pas mane tai yra tokia f-ja, kuria nusistachius galima fotkinti judanchius dalykus (nors dar nebandzhiau ) pvz: dviratininkus vazhiuojanchius, tai manau ir shuneliui beganchiam tiktu
oba koks fainas begantis shunelis
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 23, 09:20)
Ka reikia fokusuoti, norint nufotkinti ryshkiai ugnele??? nu kiek prishaudzhiau - niekaip ryshkiai nesigavo
man tai ir taip ugnis grazi toks judantis dalykas tos liepsnos, tai gali sau buti truputi pasiliejusios.. jauciasi taip judesys..
bet jei nori, kad jos visai ryskios butu, nuo islaikymo cia priklauso.. bandyk fokusuot i sviesia vieta, tada jis bus trumpesnis, ir gal ryskiau kas bus
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 23, 10:52)
pas mane tai yra tokia f-ja, kuria nusistachius galima fotkinti judanchius dalykus (nors dar nebandzhiau ) pvz: dviratininkus vazhiuojanchius, tai manau ir shuneliui beganchiam tiktu
CIA daugiau apie ta suneli, dviratininkus, ir panasias nuotraukas
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 10:49)
kol aš nufokusuosiu šunį jis iš kadro pabėgs. O gal čia bandyti kaip su lašiukais? Bandyti fokusuoti į vietą kur jis atbėgs
QUOTE(dejavu @ 2006 10 23, 11:00)
kol aš nufokusuosiu šunį jis iš kadro pabėgs. O gal čia bandyti kaip su lašiukais? Bandyti fokusuoti į vietą kur jis atbėgs
bet tada nebus to tokio judancio fono o be to, toj vietoj tures kazkas buti, kad galetum fokusuot..
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 11:02)
bet tada nebus to tokio judancio fono o be to, toj vietoj tures kazkas buti, kad galetum fokusuot..
Bandysiu siandien "pazaisti" su judanciais daiktais
As va vis skaitau- islaikymas trumpas, islaikymas ilgas- nesuprantu, ka tai reiskia Jis nustatomas kazkaip?
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 23, 10:52)
na ir pas mane tokia funkcija yra, sport, berods vadinasi. Tai kad čia toks automatinis fotografavimas gautųsi, o aš noriu pati nustatinėti ir perprasti kaip kas veikia.
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 11:05)
Bandysiu siandien "pazaisti" su judanciais daiktais
As va vis skaitau- islaikymas trumpas, islaikymas ilgas- nesuprantu, ka tai reiskia Jis nustatomas kazkaip?
taip... ant T (arba S) rezimo. gali buti nuo labai trumpo - 1/4000s, iki labai ilgo - 30s (kai kur ir daug ilgiau). kai tamsu, islaikymas iskart didesnis, kai sviesu - trumpesnis.. norint ryskiai nufotkint judancius dalykus, riekia kuo trumpesnio.
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 11:12)
taip... ant T (arba S) rezimo. gali buti nuo labai trumpo - 1/4000s, iki labai ilgo - 30s (kai kur ir daug ilgiau). kai tamsu, islaikymas iskart didesnis, kai sviesu - trumpesnis.. norint ryskiai nufotkint judancius dalykus, riekia kuo trumpesnio.
Kazin ar mano muilineje yra toks dalykas O automatinis negali buti islaikymas? (nesijuokit is kvailu klausimu )
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 11:16)
Kazin ar mano muilineje yra toks dalykas O automatinis negali buti islaikymas? (nesijuokit is kvailu klausimu )
tai taip, ant Auto jis automatiskai nusistato.. paziurek, ar yra pas tave rankinis nustatymas.. pas visas jis lyg buvo
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 11:24)
tai taip, ant Auto jis automatiskai nusistato.. paziurek, ar yra pas tave rankinis nustatytas.. pas visas jis lyg buvo
Reikes panagrineti Aciu
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 10:16)
Man rodos, kad mūsų muilinėse tokio stebuklo nėra Bent jau nepastebėjau....Tik ant naktinių foto-ilgesnis, ant dienos-trumpesnis.
QUOTE(Samanta @ 2006 10 23, 11:52)
Man rodos, kad mūsų muilinėse tokio stebuklo nėra Bent jau nepastebėjau....Tik ant naktinių foto-ilgesnis, ant dienos-trumpesnis.
Ir as kazkaip nepastebejau, bet reikia dar apsiuostineti