Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

pas mane tai yra tokia f-ja, kuria nusistachius galima fotkinti judanchius dalykus (nors dar nebandzhiau ax.gif ) pvz: dviratininkus vazhiuojanchius, tai manau ir shuneliui beganchiam tiktu g.gif

oba thumbup.gif koks fainas begantis shunelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 23 spalio 2006 - 09:54
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 23, 09:20)
Ka reikia fokusuoti, norint nufotkinti ryshkiai ugnele??? g.gif nu kiek prishaudzhiau - niekaip ryshkiai nesigavo doh.gif

man tai ir taip ugnis grazi smile.gif toks judantis dalykas tos liepsnos, tai gali sau buti truputi pasiliejusios.. jauciasi taip judesys..
bet jei nori, kad jos visai ryskios butu, nuo islaikymo cia priklauso.. bandyk fokusuot i sviesia vieta, tada jis bus trumpesnis, ir gal ryskiau kas bus g.gif

QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 23, 10:52)
pas mane tai yra tokia f-ja, kuria nusistachius galima fotkinti judanchius dalykus (nors dar nebandzhiau ax.gif ) pvz: dviratininkus vazhiuojanchius, tai manau ir shuneliui beganchiam tiktu g.gif

CIA daugiau apie ta suneli, dviratininkus, ir panasias nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 23 spalio 2006 - 09:59
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 10:49)
fokusuoti suni, ir labai trumpo islaikymo reikia, kad jis butu ryskus.

kol aš nufokusuosiu šunį jis iš kadro pabėgs. O gal čia bandyti kaip su lašiukais? Bandyti fokusuoti į vietą kur jis atbėgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 10 23, 11:00)
kol aš nufokusuosiu šunį jis iš kadro pabėgs. O gal čia bandyti kaip su lašiukais? Bandyti fokusuoti į vietą kur jis atbėgs smile.gif

bet tada nebus to tokio judancio fono smile.gif o be to, toj vietoj tures kazkas buti, kad galetum fokusuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 23 spalio 2006 - 10:02
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 11:02)
bet tada nebus to tokio judancio fono  smile.gif  o be to, toj vietoj tures kazkas buti, kad galetum fokusuot..

Bandysiu siandien "pazaisti" su judanciais daiktais unsure.gif
As va vis skaitau- islaikymas trumpas, islaikymas ilgas- nesuprantu, ka tai reiskia blush2.gif Jis nustatomas kazkaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2006 10 23, 10:52)

na ir pas mane tokia funkcija yra, sport, berods vadinasi. Tai kad čia toks automatinis fotografavimas gautųsi, o aš noriu pati nustatinėti ir perprasti kaip kas veikia.
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 11:05)
Bandysiu siandien "pazaisti" su judanciais daiktais unsure.gif
As va vis skaitau- islaikymas trumpas, islaikymas ilgas- nesuprantu, ka tai reiskia blush2.gif  Jis nustatomas kazkaip?  unsure.gif

taip... ant T (arba S) rezimo. gali buti nuo labai trumpo - 1/4000s, iki labai ilgo - 30s (kai kur ir daug ilgiau). kai tamsu, islaikymas iskart didesnis, kai sviesu - trumpesnis.. norint ryskiai nufotkint judancius dalykus, riekia kuo trumpesnio.
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 11:12)
taip... ant T (arba S) rezimo. gali buti nuo labai trumpo - 1/4000s, iki labai ilgo - 30s (kai kur ir daug ilgiau). kai tamsu, islaikymas iskart didesnis, kai sviesu - trumpesnis.. norint ryskiai nufotkint judancius dalykus, riekia kuo trumpesnio.

Kazin ar mano muilineje yra toks dalykas unsure.gif O automatinis negali buti islaikymas? (nesijuokit is kvailu klausimu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 11:16)
Kazin ar mano muilineje yra toks dalykas unsure.gif  O automatinis negali buti islaikymas? (nesijuokit  is kvailu klausimu blush2.gif )

tai taip, ant Auto jis automatiskai nusistato.. paziurek, ar yra pas tave rankinis nustatymas.. pas visas jis lyg buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 23 spalio 2006 - 10:31
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 23, 11:24)
tai taip, ant Auto jis automatiskai nusistato.. paziurek, ar yra pas tave rankinis nustatytas.. pas visas jis lyg buvo  mirksiukas.gif

Reikes panagrineti g.gif bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 10:16)
Kazin ar mano muilineje yra toks dalykas unsure.gif  O automatinis negali buti islaikymas? (nesijuokit  is kvailu klausimu blush2.gif )

Man rodos, kad mūsų muilinėse tokio stebuklo nėra g.gif Bent jau nepastebėjau....Tik ant naktinių foto-ilgesnis, ant dienos-trumpesnis.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 23, 11:52)
Man rodos, kad mūsų muilinėse tokio stebuklo nėra  g.gif Bent jau nepastebėjau....Tik ant naktinių foto-ilgesnis, ant dienos-trumpesnis.

Ir as kazkaip nepastebejau, bet reikia dar apsiuostineti g.gif
Atsakyti