QUOTE(Ispanė @ 2006 10 31, 18:29)
Aciu, mergaites uz geruz zodzius
Bet nera viskas dar idealu... nes dar vis mokausi fotkinti su nauju fotiku (mano Canon 400D), o ten daug kas kitaip nei mano muiliniam Canon PowerShot A70... Pvz., atidziau paziurejus i "Pirmosios salnos" foto galima matyti, kad man AV rezime niekaip neisejo taip sufokusuoti lapo, kad jis visas butu ryskus... Kad ir kaip diafragma nustatinejau... man vis gaudavosi gazkokia ryski zona, kuri apimdavo tik dali lapo... Nesuprantu ka darau ne taip... Sename fotike buvo makro rezimas ir dar diafragma galima buvo pakoreaguoti, o cia makro rezime viskas automatu nusistato, o jei nori kitokius efektus isgauti, va ir neiseina rankiniu budu nureguliuoti...
Kas turit Canon 350D? Kaip pas jus su makro fotografavimu AV rezime?
QUOTE(rimulka @ 2006 10 31, 18:44)
dabar sakykit, jus ta krana atsukat vos vos ir laukiat kol tas lasiukas kris? ar ten lasa graiciau, o jus pyskinat?
As atsuku taip, kad gan daznai lasetu... ir pleskinu daug kadru... Geriausia nustatyti ta rezima kur paspaudus fotografavimo mygtuka kelis kadrus is eiles daro (Drive mode-> Continuous Shooting)
Man fotkinantt buvo sunku sufokusuoti i lasiuka, tai galiausiai padariau taip - sufokusavau, nuspaudus fotografavimo mygtuka iki puses, i ciaupo krasta, paskui, neatleisdama mygtuko, fotika pasukau taip, kad fokuso taskas butu ties ta vieta, kur turi kristi lasa ir tada pykst spaudziu fotografavimo mygtuka iki galo ir leidziu fotikui padaryti kelis kadrus is eiles
QUOTE(Samanta @ 2006 10 31, 18:51)
Kaip jūs taip pagaunate Man tai niekaip neišeina. Išduokit kuri nors paslaptį Tik aišku be jokių diafragmos ir t.t. nustatymų. Nes turiu tik muilinę
Na cia jau kazkas surase krentanciu lasiuku fotkinimo nustatymus: 1/60s, F5.6, ISO 400, + blicas
O jei muiline... Tai bandyk sportini rezima, jau mineta Continuous Shooting, sufokusuok gerai ir bandyk, zaisk