Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

geltona ir slapia smile.gif)

Ar tokia nuotrauka gauni nufotografavus, ar pataisineji ja kompiuterine programa. Kokia programa tau mieliausia?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 17:34)
geltona ir slapia smile.gif)

Ar tokia nuotrauka gauni nufotografavus, ar pataisineji ja kompiuterine programa. Kokia programa tau mieliausia?

na va cia abi:
(kairej tvarkyta, desinej priginalas)

user posted image user posted image

as naudoju Photoshop'a. geriausia man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 22 spalio 2006 - 16:38
Supratau. Menkas skirtumas. ui,kaip man dar toli iki tiek ax.gif . Matau, kad paryskinai spalvas. Su Adobe photoschop'u?
Atsakyti
O ka manot apie Corel'i? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispanė @ 2006 10 21, 16:41)
Grįžtu pas jus su klausimu  biggrin.gif
Fokusavimas
Mano fotiko instrukcijoje nurodyta: fokusavimas gali būti įprastinis/ makro 9 vietų fokusavimas/ 3 vietų fokusavimas (dideliu greičiu)/ taškinis fokusavimas/ AF paleidimo keitimas

Neblogai visai, tik problema, kad nepaaiškinta daugiau, nelabai man aišku, kada koks fokusavimas reikalingas, kokį man nusireguliuoti skirtingais atvejais  verysad.gif Help

gal čia kalta LT instrukcija  g.gif gal Panasonic FZ-5 angliškoje instrucijoje daugiau aprašyta būtų  g.gif

man atrodo, kur yra 9 vietu fokusavimas, tai aparatas renkasi, kur fokusuoti is 9vietu.. o gal ir pati gali nustatyti, kuria vieta jam fokusuoti.. kazkas panasaus i cia

user posted image

panasiai is su 3 vietu fokusavimu.. tik cia is 3 renkasi.. gal del to ir tas greitis smile.gif

o taskinis, paskaiciau, leidzia greiciau ir tiksliai sufokusuoti kazkokia konkrecia maza vieta.. g.gif

na nelengva cia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 17:55)
Matau, kad paryskinai spalvas. Su Adobe photoschop'u?

aha smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 18:00)
O ka manot apie Corel'i? rolleyes.gif

nieko apie ji nezinau blush2.gif
Atsakyti
Skaitau dabar ta knyga *Skaitmeniniai fotoparatai*. Perskaichiau 2daly - Apie ekspozicija... Ir ne velnio nesupratau... blush2.gif Kaip jums skaitesi ta knyga is pirmo karto???
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 22, 18:49)
Skaitau dabar  ta knyga *Skaitmeniniai fotoparatai*. Perskaichiau 2daly - Apie ekspozicija... Ir ne velnio nesupratau... blush2.gif Kaip jums skaitesi ta knyga is pirmo karto???

Ar verta šita knygą pirkti? g.gif

Šios popietės nuotraukos ax.gif Nei kiek nekoreguotos kol kas 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 22 spalio 2006 - 18:08
QUOTE(Ginija @ 2006 10 22, 21:36)
Ar verta šita knygą pirkti?  g.gif

Na pokolkas is ties man sunku su ta knyga...

Balandis labai fainas, o kryzhiams man kazhko truksta... lyg pasiklyde jie...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 22, 19:13)

Balandis labai fainas, o kryzhiams man kazhko truksta... lyg pasiklyde jie...

Balandis-labai grazu.

Kryziai-nusisuke nuo centro. Noretus, kad arba i kaire ziuretu, arba plotelis i desine butu didesnis nei kaireje. bBe to trecias kryzius ir matos ir nesimato. galetu arba visai nesimatyti, arba matytis normaliai bigsmile.gif
Atsakyti
Ezero vaizdelis prie kurio gyvenu, na chia pora savaichiu atgal darytas foto... Manau suprasit, kad su vezhimuku nera jau taip paprasta. Nudardu iki ezhero per 10min, o vat atgal, tai mb turi atvazhiuoti ir paiimti.
user posted image
Horizonta reiketu patiesinti ax.gif

O va chia shiandien nupeveikslavau kaimynu troba. Chia reiketu apachia nukirpti ir pasharpinti...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 22, 15:27)
o ar su blicu fotografuoji?
tas white balance yra visai atskiras nustatymas, ir ne tik su naktiniu fotografavimu susijes. reiketu ji naudoti tada, kai nenaturalioj sviesoj fotografuoji. pabandyk kada ji ijungus, ir neijungus, turetum pamatyt, kaip spalvos skiriasi. o ar pas tave yra taip, kad gali pasirinkti white balance skirtingiems apsvietimams? ir kokiems?

Čia apšvietimams, tai turi omeny ISO? blush2.gif g.gif Pas mane tik yra White balance nustatymas....
Atsakyti
Tam namelyje labai noretus pamatu. Kazkaip krenta zemyn(cia mano paranojiska nuojauta lotuliukas.gif ) .O jei dar nukirpsi, tai kazkaip neramu bus, nes puse namo tokioj pozoj nejauku. I ka noretum, kad atkreiptume demesi? Koks svarbiausias sios nuotraukos akcentas?

Nuotrauka su krastovaizdziu -tik kelia nora pasiplaukioti tokiuose vandenyse, ale ji man per tuscia ir neakcentuota. 4u.gif
Papildyta:
Na va, mano isivaizdavimas apie tavo nameli (greiciau langeli)

user posted image
Atsakyti