Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 09:48)
Kaip idomu bigsmile.gif Ir kaip sekesi portretines foto daryti?

Na žaidėm su įvairiausiais apšvietimais, žiūrėjom kas gaunasi mirksiukas.gif
Asmeniškai savo darytomis nuotraukomis nelikau labai patenkinta, nes pamačiau labiau vykusių variantų ax.gif Bet buvo įdomu wub.gif
Atsakyti
Koks nuostabus I-asis temos puslapis thumbup.gif Ačiū Rsaulytei ir Ciburaskai 4u.gif

Beje, su gimtadieniu, Ciburaska !!! 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 17, 22:46)
Na jus ir greitos, pleputes fotomanes biggrin.gif
Na naujoje temoje norisi siokia tokia praejusios temos santrauka ideti...

sauniai padirbejai thumbup.gif ploja.gif

beje, prisidedu prie sveikinimu user posted image

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 09:44)
Mano vakaryksciai darbeliai ax.gif

user posted image
user posted image
laukiu pastabu ax.gif

man tai visai patinka, kaip tas takelis nuvingiuoja thumbup.gif aisku, jei nebutu tu masinu, butu dar geriau mirksiukas.gif ir dar man ji kiek per sviesi atrodo g.gif norisi patamsint, kad ir zolej, ir lapuose daugiau spalvos butu. o kad sviesumas is karto geras butu, fotografuofama gali EV truputi i minusa pastumt (yra pas tave toks dalykas biggrin.gif ). ir bandai tol, kol gerai gaunasi smile.gif

o kastonus tai gal trupciuka paryskint reiktu g.gif ta priekini. ir ta zole pries ji man nepatinka biggrin.gif uztai kompozicija patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 18 spalio 2006 - 09:36
Jauchiu vienintelis mano fotkintas drugelis..kazhkaip neturiu kantrybes ishlaukti ax.gif arba gal per didele esu, vos mane pamate jie nuskrenda doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 18, 10:42)
Jauchiu vienintelis mano fotkintas drugelis..kazhkaip neturiu kantrybes ishlaukti ax.gif arba gal per didele esu, vos mane pamate jie nuskrenda doh.gif
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
taip taip.. turi prie ju artintis tyliai, letai, geriausia - pries veja, kad zmogiski kvapai neisgasdintu, ir dar saules neuzstot biggrin.gif
ir kartais labai arti prisileidzia biggrin.gif

o kokia spalviiiinga nuotrauka! smile.gif man tai patinka, kad pats drugelis ryskus (galva, antenos, o tie sparnu krasciukai ne taip labai kliuna), o fonas labai issiliejes. drugeliams toks fonas pats tas thumbup.gif tik dabar galvoju apie kompozicija.. kaip buna tradicinese drugeliu nuotraukose, jis cia tupetu labiau desinej pusej, ziuretu i kaire, ir butu atsukes sona i fotografa biggrin.gif tada graziai tos gyslos matosi, ir forma sparnu.. tai cia toks vienas variantas butu. o cia pas tave man lyg daugoka tuscios vietos desinej.. ka manai aie toki varianta:

user posted image

beje, cia citrinukas.. vinas mano mylimesniu drugeliu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 17, 21:48)
kaip gerai, kad suspejau i pirma puslapi naujos dalies  biggrin.gif
mat labai norejau ikelti va ka:

user posted image

parinkau keleta musu patalpintu ir visaip aptartu nuotraukeliu  biggrin.gif

ir man labai grazu paziuret thumbup.gif

jetau, kaip gražu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 17, 22:46)
Kas kuo fotografuoja (ieskau kolegu)

Kadangi neleidžia visko pacituoti, tai kitam sąrašiukui blush2.gif fotografuoju su Canon EOS 350 D
Papildyta:
dedu porą savo foto, laukiu kritikos. Foto nėra apkartpytos, kad žinočiau iš ko mokytis, kaip turi susidėlioti vaizdas bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 19 spalio 2006 - 07:00
Klausimas Canon EOS350 D fotoaparatų savininkėms. Kaip nustatyti, kad fotografuoti juodai baltas nuotraukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 06:02)
Mano irgi skaitmenine "muiline" ir niekur nesislepiu, o kaip tik ja isdidziai reklamuoju biggrin.gif Aisku geras fotikas, visokie spec. objektyvai gerai, bet zmogus, fotografuojantis juo, svarbiau  mirksiukas.gif Taip, kad, Samanta, nosiuka aukstyn didis.gif ir dar yra ka ir su tais "muilinukais" veikti ir kur tobuleti  photo.gif Taip friends.gif ?
Tai su kuo fotkini? rolleyes.gif Pareklamuok  biggrin.gif

Na, vistiek artimiausiu metu laaabai noriu isigyti kokį geresnį fotoapartą wub.gif O va manasis Nikon Coolpix 4600.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 18, 11:23)
Klausimas Canon EOS350 D fotoaparatų savininkėms. Kaip nustatyti, kad fotografuoti juodai baltas nuotraukas?  bigsmile.gif

Meniu-parameters- B/W 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 18, 11:26)
Meniu-parameters- B/W  4u.gif

aciuks.gif Dėkavoju aciuks.gif
Atsakyti
Sfinxute,
pirmoj nuotraukoj tai tiksliai reikejo vertikaliai fotografuot.. gele juk vertikali, ir butu daug aiskiau, kaip ji atrodo smile.gif nes dabar tik gabaliukas matosi.. mirksiukas.gif

o zarijas gal kiek is arciau, kad tu juodumu aplink maziau butu.. g.gif ir gal dar ryskumo joms truksta.. zinai, man ta ankstesne tavo nuotrauka, kur liepsnos, daug labiau patinka ax.gif

berniukas.. hmm.. hmm.. biggrin.gif gal jam fono tvarkingesnio g.gif arba tada irgi vertikaliai, kad krastuose nebutu tusciu vietu. ir rankos tada tilptu smile.gif
Atsakyti