Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Samanta @ 2006 10 30, 17:50)
Dar kelios naktinės Vilniaus foto  4u.gif  ax.gif

user posted image
user posted image
p.s. Iliuzija``, išduok paslaptį, kaip "pagauni" lašiuką blush2.gif Nu niekaip man nepavyksta. Visas fonas išsilieja  doh.gif

vo sitos fainos;)
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 10 30, 18:01)
vo sitos fainos;)

Dėkui dėkui rolleyes.gif
O tos naktinės nefainos buvo blush2.gif hihihi.gif

p.s. šiek tiek ne į temą...bet...gal kas žino kaip ir kur galima būtų susikurti mokamą internetinį fotografijų puslapiuką g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 30 spalio 2006 - 18:09
QUOTE(Samanta @ 2006 10 29, 20:08)
Sveikutės  4u.gif Gražių foto pridėjusios. Dirbat  thumbup.gif O mes vakar su vyru naktinį Vilnių pafotkinom. Pirmi bandymai. Foto visiškai nekoreguotos  rolleyes.gif Klaidų matau  ax.gif

user posted image
sitoj reikia nukirpti ta kaireje puseje masina ir sakyciau truksta ryskumo.
user posted image
sita galetu buti sviesesne, bet tada turbut izdegtu sviesos....

Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 30, 17:50)
p.s. Iliuzija``, išduok paslaptį, kaip "pagauni" lašiuką blush2.gif Nu niekaip man nepavyksta. Visas fonas išsilieja  doh.gif

Gerai butu, kad galeciau atsakyt doh.gif
Nusistaciau macro rezima ir tupejau prie vonios priklaupus biggrin.gif Ir viskas blush2.gif
Dar bandziau, tai visai neblogu dar lasu padariau cool.gif
Atsakyti
Nugis biskuli primeditavau prie ciaupo lotuliukas.gif Ikeliu savo sedevrus, nera jie tobuli, bet as sau einu medalio nukalt lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Achiu Baubui. Bandysiu.
Atsakyti
Sveiki visi, gal kas girdėjote atsiliepimų ape Olimpus E400, o gal geriau rinktis Canon, patarkit, labai noriu fotoparato, tai bus mano pirmasis.
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2006 10 31, 12:10)
Sveiki visi, gal kas girdėjote atsiliepimų ape Olimpus E400, o gal geriau rinktis Canon, patarkit, labai noriu fotoparato, tai bus mano pirmasis.

canon.
uz kokia suma zadi pirkti?
Atsakyti
2000-2500
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 31, 00:08)
Nugis biskuli primeditavau prie ciaupo  lotuliukas.gif  Ikeliu savo sedevrus, nera jie tobuli, bet as sau einu medalio nukalt  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

man tai gražu bigsmile.gif labai labai. Pati bandžiau tuos lašiukus nufotkint, tai nelabai išėjo, per tamsios gavosi nuotraukos ir sunkiai pagaut sekėsi tą lašiuką.
Biškį apleidau jus, sergam su dukryte.O jūs šaunuolės kokių grožybių prifotkinusios. Mokytis ir mokytis iš jūsų rolleyes.gif Ir temos gražiai pirmus psl. sutvarkėt, mūsų vadei Rsaulytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reenata manau Canon geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2006 10 31, 12:16)

http://www.vilbrafot...?id=87&pid=7360
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 10 31, 11:54)

gal biškį per brungus, o juk dar objektyvo reik ax.gif
Atsakyti