Valanda na suprantu, kad pro langus labai menishku foto nepridarysiu. Man tas kalnas grazhus Palauk 2-3sav kai pasirodys sniegas ir tas kalnas parodys savo grozhy
O namely grazhiai sutvarkiai. Man patinka tie senoviniai balti norvegu namukai su tais savo raizhiniais O namo apachios tikrai nenoretum matyt - statybines medzhiagos visur voliojas
Na va, dar keletas mano foto (meniškesnių, pokol nežinojau apie taisykles)
Priduodu jūsų tesmui
Šienas - nekoreguotos. Žibintas - koreguotos šiek tiek spalvos ir horizontas
Priduodu jūsų tesmui
Šienas - nekoreguotos. Žibintas - koreguotos šiek tiek spalvos ir horizontas
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 22, 18:01)
man atrodo, kur yra 9 vietu fokusavimas, tai aparatas renkasi, kur fokusuoti is 9vietu.. o gal ir pati gali nustatyti, kuria vieta jam fokusuoti.. kazkas panasaus i cia
panasiai is su 3 vietu fokusavimu.. tik cia is 3 renkasi.. gal del to ir tas greitis
o taskinis, paskaiciau, leidzia greiciau ir tiksliai sufokusuoti kazkokia konkrecia maza vieta..
na nelengva cia
panasiai is su 3 vietu fokusavimu.. tik cia is 3 renkasi.. gal del to ir tas greitis
o taskinis, paskaiciau, leidzia greiciau ir tiksliai sufokusuoti kazkokia konkrecia maza vieta..
na nelengva cia
nu velnias velnias ... neįkertu aš to fokusavimo. Instrukcijoje apie tai nė žodžio O būtent su fokusavimu ir yra didžiausia problema daugumoje mano fotografijų
Kas turite Panasonic DMC FZ-5, auuu ką darote su fokusavimu?
1 man graziausia. Tik va horizontas nelygus(matyt, visom mums jau igryses ). Ir butent jis dalina foto i dvi lygias dalis. Tai, kaip suprantu ,eto minus
2. Kazkaip labiau tas kukulis ziuretusi kairiame sone, kad galetu ramiai sau riedet i desine
3. Zibintas labai jau kraste. atrodo netycia nufotkintas. Jei noretum, kad i ji ziureciau, tektu ji labiau desinen patraukt ir nuotrauka daryt labiau i virsu, nei i sonus
p.s. mano isivaizdavimai nera visiska tiesa. Visiska tiesa sneka profesionalai(laukiam rsaulytes )
Tosk, o man patraukliausi norvegiski minetiuriniai bordo nameliai, baltais apvadais(ypac kokioje nors saleleje )
2. Kazkaip labiau tas kukulis ziuretusi kairiame sone, kad galetu ramiai sau riedet i desine
3. Zibintas labai jau kraste. atrodo netycia nufotkintas. Jei noretum, kad i ji ziureciau, tektu ji labiau desinen patraukt ir nuotrauka daryt labiau i virsu, nei i sonus
p.s. mano isivaizdavimai nera visiska tiesa. Visiska tiesa sneka profesionalai(laukiam rsaulytes )
Tosk, o man patraukliausi norvegiski minetiuriniai bordo nameliai, baltais apvadais(ypac kokioje nors saleleje )
QUOTE(Ispanė @ 2006 10 22, 22:26)
nu velnias velnias ... neįkertu aš to fokusavimo. Instrukcijoje apie tai nė žodžio O būtent su fokusavimu ir yra didžiausia problema daugumoje mano fotografijų
O tu turi lietuvishka instrukcija? Mano kitas modelis FZ20. Tai as fokusuoju taip - Sone prie objektyvo yra Focus, ten uzhstatau ant MF. Tai kai nusizhiuriu ka, mygtuka nuo MF paspaudzhiu zhemyn ir ekrane pradeda mirkseti zhalia lempute, tai reishkias jau sufokusavo. Ir kol nepradingo ta zhalia lempute nuspaudzhiu paveikslavimo knopke. Na as chia taip liaudishkai parashiau Kitaip nemoku paaishkint
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 22:34)
Turbut kalbi apie ju atostogu namelius. Na jie specifiniai, o ar matei kalnu namelius - rastinius su zholiu stogais?
