Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

Tosk, mesk savo emeilo adresa, atsiusiu LT instrukcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispanė @ 2006 10 23, 12:58)
Tosk, mesk savo emeilo adresa, atsiusiu LT instrukcija  4u.gif

apie kokia instrikcija eina kalba? gal apie canon 350D? blush2.gif
gal tada ir man butu galima atsiust? X-iuke@xxx.lt
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 23 spalio 2006 - 12:03
QUOTE(X-iuke @ 2006 10 23, 15:35)
apie kokia instrikcija eina kalba? gal apie canon 350D?  blush2.gif
gal tada ir man butu galima atsiust? [COLOR=yellow]X-iuke@xxx.lt
4u.gif

Nea... Mes Panasonicus turim ax.gif
Atsakyti
gaila sad.gif

pas mus yra canonas, bet ash tik auto moku fotkint, manishkis neturi nei laiko nei kantrybes man aishkint schmoll.gif
nors jis daro labai grazhias fotkes wub.gif
Atsakyti
Ginija, ačiū. Pas mane Canon PowerShot A620, todėl pagalvojau, kad kas nors iš šios instrukcijos tiks ir man ax.gif

Nuotraukų beveik neredaguoju, nes moku elgtis tik su PaintShopPro programa. O fotošopas man dar kol kas tamsus miškas ax.gif
Imesiu dar keletą savo fotografuotų gėlių rolleyes.gif
user posted image

O šitą norėčiau paryškinti, tik nemoku, nes šiek tiek paplaukęs vaizdas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 13:41)
Ginija, ačiū. Pas mane Canon PowerShot A620, todėl pagalvojau, kad kas nors iš šios instrukcijos tiks ir man ax.gif

Nuotraukų beveik neredaguoju, nes moku elgtis tik su PaintShopPro programa. O fotošopas man dar kol kas tamsus miškas ax.gif
Imesiu dar keletą savo fotografuotų gėlių rolleyes.gif

O šitą norėčiau paryškinti, tik nemoku, nes šiek tiek paplaukęs vaizdas blush2.gif

Valiute, gal išeitų fotografuoti iš kiek toliau, nes atrodo nelabai susifokusavo, arba diafragmą pabandyti pareguliuoti, kad visi dobilo apeliai būtų daugmaž ryškus. Manau gražiau atrodytų...
O spalvos buvo redaguotos?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 10 23, 13:34)
Valiute, gal išeitų fotografuoti iš kiek toliau, nes atrodo nelabai susifokusavo, arba diafragmą pabandyti pareguliuoti, kad visi dobilo apeliai būtų daugmaž ryškus. Manau gražiau atrodytų...
O spalvos buvo redaguotos?

Ačiū už patarimus 4u.gif
Spalvos neredaguotos 4u.gif
Štai kitas mano dobilėlis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 23 spalio 2006 - 14:09
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 17:35)
Štai kitas mano dobilėlis ax.gif
user posted image

Shitas dayg grazhesnis uz pirmajy ax.gif
Atsakyti
Va, dar vienas mano darbas, cia vaizdas iškirptas. Be to fotodrafuota velai vakare iš važiuojančios mašinos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 16:53)
Va, dar vienas mano darbas, cia vaizdas iškirptas. Be to fotodrafuota velai vakare iš važiuojančios mašinos blush2.gif
user posted image

Labai faina fotke man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 10 23, 15:53)
user posted image

Na bet kaiptokius žaibus pagaut foto? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na idesiu dar viena savo nuotraukyte, apkarpyta, pasarpinta, ir spalvos siek tiek paryskintos ir dar fonas pakoreguotas.

user posted image
Atsakyti