Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

Manau, kad gal ne per brangus, su vyru sudariau sanderi jis perka motocikla, o as išsirenku fotoparatą su priedais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 30, 23:08)
Nugis biskuli primeditavau prie ciaupo  lotuliukas.gif  Ikeliu savo sedevrus, nera jie tobuli, bet as sau einu medalio nukalt  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai grazu, noreciau ir as taip moketi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2006 10 31, 13:23)
Manau, kad gal ne per brangus, su vyru sudariau sanderi jis perka motocikla, o as išsirenku fotoparatą su priedais  smile.gif

As tai siulau rinkttis Nikona mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu atvira pasiulymams, tik noreciau konkreciau kodel viena ar kita, pliusai ir minusai
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2006 10 31, 14:53)
Esu atvira pasiulymams, tik noreciau konkreciau kodel viena ar kita, pliusai ir minusai

Rekomenduočiau puslapiuką http://www.dpreview.com/
Atsakyti
Sveiki, fotografai drinks_cheers.gif biggrin.gif
user posted image

Rudaake, labai faini lasiukai thumbup.gif Kaip tu taip spalva pakeitei? Su PS?Prasau pamokinti ir mane kaip tai daryti blush2.gif

Samanta, jau tavo foto tobuleja kuo toliau tuo labiau bigsmile.gif Kuo toliau tuo graziau thumbup.gif Va is paskutiniu man patiko wub.gif
user posted image
Tik pastatai cia kazkaip i centra virsta... Va kaip to isverngti as nezinau...O gal cia spec efektas? Gal fotkinai su "zuvies akim"? g.gif
Antra foto kazkaip nekabina... Noretusi idomesnes kompozicijos ax.gif
Su katedros bokstu irgi faina nuotraukyte, gal apacioje plyteliu palikciau maziau... g.gif

Uauuu, Rimulka, na ir momentas pagautas thumbup.gif
user posted image
Tik nepyk, man atrodo, kad su spalvom perspausta truputi ax.gif

Himalaja, sveika isijungus i musu buri mirksiukas.gif

Tosk, man sita su varvekliukais LAAAAABAAAAI patiko wub.gif
user posted image

Iliuzija, labai smagi rudeniska nuotraukyte biggrin.gif , tik truputi reiketu patiesinti, nes stulpas virsta i sona, datos nereiktu... ir bent as fotkindama fotika siek tiek i desine pasukciau... ax.gif
Kur pradingo, rsaulyte unsure.gif Labai pasiilgstu jos kometrau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 15:44)

Iliuzija, labai smagi rudeniska nuotraukyte biggrin.gif , tik truputi reiketu patiesinti, nes stulpas virsta i sona, datos nereiktu... ir bent as fotkindama fotika siek tiek i desine pasukciau... ax.gif
Kur pradingo, rsaulyte unsure.gif Labai pasiilgstu jos kometrau rolleyes.gif

notworthy.gif notworthy.gif
O rsaulyte tikrai senokai nebuvo uzsukusi unsure.gif
Atsakyti
ciburaska, ačiū 4u.gif
Pastatai šiek tiek griūna. Sutinku, kad reikia patiesinti. Bet bendras vaizdas neblogas blush2.gif biggrin.gif O kas dėl žuvies akies-ne, nenaudojau. Juk su muiline fotkinau blush2.gif ax.gif
p.s. mano žinutės į až negavai g.gif verysad.gif

O rsaulytė gal atostogauja. Senai buvo ir prisijungus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 31 spalio 2006 - 15:09
QUOTE(eglevilk @ 2006 10 31, 15:25)
Man labai grazu, noreciau ir as taip moketi  thumbup.gif

tai ir maniau, kad niekada nepavyks man tu lasiuku pagauti lotuliukas.gif Cia man tegis fotografavau su islaikymu 1/2500 - 3000 , f3,5 - 5 ir gaudziau ax.gif

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 16:44)
Sveiki, fotografai drinks_cheers.gif  biggrin.gif
user posted image

Rudaake, labai faini lasiukai thumbup.gif Kaip tu taip spalva pakeitei? Su PS?Prasau pamokinti ir mane kaip tai daryti blush2.gif

Spalvyte su PS koregavau, bet ten tik ryskinau arba blankinau tai kazkaip ir spalvas pakaitaliojo  ax.gif

Atsakyti
Man jau konkreciai "negera" lotuliukas.gif Net i masina isedus negaliu nusiraminti tongue.gif Gerai, kad vyras is namu dar neveja blink.gif

user posted image

Atsakyti
Sveiki, esu cia naujoke, bet va fotografija ir as susidomejau wub.gif Noreciau parodyti keleta savo foto ir sulaukt ivertinimu ax.gif
Beja gal kas nors zino kaip galima is nuotraukos data pasalinti? mastau.gif
Atsakyti

sveiki

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 14:44)

Uauuu, Rimulka, na ir momentas pagautas  thumbup.gif
  Tik nepyk, man atrodo, kad su spalvom perspausta truputi ax.gif

zinomu, kad nepykstu, juk sakau, kad mokinuosi, todel man tavo komentaras tik i nauda 4u.gif siaip pati pastebejau, kad persistengiau ax.gif nemoku as grazios melsvos spalvos padaryt, reikes pabandyt dar... nes naturalioj nuotraukoj geltona spalva gavos, nes puodukas geltonas biggrin.gif

Rudaake, grazus lasiukai 4u.gif
Atsakyti