Sveiki visi. Smagu daug naujų nuotraukyčių pažiūrėti. pati visai nespėju nei fotografuoti, nei instrukcijos normaliai išsistudijuoti. Na bet ateis žiema, daugiau laiko bus namie tūnoti, dažniau ir prie jūsų prisijungsiu. Kol kas apsriboju tuo, kad sąžiningai viską perskaitau
sveikos merginos
noreciau prisijungti prie jusu, labai patinka fotografuoti, tik dar daug reik ismokt tikiuosi su jusu pagalba tai padaryti
noreciau prisijungti prie jusu, labai patinka fotografuoti, tik dar daug reik ismokt tikiuosi su jusu pagalba tai padaryti
QUOTE(Kelsey @ 2006 10 29, 10:43)
As irgi prisijumgiu prie jusu
Megstu kartais patofografuoti. Fotoparatas mano labai paprastas, esu megeja
cia pora mano foto is vasaros
Megstu kartais patofografuoti. Fotoparatas mano labai paprastas, esu megeja
cia pora mano foto is vasaros
Na tik nesupyk daba bet savo neprofesionalia akimi paskaysiu kad pirmoji tai isvis nesuprantama ka nroejai isryskinti.. kitos panasiai...
na suprantu kad savos fotkintos fotkes grazios jei jau cia dedi, bet aij daugaiu nedristu ne kritikuot.
Kas galetumet pasakyt kaip su PS apkarpyti nuotraukas
QUOTE(Tosk @ 2006 10 29, 16:12)
Kas galetumet pasakyt kaip su PS apkarpyti nuotraukas
Tuoj pasirink ta toki kvadrateli su punktyrine linija, r tiesiog pazymek nuotraukos dali kruia nori nukirpti tada atsidaryk new file ir paste.
Jei nori apkrapyti taisyklimgai, jei ne tada naudoti reikia kitus budus .
QUOTE(Ornellitta @ 2006 10 29, 15:52)
Na tik nesupyk daba bet savo neprofesionalia akimi paskaysiu kad pirmoji tai isvis nesuprantama ka nroejai isryskinti.. kitos panasiai...
na suprantu kad savos fotkintos fotkes grazios jei jau cia dedi, bet aij daugaiu nedristu ne kritikuot.
ne nepykstu kritikos reikia. Meginsiu greitu laiku mokintis pagal taisykles nuotraukas daryt, o dabar kolkas visos buvo bele. Bet man grazios sitos foto, spalvytes ypac
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 29, 18:00)
Man labai gražu
Čia biškį Photoshopu pataisyta, ar ne?
QUOTE(Ginija @ 2006 10 29, 18:10)
Ne photoshopo, o Coreliu truputeli paryskinau, taip sakant- pazaidziau
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 29, 18:11)
Ne photoshopo, o Coreliu truputeli paryskinau, taip sakant- pazaidziau
Šiaip ar taip man vistiek gražu
Ankščiau klausiau, bet pasikartosiu. Rūpi knygą apie Photoshopą LT kalba nusipirkt (anglų k. turiu). Ar yra pasirinkimas, jei taip - kokią rekomenduotumėte?