Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

stebiuosi Rsaulytes sumanumu - aš su GIMP išsididinau tą savo nuotrauką, bandžiau bandžiau išnaikint tą juodulį (kopijuot žydrą dangų ir įdėt vietoj esančio juodo) - niekaip sad.gif nesugebu atitaikyt nors tu ką sad.gif
vyras atgabeno PShopą (dar neįsidiegiau), bet sakė, kad ten tas pats bus sad.gif jis pažiūrėjo ir susirodė jam, kad GIMP'as patogeesnis, daugiau funkcijų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 18 spalio 2006 - 11:40
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 18, 12:27)
Sfinxute,
pirmoj nuotraukoj tai tiksliai reikejo vertikaliai fotografuot.. gele juk vertikali, ir butu daug aiskiau, kaip ji atrodo smile.gif  nes dabar tik gabaliukas matosi..  mirksiukas.gif

o zarijas gal kiek is arciau, kad tu juodumu aplink maziau butu..  g.gif ir gal dar ryskumo joms truksta.. zinai, man ta ankstesne tavo nuotrauka, kur liepsnos, daug labiau patinka  ax.gif

berniukas.. hmm.. hmm..  biggrin.gif gal jam fono tvarkingesnio  g.gif  arba tada irgi vertikaliai, kad krastuose nebutu tusciu vietu. ir rankos tada tilptu  smile.gif

Ačiū už pastabas 4u.gif

Toj, pirmoj, tai norėjau tik tą žiedą nufotografuoti, bet pamaniau kad, jei bus šalia kažkokio žalio fono, labiau matytsis, tas baltumas g.gif

privargau aš su tom žarijom, tiek karštą buvo biggrin.gif kai pasikeisiu objektyvą, va tada gal bus geriau g.gif

vaiką vos pagavau biggrin.gif bet tarkim pati įdėja gerai? akys? g.gif

ar galiu dar porą įdėti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 18, 12:36)
stebiuosi Rsaulytes sumanumu - aš su GIMP išsididinau tą savo nuotrauką, bandžiau bandžiau išnaikint tą juodulį (kopijuot žydrą dangų ir įdėt vietoj esančio juodo) - niekaip sad.gif nesugebu atitaikyt nors tu ką sad.gif
vyras atgabeno PShopą (dar neįsidiegiau), bet sakė, kad ten tas pats bus sad.gif

smile.gif nenusimink taip is karto. nemazai pasitreniruot reikia, kad gerai padarytum. as jau gal pora metu tokius dalykelius darau, tai kazkiek igudau smile.gif gal pradzioj pabandyk kur nors paprastesnese vietose, kur tie atspalviai nera tokie svarbus.. vis pasireguliuok dydi to kursoriaus, opacity, pamatysi, kaip kas veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 18, 12:40)
ar galiu dar porą įdėti?  blush2.gif  g.gif  [/i]

zinoma dek, juk ir kitos is pastabu mokosi mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai, va dar pora bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kas keisčiausia, kad paėmus ir nukopijavus išdidintą plotelį ir jį įterpus visai šalia, spalva skiriasi blink.gif
Atsakyti
Laukiu nuomoniu.. (kad horizontas kreivas, jau zhinau ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 18 spalio 2006 - 12:42
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 18, 13:39)
Laukiu nuomoniu.. (kad horizontas kreivas, jau zhinau ax.gif )
user posted image

man labai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir spalvos, ir ryskumas, ir fonas, ir modeliukas mirksiukas.gif apie horizonta jau nieko nebesakau biggrin.gif

Sfinxute

pirmoj lasiuku nuotraukoj tai nelabai randu, kas ten rysku butu.. atrodo, niekas nesufokusuota g.gif vidury gal kiek ryskiau, bet vis tiek truksta..
trecioj nuotraukoj irgi panasiai, tik cia tam tamsiam plote ryskiau.. as gal siulyciau fotografuot tiesiai i stikla, aparata lygiagreciai jam laikant.. tada visi turetu buti ryskus. panasiai, kaip vidurinej nuotraukoj smile.gif tik cia reikia ziuret, kad lasiukus fokusuotu, o ne kazka uz stiklo smile.gif toj antroj nuotraukoj lyg medis matosi uz stiklo, ar ne? jei nuotrauka sviesesne butu, visai idomus vaizdelis butu (dar kompozicija kitokia pasirinkus) mirksiukas.gif

as irgi lasiuku esu pafotkinus

user posted image

user posted image

biggrin.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 18 spalio 2006 - 13:19
Rsaulyte, ačiū dar kartą 4u.gif aš čia visaip vartaliojau fotiką, bandžiau kaip kas atrodo biggrin.gif sakyk, o tavo lašiukai fotografuoti su kokiu objektyvu? kažkur skaičiau kad ir 18/55 galima gražiai nufotografuoti su makro rėžimu g.gif kaip jį nusireguliuoti? g.gif
Atsakyti
Ei, pasakykit jūs man, ar labai smarkiai čia su Photoshop nuotraukytės apdirbtos?
Vilkaa nuotraukos

Man jos wub.gif
Atsakyti
Na merginos, man jau su savo fotkem geda cia rodytis doh.gif
Mano modeliukas, ant kurio as mokausi ax.gif Ar imanoma tokias nuotraukas su seseliais kazkaip taisyti ar is kart i recicle bin'a mest? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 18 spalio 2006 - 13:32
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 18, 14:26)
Rsaulyte, ačiū dar kartą  4u.gif  aš čia visaip vartaliojau fotiką, bandžiau kaip kas atrodo  biggrin.gif  sakyk, o tavo lašiukai fotografuoti su kokiu objektyvu? kažkur skaičiau kad ir 18/55 galima gražiai nufotografuoti su makro rėžimu  g.gif kaip jį nusireguliuoti?  g.gif

as cia jau su makro objektyvu Sigma 105mm f/2.8 EX DG Macro.
esu tikra, ir su 18-55 gerai pavyktu, ypac kaip ta, kur is toliau. prizoomink, kiek leidzia, nustatyk didziausia skyle, laikyk tiesiai aparata, ir fokusuok. kaip jau sakiau, uzstacius Manual Focus, galima is siek tiek arciau fotkint, nei Auto focus.

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2006 10 18, 14:27)
Ei, pasakykit jūs man, ar labai smarkiai čia su Photoshop nuotraukytės apdirbtos?
Vilkaa nuotraukos

Man jos  wub.gif

aha, nemazai apdirbtos biggrin.gif

ir labai graziai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2006 10 18, 14:28)
Na merginos, man jau su savo fotkem geda cia rodytis  doh.gif
Mano modeliukas, ant kurio as mokausi  ax.gif  Ar imanoma tokias nuotraukas su seseliais kazkaip taisyti ar is kart i recicle bin'a mest?  blush2.gif

user posted image

na na, kokia dar geda smile.gif

aisku, daug geriau, kei jokiu seseliu nesimato biggrin.gif cia jau su apsvietimu reikia dirbt. bet kad taip jau isejo, tai va ka padariau:

user posted image

tik zinai, kas tavo nuotraukoj nelabai gerai? tai, kad desine berniuko akis daug ryskesne uz kaire.. turetu atvirksciai buti mirksiukas.gif ir dar ja truputi prikirpau virsuj ir desinej, ir apacioj kiek vaizdo truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 18 spalio 2006 - 13:46