rolleyes.gif Na bent keliose is tu 16 tikrai turi "pagauti" lasiuka tongue.gif
O pas tave yra TV rezimas? Tada fotografavimo greiti dideli nustatyk ir bandyk rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 31 spalio 2006 - 22:08
QUOTE(rimulka @ 2006 10 31, 21:48)
ciburaska, aciu tau uz patarimus, jau po truputi gaunasi tas laselis  thumbup.gif

gal galit pasakyt, kaip reikia nufotografuoti menuli? dabar tok ryskus  wub.gif

bet kai fotkinu tik toks sviesus taskas matos ir viskas  unsure.gif

norint nufotkinti menuly reiketu gero tele objektyvo, kuris gerai artintu, o dabar tai gausisbaltas blynas tamsiam fone...
nebent surastum tokia vieta kur tas menulis graziai apsviestu kanors....
Atsakyti
Va ka radau internete apie menulio fotografavima

Dar apie naktini fotografavima

Kaip fotkinti vandeni O cia akis paganyti galite bigsmile.gif

Deja kaip bangas fotkint neradau... unsure.gif

Dar daug idomiu patarimu cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 31 spalio 2006 - 22:57
a, del bangu.
pamastykim dabar, bangos juda greitai, purslai ir lasai turbut dar greiciau, tai turbut reiketu ir greita islaikyma nusistatyti.jeigu nuotraukos gausis tamsokos tada atidaryti diafragma, didinti ISO, jei islaikymas bus per ilgas tai gausis isplaukes vaizdas...
manyciau pagrinde zaisti su ISO, islaikymu ir diafragma....
blico stenkis nenaudoti....
Atsakyti
dar nepaskaicius jusu patarimu bandziau fotkinti menuli, tai va kas gavos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2006 11 01, 00:37)
dar nepaskaicius jusu patarimu bandziau fotkinti menuli, tai va kas gavos  ax.gif
user posted image

geras, nemaniau kad taip gausis, nors 300mm nera mazai.
reiks ir man pameginti....
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2006 10 31, 23:37)
dar nepaskaicius jusu patarimu bandziau fotkinti menuli, tai va kas gavos  ax.gif
user posted image

thumbup.gif Graži foto.
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2006 10 31, 20:26)

Kaip jau kazkas minejo man abiejose truksta to erdves pojucio, taip ir norisi pasilenkti zemyn kad paizuret kru ten toliau nuves...o daba zvilgsnis atsimusah ai asfalta .
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 31, 22:27)
Kad tame ir reikalas. Nuspaudus mygtuką, pasirinkus šią f-ciją, automatiškai jis ir padaro 16 fotkių. Pats nepasirinksi pageidaujamo skaičiaus  doh.gif  ax.gif

Va va, man irgi idomu, kaip jas isskaidyti?
Samanta, o nebandei panoramos fotkinti? Yra tokia funkcija pas mus..Niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti