Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 14:17)
As irgi turiu knygele, bet galvoju, gal yr kokia instrukcija, kur dar placiau aprasyta unsure.gif
Niekaip neissiaiskinu, kaip nufotkinti su juo pvz. krentanti lasa doh.gif O gal neimanoma? unsure.gif

Aš lašus fotikau su makro rėžimu rolleyes.gif Nežinau ar taip fotkinti tikslingiausia, bet gaunasi. Smagu, kad ne viena tokį fotiką turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 22, 15:19)
Aš lašus fotikau su makro rėžimu  rolleyes.gif Nežinau ar taip fotkinti tikslingiausia, bet gaunasi. Smagu, kad ne viena tokį fotiką turiu  ax.gif

O man neiseina schmoll.gif Na, gal dar ismoksiu doh.gif Siandien pabandziau pafotkinti, nesijuokit tik labai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man graziausias rudeninis takelis.
Kam paskutineje nuotraukoje viena anti nuzudei lotuliukas.gif ?
Pirmame psl. buvo labai geros rsaulytes pamokeles, kaip sukomponuoti objektus.
Pirmojoje nuotraukoje , manyciu, nelabai reikalinga tiek daug kaires puses zalumo. Gal reiktu ji apkarpyt. Profai patars daugiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 spalio 2006 - 14:29
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 15:26)
Man graziausias rudeninis takelis.
Kam paskutineje nuotraukoje viena anti nuzudei lotuliukas.gif ?
Pirmame psl. buvo labai geros rsaulytes pamokeles, kaip sukomponuoti objektus.

Pati jinai mirtininke biggrin.gif Pabego is panoses biggrin.gif Ainu skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 15:29)
Pati jinai mirtininke biggrin.gif Pabego is panoses biggrin.gif Ainu skaityt blush2.gif

Aha. Tokiais atvejais labai noretusi, kad objektai butu ikalti i zeme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 15:30)
Aha. Tokiais atvejais labai noretusi, kad objektai butu ikalti i zeme lotuliukas.gif

Viksa perskaiciau..Bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau nieko nesuprantu wacko.gif
Jau turbut kūbą vandens islasinau, bet taip nieko ir nepagavau cray.gif
Jauciuos beviltiska cray.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 16:21)
Viksa perskaiciau..Bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau nieko nesuprantu wacko.gif
Jau turbut kūbą vandens islasinau, bet taip nieko ir nepagavau cray.gif
Jauciuos beviltiska cray.gif verysad.gif

o ar su blicu fotografuoji?

QUOTE(Samanta @ 2006 10 22, 15:02)
Ir dar, sakykit. Naktį su muilinėmis geriausia žibintus, šviesas fotkinti su white balance, ar aplamai su naktiniu rėžimu  g.gif Vis neišsiaiškinu kuom jie skiriasi. Gal kas patars  4u.gif

tas white balance yra visai atskiras nustatymas, ir ne tik su naktiniu fotografavimu susijes. reiketu ji naudoti tada, kai nenaturalioj sviesoj fotografuoji. pabandyk kada ji ijungus, ir neijungus, turetum pamatyt, kaip spalvos skiriasi. o ar pas tave yra taip, kad gali pasirinkti white balance skirtingiems apsvietimams? ir kokiems?

user posted image

sita tikrai thumbup.gif thumbup.gif grazios, svelnios spalvos.. nei per tamsi, nei per sviesi.. pats tas smile.gif norisi toj vietelej pasivaiksciot biggrin.gif
antys tai taip, apkapotos truputi mirksiukas.gif
o gvazdikelis graziai, ryskus tas pagrindinis ziedas, spalvos irgi labai grazios, tik sutinku su valanda, tie tusti zali plotai kairej ir apacioj nereikalingi mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 22 spalio 2006 - 15:33
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 22, 16:27)
o ar su blicu fotografuoji?

Su blicu unsure.gif

As siandien pirma karta bandziau fotkinti su tikslu, kad bus "meniska" kazkas lotuliukas.gif

Mokysiuos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iliuzija``: 22 spalio 2006 - 15:44
Kazkas pavyko karsta.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 17:02)
Kazkas pavyko karsta.gif

clap_1.gif

na, dabar grazesnio fono, lasiuka kur nors labiau i viduri, ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 22, 17:04)
clap_1.gif

na, dabar grazesnio fono, lasiuka kur nors labiau i viduri, ir bus  thumbup.gif

Tobuleju hihihi.gif
Praktikos reikia unsure.gif Na, viskas ateity..O kai tokios mokytojos, tai is viso thumbup.gif
Papildyta:
Diedas mano maudosi, einu pametysiu jam koki pomidora i vandeni hihihi.gif
Gal kas gausis "menisko" biggrin.gif
Atsakyti
cia tai vis lyja.. wacko.gif

(per sausesni protarpi isbegau i lauka biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti