Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 24, 22:38)
Sveikuciai mirksiukas.gif

Siandien bandziau zaisti su vandeniu kaip kazkada rsaulyte moke
Prasau ivertinti ax.gif

biggrin.gif

aha, o ar galetum dar surasyti, koks buvo islaikymas prie kiekvienos nuotraukos? ten, kur vanduo. tam treciam kriokly labiausiai matosi tai, apie ka rasiau.. fontane maziausiai g.gif

ir dar man patinka ta, kur takelis parke vingiuoja smile.gif tik buciau darius taip, kad tas takelis labiau is desinio apatinio kampo isvingiuotu, o ne is uz nuotraukos mirksiukas.gif

o gulbes tai man kazkaip siaip sau, psakysiu ax.gif smile.gif turbut tas bruzgynas paskutinese netinka man unsure.gif ir dar ryskumo truksta. pirmoji geriau, bet uodega netilpo, ir tas baltas dangus labai jau baltas smile.gif

va taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 24 spalio 2006 - 21:51
Čiburaška, labai graži vieta, kur čia toks grožis? (nžn, kas tas Belmontas blush2.gif )

ar krioklį apdorojai su PS?

o čia "sustok traukiny" 4u.gif prašom vertint rolleyes.gif
user posted image

ir skrend gervelės biggrin.gif
user posted image

šią vasarą buvau Ausrijoj, nuostabiuose kalnuose wub.gif dabar žiūriu fotkes doh.gif doh.gif doh.gif o kad būčiau turėjus nors tokių paprastų žinių,... kurias dabar turiu apie fotkinimą doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
dar truputį savo traukinį pakomentuosiu - galvojau, gal nukirpt tą dalį su mašina, bet man būtent patinka kad kelias vingiuoja nuo nuotraukos apatinio kairiojo kampo, nukirpus gautųsi nuo vidurio g.gif man nelabai žiūrisi tada kopmpozicija. nebent jei mašina "blaško dėmesį" galima būtų ją užklonuot g.gif
Atsakyti
dar truputį savo traukinį pakomentuosiu - galvojau, gal nukirpt tą dalį su mašina, bet man būtent patinka kad kelias vingiuoja nuo nuotraukos apatinio kairiojo kampo, nukirpus gautųsi nuo vidurio g.gif man nelabai žiūrisi tada kopmpozicija. nebent jei mašina "blaško dėmesį" galima būtų ją užklonuot g.gif

manuo nuomone traukinys jega. man patinka
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 10 24, 22:52)
dar truputį savo traukinį pakomentuosiu - galvojau, gal nukirpt tą dalį su mašina, bet man būtent patinka kad kelias vingiuoja nuo nuotraukos apatinio kairiojo kampo, nukirpus gautųsi nuo vidurio  g.gif man nelabai žiūrisi tada kopmpozicija. nebent jei mašina "blaško dėmesį" galima būtų ją užklonuot  g.gif

man irgi nesinori apacios nukirst, o ir ta masina man visai netrukdo.. net tustoka be jos butu smile.gif
as tik pagalvojau, kad galima dangaus nukirpt gabala, ir tada man formatas mielesnis.. ne toks kvadratinis smile.gif

user posted image

smagi nuotraulele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 24 spalio 2006 - 22:06
QUOTE(Baubazz @ 2006 10 24, 23:00)
manuo nuomone traukinys jega. man patinka
biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 24, 23:00)
man irgi nesinori apacios nukirst, o ir ta masina man visai netrukdo smile.gif
as tik pagalvojau, kad galima dangaus nukirpt gabala, ir tada man formatas mielesnis.. ne toks kvadratinis smile.gif

user posted image

smagi nuotraukele  thumbup.gif
ačiū, tikrai taip smagiau žiūrisi, o aš kažko bijojau dangaus nukirpt, kalno buvo gaila lotuliukas.gif

pati šiuo traukiniu važiavau thumbup.gif pro langą iškišus fotiką fotkinau biggrin.gif
Atsakyti
valiute, sitas tikrai daug geresnis thumbup.gif labai spalvos grazios, ir ryskumas pats tas. tik as vel siulyciau vertikaliai ji mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2006 10 24, 23:09)

pati šiuo traukiniu važiavau  thumbup.gif pro langą iškišus fotiką fotkinau  biggrin.gif

na taip, cia jau akivaizdu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
(o kur sitie kalnai ir tas traukinys?)
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 24, 21:45)
biggrin.gif

aha, o ar galetum dar surasyti, koks buvo islaikymas prie kiekvienos nuotraukos? ten, kur vanduo.  tam treciam kriokly labiausiai matosi tai, apie ka rasiau.. fontane maziausiai  g.gif

ir dar man patinka ta, kur takelis parke vingiuoja  smile.gif tik buciau darius taip, kad tas takelis labiau is desinio apatinio kampo isvingiuotu, o ne is uz nuotraukos  mirksiukas.gif

o gulbes tai man kazkaip siaip sau, psakysiu  ax.gif  smile.gif  turbut tas bruzgynas paskutinese netinka man  unsure.gif ir dar ryskumo truksta. pirmoji geriau, bet uodega netilpo, ir tas baltas dangus labai jau baltas  smile.gif

va taip  4u.gif

Labai aciu uz pastabas 4u.gif
Vandeni fotografuodama naudojau 1/10s islaikyma Rinkausi Exp -2, nes foto labai sviesios gaudavosi... ir dar su ISO zaidziau. Geriausias efektas su 50 (cia vandeni fotografuojant)

del takelio kaip ir ideja buvo tokia..., bet truputi nukrypau...
Atsakyti
ciburaska, man tavo foto patiko su "pasiliejusiu" kriokliu wub.gif Malačius mokaisi thumbup.gif O va manojoj muilinėj išlaikymų nėra verysad.gif
Papildyta:
Gal šiek tiek ne į temą blush2.gif bet juokas suėmė. Kaip tik ne perseniausiai diskutavom apie trikojus. Šiuo metu ieškau pirk stovą. Ieškojau...ir radau vieno trikojo aprašymą, kuriam rekomenduojamas maximalus aparatūros svoris 0 ax.gif

http://www.fotofabri...es-1969336.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 24 spalio 2006 - 23:30
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 25, 00:03)
Labai aciu uz pastabas  4u.gif
Vandeni fotografuodama naudojau 1/10s islaikyma Rinkausi Exp -2, nes foto labai sviesios gaudavosi... ir dar su ISO zaidziau. Geriausias efektas su 50 (cia vandeni fotografuojant)

smile.gif
aha, del Exp -2 irgi norejau paklaust:) nes nieko su juo nepadarius nuotraukos tikrai gerokai sviesesnes turejo but mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 25, 00:29)
ir radau vieno trikojo aprašymą, kuriam rekomenduojamas maximalus aparatūros svoris 0  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau kritikos šioms nuotraukoms.
user posted image user posted image

Pilies bokštą bandžiau tiesinti, bet matyt fotoaparatas kažkiek vaizdą iškreipia. Jei pasuku kiek, mažiukas bokštelis pradeda griūti...

user posted image user posted image

Šviestuvą tikriausiai reikėjo kitu kampu fotografuoti, įdomiau atrodytų g.gif

O kaip šitas trikojis. labai prastas macro nuotraukoms?
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 24, 23:14)
(o kur sitie kalnai ir tas traukinys?)

Austrijos Alpės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti