Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Mergina_ @ 2006 10 31, 17:37)
Sveiki, esu cia naujoke, bet va fotografija ir as susidomejau wub.gif  Noreciau parodyti keleta savo foto ir sulaukt ivertinimu ax.gif 
Beja gal kas nors zino kaip galima is nuotraukos data pasalinti? mastau.gif

Tai fotike reiketu isjungti wink.gif
O jei nori "isimti" jau is fotkes, kur yra data, reiketu "uztusuoti" su kokia programele bigsmile.gif
Atsakyti
Tai vat, kad tada buvau tokia buka blush2.gif ir neisjungiau datos... blush2.gif
Atsakyti
Ar turit ydeju, kaip dideles bangas paveiksluoti???? Shy savaitgaly as jau vazhiuoju prie to kelio. Shiom dienom ten zhiauriai vejuota, tad bangos turetu buti fantastishkos thumbup.gif Bet vat kaip reiks skristi g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk, negaliu nieko patart, nes pati dar bangu nefotkinau, bet linkiu labai graziu foto parsivezti 4u.gif 4u.gif o mes paskui grozesimes bigsmile.gif

as vis dar su vandeniu zaidziu
user posted image

reik prisiverst pagaut lasiuka nuo krano, nes kitaip neapsiraminsiu biggrin.gif
Atsakyti
Samanta, taves nepamirsau, tik su savo mazaja nelabai galiu prie kompo pasedeti, ji bais pavydi ir reikalauja klaviatura pamaigyti tongue.gif Jau issiunciau tau AZ blush2.gif Gaudyk mirksiukas.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 31, 15:52)
Man jau konkreciai "negera"  lotuliukas.gif  Net i masina isedus negaliu nusiraminti  tongue.gif  Gerai, kad vyras is namu dar neveja  blink.gif

lotuliukas.gif Tai vadinasi fotomanija lotuliukas.gif

QUOTE(Mergina_ @ 2006 10 31, 16:37)
Sveiki, esu cia naujoke, bet va fotografija ir as susidomejau wub.gif  Noreciau parodyti keleta savo foto ir sulaukt ivertinimu ax.gif 

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

QUOTE(Tosk @ 2006 10 31, 17:30)
Ar turit ydeju, kaip dideles bangas paveiksluoti???? Shy savaitgaly as jau vazhiuoju prie to kelio. Shiom dienom ten zhiauriai vejuota, tad bangos turetu buti fantastishkos thumbup.gif  Bet vat kaip reiks skristi g.gif  lotuliukas.gif

As ir ne specas...
QUOTE(rimulka @ 2006 10 31, 17:51)
as vis dar su vandeniu zaidziu
user posted image

grazu wub.gif ir spalvos jau geresnes...
Papildyta:
Na, o cia mano zaidimai ir ekspertimentai su nauja fotokamera ax.gif

"KU KU" biggrin.gif

user posted image

"BALANDIS"

user posted image
Papildyta:
"PIRMOJI SALNA" Cia vakar...

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir as prisidedu prie lasus fotografuojanciu tongue.gif
Mano pilkas lasiukas... Vis mastau kaip ji cia graziau padazius su PS g.gif

user posted image

O viskas buvo taip... tongue.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image

tongue.gif
Atsakyti
ciburaska, bet tu ir pasistengei su nuotraukomis blink.gif Superinės thumbup.gif wub.gif
o koks tavo fotikas?
Atsakyti
ciburaska, grazios nuotraukos, lasiukas taip ryskiai gavos 4u.gif

dabar sakykit, jus ta krana atsukat vos vos ir laukiat kol tas lasiukas kris? ar ten lasa graiciau, o jus pyskinat?
Atsakyti
ciburaska, thumbup.gif foto su šalnomis ir lašeliai wub.gif Kaip jūs taip pagaunate blush2.gif Man tai niekaip neišeina. Išduokit kuri nors paslaptį biggrin.gif Tik aišku be jokių diafragmos ir t.t. nustatymų. Nes turiu tik muilinę blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kaip cia foto patalpinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2006 10 31, 19:15)
Gal kas gali pasakyti kaip cia foto patalpinti? g.gif

Susikurk nemokamą foto albumą pvz. www.photobucker.com
Ten patalpink, o poto įkelsi per IMG mygtumą tiesiai čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 31, 21:17)
Susikurk nemokamą foto albumą pvz. www.photobucker.com
Ten patalpink, o poto įkelsi per IMG mygtumą tiesiai čia  4u.gif

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2006 10 31, 19:19)

Jei kas neaišku, klausk. Lauksim tavųjų foto bigsmile.gif . Tik nepamirš prieš keldamą į photobuckerį jų sumažinti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 31 spalio 2006 - 19:23