Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

Reikalingi patarimai...
Jeigu paveiksluoju koky didely gryba su macro, man sufokusuoja ne visa jy... Tai kota, tai galva... Bet niekad visa gryba. Gal geriau fotkint per A nei su Macro rezhimu???
user posted image

Ir va shita nuotrauka... Tie grybukai buvo tamsiame kelme. Tai kai juos sufokusuoju, visas vaizdas virs kelmo tampa pernelyg shviesus. Ar yra galimybe nupaveiksluot su normalesnem spalvom?

user posted image
Atsakyti
Labas, fotografai mirksiukas.gif
Jungiuos ir as i Jusu gretas, bandysiu tapti fotografe tongue.gif
Isigijau tik kelias dienas fotoaparata Fujifilm S6500 tai bandau mokytis doh.gif
gal kas turite irgi toki pat? Ir kaip jis, Jusu, jau profesionalu, nuomone mirksiukas.gif

Didziausias dabar man klausimas - kaip tinkamai parinkti diafragma, t.y. kada kokia parinkti. Pas mane yra nuo 2,8 iki 8 (atrodo, o gal ir apsimelavau)

bandziau fotografuoti kambaryje ivairius daiktus, na kazkaip neuzfokusuoja man gerai...

Zodziu esu dar visai zalia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 25, 10:31)
Ciburaska labai grazhios foto wub.gif Net manishkiui parupo, kur chia taip grazhu LT ir... ar nera salia galimybes pazhvejot lotuliukas.gif

Aciu wub.gif Vieta is ties labai grazi ir paciame Vilniuje. Deje zvejoti ten nera galimybiu, bet pajodineti, skaniai pavalgyti visuomet prasom.

As pasigirsiu... Pagaliau isigijau Canon EOS 400... ir labai laukiu kada galesiu ji isbandyti visaip... Kiek jau "zaidziau" su juo, jauciu, kad man labai zoomo truksta su kitiniu objektyvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 27, 12:20)
Didziausias dabar man klausimas - kaip tinkamai parinkti diafragma, t.y. kada kokia parinkti. Pas mane yra nuo 2,8 iki 8 (atrodo, o gal ir apsimelavau)

Sveika, mirksiukas.gif
paskaityk čia http://www.supermama...?...124512&st=0 šios temos pirmam puslapyje Čiburaška sudėjo daug naudingos informacijos - čia apkalbėtos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 27 spalio 2006 - 12:12

Aciuks mergiukai mirksiukas.gif
Tuoj pradesiu ir as ideti savo meno sedevrus jusu kritikai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ciburaska sveikinimai su nauju pirkiniu 4u.gif Linkiu daaaug grazhiu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
Tosk, dėl tų grybukų...O fotoaparate yra kur reguliuoti Metering mode? Va paaiškinimai su pavyzdžiais.
http://photospot2004...g-metering.html ir http://www.cambridge...ra-metering.htm

o dėl pirmos foto manyčiau reikia diafragmą pareguliuoti

http://en.wikipedia.org/wiki/F-number
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 27, 13:09)
As pasigirsiu... Pagaliau isigijau Canon EOS 400... ir labai laukiu kada galesiu ji isbandyti visaip... Kiek jau "zaidziau" su juo, jauciu, kad man labai zoomo truksta su kitiniu objektyvu blush2.gif

Sveikinu 4u.gif
Pasakosi mums visus jo privalumus prieš 350D ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 27, 12:09)

Smagu thumbup.gif Prie sveikinimų ir aš prisidedu. Lauksim naujų nuotraukyčių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 27, 12:09)

oj, tai labai sveikinam... 4u.gif
laukiam šviežių fotkių... bigsmile.gif
Atsakyti
dejavu, fainos foto is Latvijos wub.gif Pirma nuotrauka gal i Rundales dvaro?

Tosk, kur tu dar grybus randi?

Aciu visom uz svekinimus wub.gif Pati esu labai laiminga biggrin.gif
Kol kas skaitau beveik 200 psl instrukcija ir nekantriai laukiu kol vyras atsidziaugs nauja technika biggrin.gif tongue.gif

Will, o privalumus pries 350D vargu, kad pasakysiu tongue.gif As pries tai fotkinau su muilinuku Canon PowerShot A70 tongue.gif Va su juo tik lygint ir galiu...
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 27, 17:25)
Will, o privalumus pries 350D vargu, kad pasakysiu tongue.gif As pries tai fotkinau su muilinuku Canon PowerShot A70 tongue.gif Va su juo tik lygint ir galiu...

Susimaišiau doh.gif
Lauksim naujų nuotraukų wub.gif
Atsakyti