Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 27, 04:09)
Aciu wub.gif  Vieta is ties labai grazi ir paciame Vilniuje. Deje zvejoti ten nera galimybiu, bet pajodineti, skaniai pavalgyti visuomet prasom.

As pasigirsiu... Pagaliau isigijau Canon EOS 400... ir labai laukiu kada galesiu ji isbandyti visaip... Kiek jau "zaidziau" su juo, jauciu, kad man labai zoomo truksta su kitiniu objektyvu blush2.gif

Ciburaska, tikrai grazios foto wub.gif As tiek girdejus apie ta vieta, bet niekada neteko pabuvoti, o va dabar isvydau thumbup.gif
Sveikinu su puikiu pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
Mano grožybė smile.gif

Truputį pakoregavau, pakarpiau. Prašom vertinti

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif labai graži gėlė wub.gif bet pati nuotrauka... mano manymu galėtų būti gražesnė blush2.gif pačio žiedo ryškumo trūksta, neaišku, į ką sufokusuota
jei ji tau prieinama, įvairesnių kompozicijų pamėgink padaryt bigsmile.gif ar foną kokį vienalytį parinkt ax.gif (na, bent jau man taip norėtųsi)
aplink tokia "makalynė" lyg ir atrodo g.gif

o kaip ši gėlė vadinasi? bigsmile.gif

man labai patinka tie kur tarp didelių žiedlapių ir kuokelių, net nežinau, kaip pavadinti biggrin.gif
su tokiu gražiu žiedu norėtųsi daugiau "pažaidimo" bigsmile.gif
Atsakyti
Čia pasiflora

Nebežydi jau sad.gif Ir fotografuota su senutele muiline, kuri nefotografuoja taip kaip norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhe: 28 spalio 2006 - 12:26
Melancholiškai rudeniška nuotrauka (nekoreguota) ax.gif
user posted image
Atsakyti
Paskutinė foto dvelkia tokia mistika.. Užburianti foto.. Žiūrėčiau ir žiūrėčiau...
Atsakyti
labukas mirksiukas.gif ikeliu keleta foto kaip siandien atrode jura wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Vis bandau pagauti laseli, nu bet nesigaudo jis man doh.gif Ar galit pasufleruoti kokia diafragma, islaikyma, uzrakto paleidimo greiti nusistatote fotografuodamos makro funkcijoje? Ir ar taip is labai arti reikia fotografuot, fotika paskui po vandens pakisciau lotuliukas.gif
Dar vis bandau susidraugauti su savo fotoaparatu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 28, 16:50)
Melancholiškai rudeniška nuotrauka (nekoreguota)  ax.gif
user posted image

Super.. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

sveikutes ar priimsit mane i savo buri. iskart pasisakau kad esu tik megeja ir fotografuoju paprastu mini miu blush2.gif taciau kartais gaunasi tikrai grazios nuotraukytes 4u.gif

ir dar wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 29 spalio 2006 - 02:23
QUOTE(Ginija @ 2006 10 28, 15:50)
Melancholiškai rudeniška nuotrauka (nekoreguota)  ax.gif
user posted image

Patinka... Kazkaip susimastyti vercia... liudna darosi... Velines, ruduo jau baigiasi...
Tik man noretusi, kad takelis is kurio nors apatinio kampo isvinguriuotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 10 27, 16:11)
Tosk, dėl tų grybukų...O fotoaparate yra kur reguliuoti Metering mode?  Va paaiškinimai su pavyzdžiais.
http://photospot2004...g-metering.html  ir http://www.cambridge...ra-metering.htm

o dėl pirmos foto manyčiau reikia diafragmą pareguliuoti
http://en.wikipedia.org/wiki/F-number

Achiu! Man kaip tik neaishkus tas Metering mode. Reikes pasiskaityti tavo nuorodas, o jei nesuprasiu mb tures ishversti biggrin.gif
Del tos pirmosios... Jinai paveiksluota su macro, o ten jau nenebegalima reguliuoti diafragmos. Uzhtat ir kyla klausimas - ar tokius didesnius grybus paveiksluoti ant macro, ar ant diafragmos reguliavimo rezhimo g.gif

Sedzhiu sau kalnuose, nosy i lauka ishkishti nemalonu - sninga... Tad y kalnus paveiksluot nekilsiu. Vakar tik prie upes buvau nusileidusi, tai galiu pasidzhiaugti, kad man pavyko tas vandens efektas thumbup.gif Nors ir teko klampoti per pusmetriny sniega doh.gif
Atsakyti
As irgi prisijumgiu prie jusu smile.gif
Megstu kartais patofografuoti. Fotoparatas mano labai paprastas, esu megeja smile.gif

cia pora mano foto is vasaros verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ooo dieve kokios dideles foto blush2.gif
Atsakyti