Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 30, 12:10)
Klausimelis: kokiu rezhimu fotkinti tamsioje patalpoje (pvz. klube), kad nuotraukos gautusi ryshkios, shviesios???  g.gif
dekui uzh ats 4u.gif

atidarai diafragma
uzstatai ISO kiek imanoma daugiau
islaikymas ~1/30
ir pirmyn...be blico
jei su blicu tai tai aperture priority pasidaryk, atdiaryk diafragma ir pamazink iso...
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 29, 22:48)
Ir dar, mane blondine, klin klin, apsvieskit kaip cia iseina islaikymas pas mani: yra nuo 4" iki 4000, tai cia kaip iseina tomis sekundemis?  doh.gif

4" reiskias 4sekundes:))
4000 reiskias 1/4000s
va taip vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 29, 19:39)
Samanta, man pirmoje nuotraukoje grazhiai spalvos atrodo thumbup.gif Kokius buvai uzhdejus nustatymus?

Ech...pirmi bandymai. Ir...batarkės dar nusėdo, kai norėjau "pažaist" su atspindžiais upėje.
O buvau nustačiusi tiesiog naktinį rėžimą. Nežinau nei kokie ISO ir t.t. Juk muilinė blush2.gif Bet mano manymu visai nieko išėjo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 30, 15:47)
Ech...pirmi bandymai. Ir...batarkės dar nusėdo, kai norėjau "pažaist" su atspindžiais upėje.
O buvau nustačiusi tiesiog naktinį rėžimą. Nežinau nei kokie ISO ir t.t. Juk muilinė  blush2.gif Bet mano manymu visai nieko išėjo  blush2.gif  biggrin.gif

Man ir patiko thumbup.gif

Tiesa savaitgaly kai buvau pas mb mamule, tai uzhsiminiau, kad pradejau zhiurinetis stovo, nes tipo padetu grazhesnes foto padaryti ax.gif Tai jos sugyventinis tyliai ishejo is kambario ir gryzho po keliu minuchiu su stovu. Na senutis jis, bet neklebantis, tai dzhiaugiaus kaip kokia brangenybe gavus buchiau lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Baubazz @ 2006 10 30, 13:45)
4" reiskias 4sekundes:))
4000 reiskias 1/4000s

Aciu tau uz patarimus mirksiukas.gif
O tas sekundes tai vakar issiaiskinau, tik pasirodo, kad pas mane yra net iki 30" blink.gif tai cia kada ka reiktu su tokiu islaikymu fotografuoti? g.gif O prie 4000 tai tamsu gaunasi. Gal gali pasufleruoti kada koki islaikyma geriau rinktis? ax.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif

nu as siandien irgi su vandeniu zaidziau biggrin.gif

pagaut lasiuko nuo9krano nepavyko, kazkaip neusfokusuoja man to lasiuko schmoll.gif

bet tada lengvesni varianta pasirinkau ir gaudziau krentancius lasiukus i puoduka biggrin.gif paskui truputi pazaidziau su PS ax.gif
na ryskumo zinoma truksta, bet kaip pirmas bandymas, tai gerai bigsmile.gif

user posted image

lauksiu komentaru, kaip graziau isgaut vaizda, nes matau, kad nera gera kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 30, 13:28)
Aciu tau uz patarimus  mirksiukas.gif
O tas sekundes tai vakar issiaiskinau, tik pasirodo, kad pas mane yra net iki 30"  blink.gif  tai cia kada ka reiktu su tokiu islaikymu fotografuoti?  g.gif  O prie 4000 tai tamsu gaunasi.  Gal gali pasufleruoti kada koki islaikyma geriau rinktis?  ax.gif

na 30s kada visiskai tamsu, pasistatai fotika ant trikojo ir pirmyn,
1/4000 kada labai sviesu...
as dazniausiai fotkinu nusistates aperture priority, pasirenku diafragma kokius 6 ar 7 ir jis pats parenka islaikyma....
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 30, 13:17)
O buvau nustačiusi tiesiog naktinį rėžimą. Nežinau nei kokie ISO ir t.t. Juk muilinė  blush2.gif Bet mano manymu visai nieko išėjo  blush2.gif  biggrin.gif

Netgi labai gerai isejo bigsmile.gif
Ne tokia ir prasta ta musu muiline bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2006 10 30, 15:29)
na 30s kada visiskai tamsu, pasistatai fotika ant trikojo ir pirmyn,
1/4000 kada labai sviesu...
as dazniausiai fotkinu nusistates aperture priority, pasirenku diafragma kokius 6 ar 7 ir jis pats parenka islaikyma....

Irgi labiau su A praktikuoju, bet idomu viskas ax.gif
O pvz. kodel prie A rezimo man yra nuo 2,8 iki 8, o kazkuriame kitame (nebezinau dabar kokiame blush2.gif ) iki f11. Reiks patikrint smile.gif
Atsakyti
Kaip jums šitas daikčiukas atrodo? Gal ką nors žinote apie firmą Hama?
user posted image

BMS parduotuvėse akcija:
Kameros trikojis "Star 5", sidabrinis
GAMINTOJAS: Hama
KODAS: 5046104105
GARANTIJA: 12
Kaina: 39,99 Lt

Greičiausiai bus nedidukas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 30 spalio 2006 - 14:20
Sveiki, prisijungiu prie jūsų, seniai svaigstu fotografija, tačiau iki šiol tenka Casio Exilim EX- Z40 tenkintis, svajoju apie geresnį, aišku smile.gif
Iškart įmetu keletą foto:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pasiskaičius jūsų temą pamačiau savo klaidas- daug kur ryškumo trūksta, kompozicija prasta, bet kartu tikiuosi tobulėti smile.gif
Kol kas nuotraukų neapdirbinėju, nors su PS dirbti moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 30, 15:01)
Kaip jums šitas daikčiukas atrodo? Gal ką nors žinote apie firmą Hama?
user posted image

BMS parduotuvėse akcija: 
Kameros trikojis "Star 5", sidabrinis 
GAMINTOJAS: Hama
KODAS: 5046104105
GARANTIJA: 12
Kaina: 39,99 Lt

Greičiausiai bus nedidukas  g.gif

max 106cm
min 36

o ar jis geras ar blogas nepamacius negaliu nieko pasakyti...
siaip interneto parduotuvese 15eur kainuoja
Atsakyti
Dar kelios naktinės Vilniaus foto 4u.gif ax.gif

user posted image

user posted image

p.s. Iliuzija``, išduok paslaptį, kaip "pagauni" lašiuką blush2.gif Nu niekaip man nepavyksta. Visas fonas išsilieja doh.gif
Atsakyti