QUOTE(Tosk @ 2006 10 22, 20:10)
O tu turi lietuvishka instrukcija? Mano kitas modelis FZ20. Tai as fokusuoju taip - Sone prie objektyvo yra Focus, ten uzhstatau ant MF. Tai kai nusizhiuriu ka, mygtuka nuo MF paspaudzhiu zhemyn ir ekrane pradeda mirkseti zhalia lempute, tai reishkias jau sufokusavo. Ir kol nepradingo ta zhalia lempute nuspaudzhiu paveikslavimo knopke. Na as chia taip liaudishkai parashiau Kitaip nemoku paaishkint
Papildyta:
Turbut kalbi apie ju atostogu namelius. Na jie specifiniai, o ar matei kalnu namelius - rastinius su zholiu stogais?
Maciau namelius (zoliniai stogai man patys jaukiausi pasaulyje ), ale kalnu ne . Mat mano dislokacijos vietos tik aplink osla buvo nusidrieke. Toliau nebuvau nuvaziavus. O noreciau... Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2006 10 22, 20:10)
taip aš turiu LT instrukcija, bijau, kad ji gali būti sutrumpinta, todėl ir nėra kai kurių svarbių dalykų paminėta Reiktų anglišką instrukciją iš kur nors parauti.
Irgi radau šone prie objektyvo Focus mygtuką, tačiau galiu spaudyti jį kiek noriu, niekas neužsistato jo pagalba Focusavimas reguliuojasi per Menu. Oj mistika čia man
Papildyta:
Tosk, gal pas tave fotike irgi toks dalykas yra?
Eini į Meniu, tada C.AF.CONT.AF (dvi galimybes OFF ir ON), ir AF Trigger (dvi galimybes Focus ir mygtukas pavaizduotas). Kas čia per funkcijos?
QUOTE(Ispanė @ 2006 10 22, 23:00)
taip aš turiu LT instrukcija, bijau, kad ji gali būti sutrumpinta, todėl ir nėra kai kurių svarbių dalykų paminėta Reiktų anglišką instrukciją iš kur nors parauti.
Irgi radau šone prie objektyvo Focus mygtuką, tačiau galiu spaudyti jį kiek noriu, niekas neužsistato jo pagalba Focusavimas reguliuojasi per Menu. Oj mistika čia man
Papildyta:
Eini į Meniu, tada C.AF.CONT.AF (dvi galimybes OFF ir ON), ir AF Trigger (dvi galimybes Focus ir mygtukas pavaizduotas). Kas čia per funkcijos?
Papildyta:
Pasizhiuresiu rytoj... Daba prasideda vakaro darbeliai - maudyt pupa, valgydint ir uzhmigdyt.
O ar butu galimybe atsiusti email ta lietuvishka instrukcija, nes pas mane shvedishka - grybauju kaip reikalas...
QUOTE(Tosk @ 2006 10 22, 18:49)
Skaitau dabar ta knyga *Skaitmeniniai fotoparatai*. Perskaichiau 2daly - Apie ekspozicija... Ir ne velnio nesupratau... Kaip jums skaitesi ta knyga is pirmo karto???
Aš tikiuosi iki Naujų metų perskaityti ir suprasti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 22, 19:06)
Ar verta šita knygą pirkti?
Manau, kad čia pati geriausai lietuviškai išleista knyga
QUOTE(Will @ 2006 10 22, 21:20)
Manau, kad čia pati geriausai lietuviškai išleista knyga
Jei neklystu, rsaulyte tą patį sakė
Beja, o gal Photoshop'o knygą LT kalbą galite parekomenduoti kas nors? Kaip tik turiu dovanų čekių knygoms, tai jau žinau kokias pirksiu
QUOTE(Ginija @ 2006 10 22, 21:26)
Beja, o gal Photoshop'o knygą LT kalbą galite parekomenduoti kas nors? Kaip tik turiu dovanų čekių knygoms, tai jau žinau kokias pirksiu
Sveiki, jusu skyreli vis skaitau, bet kol kas neturiu ka parodyti Labai idomu, dedu i galva taisykles, net ir photoshop'a parsisiunciau. Deja, italiskai Na, jau kai ivaldysiu, tai abu - ir photoshop'a, ir italu kalba
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 18:00)
O ka manot apie Corel'i?
nebloga programa, turi daug galimybiu ir lengviau perprasti nei fotosopa....
tavo lasas jega! gali ant jo iziureti kas vonioje yra:))) tik fonas nekoks....bet lasas tai
Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 22, 17:39)
suraskit 5 skirtumus:) as matau 2:))))