QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 30, 23:08)
Nugis biskuli primeditavau prie ciaupo Ikeliu savo sedevrus, nera jie tobuli, bet as sau einu medalio nukalt
Man labai grazu, noreciau ir as taip moketi
QUOTE(Reenata @ 2006 10 31, 13:23)
Manau, kad gal ne per brangus, su vyru sudariau sanderi jis perka motocikla, o as išsirenku fotoparatą su priedais
As tai siulau rinkttis Nikona
QUOTE(Reenata @ 2006 10 31, 14:53)
Esu atvira pasiulymams, tik noreciau konkreciau kodel viena ar kita, pliusai ir minusai
Rekomenduočiau puslapiuką http://www.dpreview.com/
Sveiki, fotografai
Rudaake, labai faini lasiukai Kaip tu taip spalva pakeitei? Su PS?Prasau pamokinti ir mane kaip tai daryti
Samanta, jau tavo foto tobuleja kuo toliau tuo labiau Kuo toliau tuo graziau Va is paskutiniu man patiko
Tik pastatai cia kazkaip i centra virsta... Va kaip to isverngti as nezinau...O gal cia spec efektas? Gal fotkinai su "zuvies akim"?
Antra foto kazkaip nekabina... Noretusi idomesnes kompozicijos
Su katedros bokstu irgi faina nuotraukyte, gal apacioje plyteliu palikciau maziau...
Uauuu, Rimulka, na ir momentas pagautas
Tik nepyk, man atrodo, kad su spalvom perspausta truputi
Himalaja, sveika isijungus i musu buri
Tosk, man sita su varvekliukais LAAAAABAAAAI patiko
Iliuzija, labai smagi rudeniska nuotraukyte , tik truputi reiketu patiesinti, nes stulpas virsta i sona, datos nereiktu... ir bent as fotkindama fotika siek tiek i desine pasukciau...
Kur pradingo, rsaulyte Labai pasiilgstu jos kometrau
Rudaake, labai faini lasiukai Kaip tu taip spalva pakeitei? Su PS?Prasau pamokinti ir mane kaip tai daryti
Samanta, jau tavo foto tobuleja kuo toliau tuo labiau Kuo toliau tuo graziau Va is paskutiniu man patiko
Tik pastatai cia kazkaip i centra virsta... Va kaip to isverngti as nezinau...O gal cia spec efektas? Gal fotkinai su "zuvies akim"?
Antra foto kazkaip nekabina... Noretusi idomesnes kompozicijos
Su katedros bokstu irgi faina nuotraukyte, gal apacioje plyteliu palikciau maziau...
Himalaja, sveika isijungus i musu buri
Tosk, man sita su varvekliukais LAAAAABAAAAI patiko
Iliuzija, labai smagi rudeniska nuotraukyte , tik truputi reiketu patiesinti, nes stulpas virsta i sona, datos nereiktu... ir bent as fotkindama fotika siek tiek i desine pasukciau...
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 15:44)
O rsaulyte tikrai senokai nebuvo uzsukusi
ciburaska, ačiū
Pastatai šiek tiek griūna. Sutinku, kad reikia patiesinti. Bet bendras vaizdas neblogas O kas dėl žuvies akies-ne, nenaudojau. Juk su muiline fotkinau
p.s. mano žinutės į až negavai
O rsaulytė gal atostogauja. Senai buvo ir prisijungus
Pastatai šiek tiek griūna. Sutinku, kad reikia patiesinti. Bet bendras vaizdas neblogas O kas dėl žuvies akies-ne, nenaudojau. Juk su muiline fotkinau
p.s. mano žinutės į až negavai
O rsaulytė gal atostogauja. Senai buvo ir prisijungus
QUOTE(eglevilk @ 2006 10 31, 15:25)
Man labai grazu, noreciau ir as taip moketi
tai ir maniau, kad niekada nepavyks man tu lasiuku pagauti Cia man tegis fotografavau su islaikymu 1/2500 - 3000 , f3,5 - 5 ir gaudziau
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 16:44)
Sveiki, fotografai
Spalvyte su PS koregavau, bet ten tik ryskinau arba blankinau tai kazkaip ir spalvas pakaitaliojo
Spalvyte su PS koregavau, bet ten tik ryskinau arba blankinau tai kazkaip ir spalvas pakaitaliojo
Man jau konkreciai "negera" Net i masina isedus negaliu nusiraminti Gerai, kad vyras is namu dar neveja
Sveiki, esu cia naujoke, bet va fotografija ir as susidomejau Noreciau parodyti keleta savo foto ir sulaukt ivertinimu
Beja gal kas nors zino kaip galima is nuotraukos data pasalinti?
Beja gal kas nors zino kaip galima is nuotraukos data pasalinti?
sveiki
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 31, 14:44)
zinomu, kad nepykstu, juk sakau, kad mokinuosi, todel man tavo komentaras tik i nauda siaip pati pastebejau, kad persistengiau nemoku as grazios melsvos spalvos padaryt, reikes pabandyt dar... nes naturalioj nuotraukoj geltona spalva gavos, nes puodukas geltonas
Rudaake, grazus lasiukai