QUOTE(Ispanė @ 2006 10 23, 12:58)
Tosk, mesk savo emeilo adresa, atsiusiu LT instrukcija
apie kokia instrikcija eina kalba? gal apie canon 350D?
gal tada ir man butu galima atsiust? X-iuke@xxx.lt
QUOTE(X-iuke @ 2006 10 23, 15:35)
apie kokia instrikcija eina kalba? gal apie canon 350D?
gal tada ir man butu galima atsiust? [COLOR=yellow]X-iuke@xxx.lt
gal tada ir man butu galima atsiust? [COLOR=yellow]X-iuke@xxx.lt
Nea... Mes Panasonicus turim
gaila
pas mus yra canonas, bet ash tik auto moku fotkint, manishkis neturi nei laiko nei kantrybes man aishkint
nors jis daro labai grazhias fotkes
pas mus yra canonas, bet ash tik auto moku fotkint, manishkis neturi nei laiko nei kantrybes man aishkint
nors jis daro labai grazhias fotkes
Ginija, ačiū. Pas mane Canon PowerShot A620, todėl pagalvojau, kad kas nors iš šios instrukcijos tiks ir man
Nuotraukų beveik neredaguoju, nes moku elgtis tik su PaintShopPro programa. O fotošopas man dar kol kas tamsus miškas
Imesiu dar keletą savo fotografuotų gėlių
O šitą norėčiau paryškinti, tik nemoku, nes šiek tiek paplaukęs vaizdas
Nuotraukų beveik neredaguoju, nes moku elgtis tik su PaintShopPro programa. O fotošopas man dar kol kas tamsus miškas
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 13:41)
Ginija, ačiū. Pas mane Canon PowerShot A620, todėl pagalvojau, kad kas nors iš šios instrukcijos tiks ir man
Valiute, gal išeitų fotografuoti iš kiek toliau, nes atrodo nelabai susifokusavo, arba diafragmą pabandyti pareguliuoti, kad visi dobilo apeliai būtų daugmaž ryškus. Manau gražiau atrodytų...
O spalvos buvo redaguotos?
QUOTE(dejavu @ 2006 10 23, 13:34)
Valiute, gal išeitų fotografuoti iš kiek toliau, nes atrodo nelabai susifokusavo, arba diafragmą pabandyti pareguliuoti, kad visi dobilo apeliai būtų daugmaž ryškus. Manau gražiau atrodytų...
Ačiū už patarimus
Spalvos neredaguotos
Štai kitas mano dobilėlis
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 17:35)
Shitas dayg grazhesnis uz pirmajy
Va, dar vienas mano darbas, cia vaizdas iškirptas. Be to fotodrafuota velai vakare iš važiuojančios mašinos
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 16:53)
Va, dar vienas mano darbas, cia vaizdas iškirptas. Be to fotodrafuota velai vakare iš važiuojančios mašinos
Labai faina fotke man
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 15:53)
Na bet kaiptokius žaibus pagaut foto?
na idesiu dar viena savo nuotraukyte, apkarpyta, pasarpinta, ir spalvos siek tiek paryskintos ir dar fonas pakoreguotas.